Linky Rimmel a micelárka Dermacol


Na používanie očných liniek som si tak zvykla, že si svoje líčenie bez nich predstavujem už len veľmi ťažko, obzvlášť odporúčam očné linky pre tie z vás, ktoré nosíte okuliare, oko to nádherne zvýrazní a dodá mu to iskru. Ak s linkami len začínate, odporúčam tie s pevným hrotom, ja ich používam dodnes a presne takou je aj linka Rimmel Exaggerate Eyeliner a rovno vám aj ukážem, čím túto linku odličujem. 


Musím sa priznať, že mi Rimmel ako značka veľmi prirástla k srdcu, za posledné roky sa výrazne zlepšila, ich laky milujem, make-upy vyrába v svetlých odtieňoch a aj táto linka je úžasná, ale nepredbiehajme. 


Linka je klasická čierna, v iných variantoch sa tuším táto nevyrába, nanáša sa aplikátorom s pevným hrotom, ktorý je pomerne tenký, takže vám umožňuje vykresliť linky podľa vašich predstáv, ja si zvyčajne linky kreslím trochu hrubšie, závisí od toho, čo komu pristane a čo kto preferuje. 

Po nanesení je potrebné trochu počkať, kým linka uschne, to platí pri všetkých tekutých očných linkách, takže v tomto smere žiadna novinka. Ak je niečo pri linkách dôležité sledovať a poznamenať tak je to rozhodne ich výdrž počas dňa, otláčanie na viečkach a odličovanie. Táto linka vydrží celý deň v takmer neporušenom stave, neotláča sa fakt vôbec, jedine ak nepočkáte, kým uschne, inak vám žiadne trampoty nehrozia. Otvorenú ju mám už vyše troch mesiacov a zatiaľ nevyschla ani nijako nezmenila svoju konzistenciu. 

Moje citlivé oči znášajú túto linku pomerne dobre, žiadne štípanie očí či opadávanie liniek do očí som nespozorovala. 

Hodnotenie linky Rimmel: plných 5 bodov



A teraz prichádza na rad záver dňa a odličovací rituál, ako iste vieme, len tak ľahko sa liniek zbaviť nedá, teda dá, ak viete čím. Linky najlepšie rozpúšťajú oleje, na trhu existujú rôzne dvojfázové odličovače či odličovače špeciálne určené pre odstránenie vodeodolného make-upu.  Ja používam momentálne buď jemný odličovač očí Nivea alebo Dermacol Perfect Cleanser 2 v 1, aj napriek tomu, že ani jeden z prípravkov nemá v popise práce odstraňovať vodeodolný make-up, kam linky rozhodne patria, obe prípravky túto úlohu plnia vynikajúco. K micelárnej vode pre mladú pleť s extraktom z morských rias som sa po krátkej prestávke opäť vrátila a môžem povedať, že až na nový obal sa nijako nezmenila, vonia rovnako úžasne ako predtým a v odličovaní je to stále môj veľký miláčik. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, ktoré linky používate vy a čím ich odličujete. 


Komentáre

  1. Ani s jedním zkušenost nemám, micelárku mám od Garnieru :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekný článok Janka. Ja nosím očné linky takmer denne. Tým, že nosím dioptrické okuliare chcem mať výraznejšie oči a práve vďaka linkám to jednoducho docielim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plne súhlasím, linky k okuliarom proste patria, s tieňmi tak výrazný efekt nedocielim.

      Odstrániť
  3. S linkami zkusenost nemam, ale vypadaji opravdu dobre :-) Ja nedam dopustit na tekute linky od Dermacolu a co se odlicovani tyce, tak mam nejradeji prave olejove, napriklad od Saloos nebo dvoufazovy Garnier :-)
    Lovely imperfections | TheBalm a Clinique giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vidím, že si na linky už expert, ja som skúšala zatiaľ Alverde, Astor a teraz Rimmel, no vďaka za tip, skúsim teda aj tie Dermacol.

      Odstrániť
  4. Nejraději mám gelové linky od Loreal a odličuji je hydrofilním odličovacím olejem od Saloos.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.