Ako mať z upratovania radosť



A je to tu, opäť mám za sebou ďalšiu prečítanú knihu a veru nie hociakú, ale skutočne úžasnú knihu od autorky Jennifer L. Scott, autorky známej knihy Lekcie Madam Chic, tentokrát vám prinášam svoje dojmy z ďalšej Chic knihy - Doma s Madam Chic - Ako som povýšila každodenné maličkosti na umenie žiť.


Úprimne som sa na túto knihu až tak veľmi netešila, veď jej obsahom malo byť upratovanie a síce nie som žiaden lenivec, ale no skrátka upratovanie si zvyčajne neužívam, vďaka tejto knihe mám však na upratovanie úplne iný pohľad a viete čo, ono ma to vlastne vcelku aj baví.

Pri čítaní tejto knihy máte pocit, že dokážete všetko na svete, nie je to však len jedna veľká všeobecná omáčka oničom, práve naopak, kniha je písaná formou konkrétnych príkladov a situácií, veď povedzme si úprimne, život je o konkrétnych situáciách a konkrétnych ľuďoch a práve na takýchto príkladoch dokážeme najlepšie pochopiť celú pointu. 

Nechcem Vám tu prezrádzať celý obsah knihy, rozhodne však túto knihu vrelo odporúčam. Naučíte sa vďaka nej veľmi veľa nových vecí, autorka spomenula všetky dôležité oblasti života, nielen upratovanie vášho obydlia, ale aj varenie a ďalšie zaujímavé oblasti života. 

Tieto knihy o francúzskom životnom štýle ma nesmierne zaujali, pri ich čítaní máte taký zvláštny, šťastný pocit a pocit, že všetko na svete je možné. 

Ak by som mala túto knihu porovnať s Lekciami Madam Chic tak lekcie ma rozhodne zaujali viac, no aj napriek tomu som si čítanie tejto knihy užila, bolo to príjemné a už teraz sa teším na ďalšie knihy tejto autorky. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte nejaké vaše tipy na skvelé knihy, rada si svoju zbierku kníh rozšírim o nové, zaujímavé kúsky.


Komentáre

  1. Áno, chceme tipy a rady, ako upratovať. :) Vyzerá to, že som už navnadená dosť na to, aby som si obe knihy kúpila. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tieto typy kníh strašne chytili. Táto prináša taký úplne iný pohľad na upratovanie typu kedy je najvhodnejšie robiť jednotlivé činnosti, aká dôležitá je predpríprava a že odkladanie vecí na neskôr sa fakt nevypláca.

      Odstrániť
  2. Tak túto knihu strašne nutne potrebujem! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.