Prevratná maska na vlasy s brazílskym keratínom



Pokiaľ niečo popri olejoch momentálne kraľuje vlasovej starostlivosti, je to určite brazílsky keratín. Sľubuje regeneráciu poškodených vlasov, ich uhladenie, zamedzenie lámavosti a dokonca by mal vlasom dodávať aj lesk. Nájdete ho ako službu ponúkanú v kaderníckych salónoch či ako domáce vlasové ošetrenie. V salónoch je táto služba vcelku drahá a robiť to podomácky sa mi dvakrát nechcelo a tak som našla zlatú strednú cestu v podobe masky značky Brazilian keratin s arganovým olejom. 

Ide o výživnú masku na vlasy, ktorá okrem už spomínaného keratínu obsahuje aj arganový olej. Čo sa týka zloženia mám pre vás ďalšie pozitívne správny, v zložení nenájdete žiadne parabény ani silikóny a veru je to na vlasoch aj cítiť. Doba pôsobenia masky by mala byť 10 minút.


Ja túto masku používam raz týždenne, nanesiem do mokrých vlasov a nechám pôsobiť približne 10 minút, niekedy viac, niekedy menej, podľa nálady, poznáte to. Po umytí sú moje vlasy ľahké, končeky sú zacelené a mám pocit, že sú také hladšie. Až po prečítaní zloženia som pochopila, prečo sú moje vlasy tak ľahké - neprítomnosť silikónov skrátka robí svoje. Podľa vône produktu by som to však na tak skvelé zloženie netipovala, vôňa mi príde chemickejšia ako je tomu pri produktoch profesionálnej vlasovej starostlivosti.



Dokonca si maska poradila aj s uzlením vlasov počas dňa, s čím mám ja problémy neustále a je jedno aký kondicionér či vlasový olej používam. Toto je fakt zázrak.


Doposiaľ som za najlepšiu vlasovú masku považovala Matrix Total Results, no táto maska je ešte lepšia, vlasy sú ľahké, končeky sú zacelené, takže regeneračný efekt rozhodne má.


Hodnotenie produktu: plných 5 bodov a  moja maximálna spokojnosť.

Na trhu dnes nájdete obrovské množstvo produktov s obsahom brazílskeho keratínu a je ťažké zvoliť si ten správny. Táto maska vašu peňaženku rozhodne nezruinuje a vaše vlasy fakt kvalitne ošetrí, dlho som už nevidela tak skvelý efekt na vlasoch ako práve po použití tejto masky.


Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte či vás láka metóda brazílskeho keratínu. Skúšali ste nejaké produkty s jeho obsahom? 






Komentáre

  1. Maska nevypadá vůbec špatně, musím ss ale přiznat, že já jsem na masky dost lenoch, takže jsem jich zatím moc nevyzkoušela :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To vôbec nevadí, niekedy sa to skrátka nestíha. Možno skús používať oleje pred umytím vlasov, to je časovo menej náročné.

      Odstrániť
  2. Vyzerá dobre, ale na zimu masky flakam, by som zmrzla v tej sprche :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to aj ja, mám na to iný systém, v sprche si dávať masku by som neprežila.

      Odstrániť
  3. Nepamätám si či som mala niekedy nejakú masku na vlasy a ak hej neviem či by som ju zvládala používať pravidelne:)) Ja si hlavne po umytí vlasov nanesiem do mojej hrivy olej a je to vybavené, každopádne ta maska nevyzerá zle:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oleje používam tiež, vždy po každom umytí, ale nezdá sa mi, že by mali nejaké extra účinky na vlasy, masku rozhodne nenahradia.

      Odstrániť
  4. Dík za typ ..Celý doterajši život ma trápili mastné vlasy a nejaké polámané končeky som nemusela riešiť ...Cca posledný rok ma okrem mastných vlasov trápa aj neskutočne škarede polámané konce ,čo prispieva aj vypadávaniu vlasov ..Skúšam všeličo , tak aj táto maska sa možno dostane na zoznam :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masky pomáhajú, zacelia tie končeky. Mne sa štiepia vcelku dosť, je to aj vplyvom fúkania, ale aj typom vlasov. Držím palce, nech nájdeš spôsob, ako sa toho postupne zbaviť. Skús aj oleje.

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a niečo praktické ? :P aj pre mužov nebude ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čítal si post o Metre alebo nedávny o Zaklínačovi? Tak vieš no post o výrobe kovových nádob tu asi nenájdeš, ale uvidíme, čo sa časom objaví :)

      Odstrániť
    2. tak čakal som aj nejakú vŕtačku alebo tak, poprípade omietky na steny ;)

      Odstrániť
    3. No tak to sa asi načakáš, maximálne som maľovala steny, ale to je tak asi všetko.

      Odstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ešte som enskušala takéto masky :) Ale potmto asi skúúsim teda , občas ajtak strávim dlhši čas v sprche a aspon to využijem stou maskou !:)
    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masky sú dobrá vec, z času na čas sa fakt oplatí dať si ich, či už pleťové alebo vlasové.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.