Prírodný kondicionér na vlasy Ponio


Prírodná kozmetika - niečo, čo sa v poslednom čase objavuje takmer na každom rohu a aj keď som ako blogerka túto kategóriu kozmetiky ako-tak poznala už dávnejšie, chuť pustiť sa do jej testovania na mňa prišla len nedávno. Skúšku tuhého šampónu už mám úspešne za sebou a dnes nás čaká ďalší prírodný produkt na vlasy - prírodný kondicionér Ponio.

Ponio je ďalšou slovenskou značkou, takže na tom naozaj nie sme vôbec zle. Je to výrobca prírodnej kozmetiky a stretnúť sa s jeho produktmi môžte buď v bio obchodoch alebo on-line e-shopohoch. Z jedného takého sa ku mne dostal aj tento prírodný kondicionér Orient Chai - s orientálnymi vôňami. 

Kondicionéry na vlasy používam vždy, po každom umytí, už od detstva. Moje žuvačkové vlasy sa inak rozčesať skrátka nedajú. Prírodný kondicionér mám v rukách po prvýkrát, so šampónmi som na tom čo sa týka skúseností podstatne lepšie, no prejdime k veci. Samotné balenie v plechovke je síce pekné, no praktickejšie sa mi zdajú tuby, možno je to len zvyk. Produkt má takú korenistú, zemitú vôňu, mne osobne teda vôbec nevonia a ani vlasy mi po umytí nijako nevoňali, našťastie.

Čo sa týka účinkov, z tých som bola fakt sklamaná. Kondicionér totiž nerobí s vlasmi totálne nič, ak čakáte, že vám pomôže s rozčesávaním, ste na veľkom omyle, taktiež sa nekoná žiaden uhladzujúci efekt, to je však väčšinou prípad silikónových produktov a tento silikóny neobsahuje. Ani množstvo som nejako nevedela odhadnúť, skrátka sme si nesadli.

Do prírodných kondicionérov by som teda asi ani v budúcnosti rozhodne neinvestovala, jediné pozitívum ich používania vidím v ľahkosti vlasov, no tentokrát mi to nestačí. Za možnosť otestovať tento produkt ďakujem e-shopu konvalinka.sk, kde nájdete množstvo skvelých a hlavne prírodných produktov. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste už skúšali nejaký prírodný kondicionér a ako sa vám pozdával. 

Komentáre

  1. Zatiaľ som neskúšala prírodný kondicionér ale ja skôr nepoužívam žiadne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa máš, ja si bez kondicionéru idem vyťahať všetky vlasy.

      Odstrániť
  2. Ja kondicionery nepouzivam vobec. Nikdy som nevidela rozdiel s nimi a bez nich, tak som ich vyradila uplne. E-shop Konvalinka vsak vyzera zaujimavo. Nepoznala som ho, ale ked pozeram ich ponuku, maju dobry vyber aj fajn ceny.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Také vlasy by som chcela mať, žiaľ moje sú strašne zauzlené po každom umytí.

      Odstrániť
  3. Tiež som mala od Ponio jeden kondicioner, ale totalne smrdel, ani som ho nepoužila. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já se snažím vybírat takové šampony, abych po nich nemusela používat koncidionér (daří se mi to s Argitalem, Weledou nebo Natura Siberica). Mám ale vyzkoušené kondicionéry od Urtekramu, Weledy a Alverde a se všemi jsem byla spokojená :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Weledy by som rada skúsila aj vlasovú kozmetiku, zatiaľ mám od nich len jeden produkt Skin Food a som maximálne spokojná. Od Alverde som kondicionér zatiaľ neskúšala, šampón už áno.

      Odstrániť
  5. Ja používam prírodné kondicionéry od alverde, tie sú láska! Ale mala som skúsenosť aj so značkou Skin Blossom, ktorá vyrába 100% organické produkty a môžem povedať že žiaden zázrak sa teda nekonal.. :D Super recenzia! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alverde produkty sú sympatické a za skvelú cenu, skúsim teda nejaký kondicionér, len ja som strašne na výrazné a sladké vône a u Alverde je s vôňou produktov občas problém, aj preto stále trochu váham.

      Odstrániť
  6. Osobne som tiež skúšala Ponio kondicionér a aj keď trochu na rozčesanie pomohol, po uschnutí som mala hneď pocit mastných vlasov. Za tú cenu som bola sklamaná výsledkom, lebo po dvoch použitiach ho môžem poslať smer kôš asi. Ten ich šampúch mi ale celkom vyhovuje.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.