Top 5 produktov tohtoročnej zimy



Zima sa s nami našťastie už pomaly lúči, z čoho mám ja ako milovník teplých a slnečných dní dvojnásobnú radosť. Vždy, keď vyjde slnko teším sa ako malé dieťa a vyťahujem zo skrine sukne a šaty, oblečenie, v ktorom sa cítim najlepšie. Aj zima však mala niečo do seba - Vianoce, poriadna snehová nádielka a nádielka skvelých kozmetických vychytávok. Ktoré produkty si budem z tejto zimy pamätať ja?

Rozhodne na prvom mieste mi utkvel v pamäti krém Skin Food doslova potrava pre pleť. Hutný prírodný krém bylinkovej vône na mňa spravil maximálny dojem. Používala som ho na čo to len šlo, hlavne však ako nočný pleťový krém či balzam na pery. Doma už mám druhé balenie, kamarátka mi ho totiž darovala na Vianoce takže je sa na čo tešiť. 

I keď som na balzamy EOS dlhší čas nedala dopustiť, môj nový balzam s ružovým olejom tieto americké trháky prekonal. Je oveľa jemnejší na perách, takže ani neviete, že ho máte a o pery sa dôkladne stará. Naozaj je cítiť, že má v sebe ružový olej. 

Pokiaľ si nejaký šampón vie poradiť s mojimi jemný vlasmi, je to rozhodne kokosový šampón značky Swiss O Pair. K tomuto sa vraciam neustále, už ani neviem spočítať, koľké balenie mám momentálne otvorené. Vlasy sa mi s ním mastia štandardne rýchlo, niekedy dokonca pomalšie ako bežne. Tento šampón je proste najlepší na svete, mám po ňom nádherne husté vlasy, ktoré držia tvar aj bez použitia špeciálnych prípravkov. 

A teraz niečo trochu netypické a tým je vôňa od Armaniho - Si. Je tak úžasne sladká, intenzívna a ženská, že bez nej už skrátka nevychádzam z domu. Samozrejme aj flakón má svoje čaro, no obsah si ma dokonale získal. Vydrží celý deň a pár pozitívnych ohlasov okolia už zožal. 

Na záver tu mám ešte jeden skvelý pleťový produkt a ním je dvojfázový odličovač Garnier.  Jeho mimoriadne odličovacie schopnosti sa mu rozhodne nedajú uprieť. Poradí si so všetkým, neštípe v očiach, nie je príliš mastný, skrátka taký odličovací šampión.  

Zimu mám už teda uzatvorenú aj z kozmetického hľadiska a teším sa už na všetky tie novinky, ktoré na nás čakajú v najbližších mesiacoch. Hlavne sa však teším na slnečné dni, konečne sa aj fotky na blog budú robiť za lepších podmienok.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké produkty ste si v zime najviac obľúbili vy? Skúšali ste niektorí z dnes spomenutých produktov?

Komentáre

  1. Ten jelení lůj vypadá slibně ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Okrem odličovača od Garnier ani jeden z týchto produktov nepoznám, ale zaujal ma balzam na pery :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balzam je u mňa takou horúcou novinkou, ktorú som si v krátkom čase veľmi obľúbila.

      Odstrániť
  3. Jani tiež som na tom rovnako a už sa neviem dočkať keď zime odzvoní. Veľmi zaujímavá zbierka produktov. Najviac ma zaujal kokosový šampón. Budem musieť vyskúšať - tie moje unavené vlasy už potrebujú výživu :)

    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dnes jej už konečne odzvonilo, oficiálne máme prvý jarný deň i keď som tomu prv nechcela veriť. Ten kokosový šampón určite vyskúšaj, je to hotový zázrak.

      Odstrániť
  4. Ten krém od Weledy jsem chtěla vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ooo ten šampon ma zaujal. :) a od weledy krémik mám aj ja, tiež má niečo do seba. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To rada počujem. Šampón určite stojí za pokus, nie je vôbec drahý, len nie vždy ho v DMke majú.

      Odstrániť
  6. Šampón Swiss O Pair sa stal tiež mojím obľúbeným a pravidelne sa k nemu vraciam. Tá vôňa kokosu je neskutočná a vlasom dodá objem a lesk.
    Po tom balzame na pery sa určite poobzerám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha tak som rada, že aj tebe šampón sedí, to len potvrdzuje, že je fakt kvalitný.

      Odstrániť
  7. Na ten kokosový šampón jsem taky koukala a až dopotřebuji zásoby tak si ho pořídím. :D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Priznám sa, že okrem Garnierky som nevyskúšala ani jeden produkt, o ktorých si písala. Ďakujem za tip, ten šampón ma zaujal :)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako tak čítam komentáre k tomuto článku, kokosový šampón jednoznačne boduje. Ja som o ňom vedela tiež iba z blogov, je dosť populárny a právom. Moje vlasy nevie nič dať dokopy, jedine tento šampón.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.