2x modrá od Biodermy


Moja prvá a dodnes najmilovanejšia micelárna voda je práve z dielne Bioderma. Obľubujem zelenú micelárku Sébium, no rozhodla som sa trochu vyjsť zo zabehaných koľají a skúsiť micelárku z modrého radu ABCderm. Okrem micelárky tu dnes bude reč aj o novom kréme Perfecteur. Pokiaľ ide o pleťové krémy dôverujem viac práve týmto lekárenských značkám, ich krémy ma ešte nikdy nesklamali. 


Micelárka ABCDerm je určená pre citlivú pokožku detí, takže opäť nespĺňam kritériá, povedala som si však, že detská kozmetika by mala byť vhodná pre všetkých a veru aj je, síce veľmi nechápem zmysel micelárnej vody pre deti, ale nemusím rozumieť všetkému. Keďže je určená pre deti, tak logicky veľmi nevonia, avšak dokáže si poradiť s make-upom a ako tak aj s očnou linkou. Navyše po odlíčení nezanecháva na pleti žiaden povlak či lepivý pocit, s čím som mala pri slávnej Sensibio micelárke obrovský problém. Mala som malé balenie, čo je na testovanie produktu ideálne, ak vám nesadne, nemusíte plakať, že ste zaň utratili celý majetok. 

Hodnotenie: 5 bodov z 5, skvelý. 


Krém Perfecteur obsahuje SPF 30, takže sa už teším na letné časy. Pleť by mal rozjasňovať, hydratovať a dokonca bojuje aj s vráskami, no tento posledný efekt posudzovať zatiaľ nemusím, takže sa zameriam na to ostatné. Krém je svetloružovej farby, dávkuje sa pumpičkou, čo mám pri krémoch veľmi rada. Vonia veľmi jemne, nanáša sa v malej vrstve a vstrebáva sa do pleti veľmi rýchlo. Pleť je po jeho aplikácii hladká a make-up sa dá naniesť bez ťažkostí. Hydratačné účinky tohto krému sú postačujúce mojej mastnej pleti, avšak oblasť čela, ktorá je u mňa suchšia, pre tú tento krém nebol postačujúci. Pokiaľ máte suchú pleť, tak vám asi tento krém stačiť nebude, mastnej sedieť môže. 

Hodnotenie:4 body z 5


Tak krém ako ja micelárka ma veľmi príjemne prekvapili a samotná Bioderma opäť raz nesklamala. Aktuálne túto mini micelárka nahradila veľká Nivea s vitamínom E, takže sa máte na čo tešiť.
Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte svoje skúsenosti s týmito produktmi, prípadne inými produktmi Bioderma.


Komentáre

  1. Tú Hydrabio micelárnu vodu by som rada vyskúšala. Už som mala Sensibio a aj Sébium, ale Sébium bola strašná a Sensibio som mala veľmi rada, no radšej by som šla do niečoho čo viac hydratuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hydrabio by mala byť tiež dobrá, aj mňa spočiatku trochu zmiatlo, že sú dve modré a jedna je pre deti a druhá pre dospelých, no ja som skúšala tú pre deti, takže skús hydratovať by mala.

      Odstrániť
  2. Na Perfecteur som sa uz pozerala, ale este cakam na nejake recenzie, ci nebude upchavat pory. Nezhorsuje sa stav pleti pri pravidelnom pouzivani?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevšimla som si žiadne zhoršenie stavu pleti a používam ho už takmer mesiac, aj na mastnú pleť ho teda môžem len odporučiť.

      Odstrániť
  3. Tú ABCDerm micelárku som vôbec nikde nevidela, rada by som ju vyskúšala, aj keď teraz mám vyhliadnutú micelárku z bieliacej rady :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.