Ako funguje hydratačné pleťové sérum


Neviem ako vy, no ja som stále, čo sa týka používania pleťového séra, amatér. Pritom pleťové séra sú už na trhu pomerne dlho. Predstavujú akýsi elixír pre pleť, sú omnoho účinnejšie ako klasické pleťové krémy nakoľko obsahujú vyššiu koncentráciu účinných látok. Dlho som sa domnievala, že som na séra primladá, avšak tak ako pleťové krémy aj séra sú vyrábané pre rôzne vekové kategórie. Po prekonaní tejto mylnej domnienky som siahla po hydratačnom pleťovom sére od Biodermy z radu Hydrabio.
Pred prvým použitím séra som netušila, čo môžem očakávať. Sérum je určené na úplne inú ako moju pleť a to na pleť dehydratovanú. Niekto by povedal, že som šliapla vedľa, no mne sa zdá, že toto sérum je práve pre mastnú pleť úplne ideálne. Vstrebáva sa okamžite, čo je vraj úplne prirodzená vlasnosť pleťových sér, kto by to bol povedal. Okrem toho, že sa expresne vstrebe do pleti ju aj okamžite vyhladí a hydratuje.

Sérum som zaradila do večernej starostlivosti o pleť. Nanášam ho buď samostatne alebo v kombinácii s pleťovým krémom. Duo kombinácia sa mi zdá dosť účinná, aj keď sérum má svoj efekt aj samostatne. Jediné, o čom trochu pri tomto sére pochybujem, je typ pleti, pre ktorú bol vyvinutý. Ak osom spomínala v úvode, mojej úplne vyhovuje, no či by vytiahol z biedy pleť dehydratovanú, o tom mam fakt vážne pochybnosti.

Ak sa obávate, že tento produkt svojou vôňou prekoná parfémy, mýlite sa. Sérum takmer nijako nevonia a je priesvitnej farby, no míňať ho budete dlho. Ja mám 15 ml mini balenie, ktoré používam už fakt dlho a na konci stále nie som.

Hodnotenie produktu: 3 body, priemer.

Myslím, že na trhu existujú aj lepšie a účinnejšie pleťové séra. Toto by som označila za priemerné, na zadok som z neho úplne nespadla a pre dehydratovanú pleť by podľa mňa jeho účinky tiež nestačili. V hľadaní top pleťového séra teda pátram ďalej a pevne verím, že časom to správne objavím.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či používate pleťové séra a ktoré sa vám najviac pozdáva svojimi účinkami. Skúšali ste toto pleťové sérum od Biodermy? 


Komentáre

  1. S krémy/séry od Biodermy nemám vůbec žádné zkušenosti, ale na dehydratovanou pleť je nejlepší Embryolisse ...tam já vidím největší efekt, z hydrat.krémů mám ještě ráda Mixu. Místo séra jsem si ted pořídila od zn. Alissa Beauté čistou kyselinu hyaluronovou (váže na sebe vodu, takže je skvělá nejen pro anti-age efekt, ale i hydrataci) a zatím jsem spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samé nové značky pre mňa. Séra bývajú veľmi často s obsahom práve tebou spomínanej kyseliny hyauluronovej, no také som zatiaľ neskúšala.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.