Dva sladké balzamy na pery

Balzam na pery maslo

Ja viem, tento článok sa hodí skôr v zime, kedy je počasie chladné a balzam na pery vtedy používajú dokonca aj muži. Čo si však budeme nahovárať, my ženy ho potrebujeme celoročne. Ja mám jeden položený na stole v práci, ďalší na nočnom stolíku a tretí nosím v kabelke. Balzamov skrátka nikdy nie je dosť a tie dnešné potešia najmä milovníkov sladkých vôní.
Nivea Lip butter maslo na pery


Začnem tým lepším a ním je maslo na pery Nivea. Keďže nedám dopustiť na sladké vône, vybrala som si variant s vanilkou a makadamovými orieškami. Maslo som kúpila trochu dávnejšie v zahraničí, no našťastie sa už dá zohnať aj v našich zemepisných šírkach. 

Balenie je fakt krásne a zdobí môj nočný stolík už istý čas. Nanášam si ho večer pred spaním a ráno sa zobúdzam s pocitom hydratovaných pier. Rada a často ho používam aj ako podklad pod rúže nakoľko je fakt dostatočne výživný. Myslím, že názov maslo na pery tento produkt vystihuje a pokiaľ ho do zimy miniem, tak si určite kúpim ďalší. Jedine to otváranie je niekedy náročné, takže pozor na nechty dámy.

Hodnotenie: plných 5/5 bodov.

Terra Naturia prirodna kozmetika balzam

Ak hľadáte prírodný, tyčinkový balzam s peknou vôňou, vyskúšajte nemeckú značku Terra Naturi. Žiaľ u nás sa kúpiť nedá, ja som si tento balzam priniesla minulý rok z dovolenky v Chorvátsku. Najbližšie sa táto značka dá kúpiť v Rakúsku.

Môj balzam obsahuje jojobový olej a bambucké maslo. Aj napriek tomuto vábnemu zloženiu balzam nehydratuje pery až tak dokonale, je to skôr taký priemer na letné dni. Vonia mierne sladko, no skôr tak ovocne.

Ak sa obávate ružovej farby balzamu, usiťujem vás, že na perách sa táto farba nijako neprejavuje takže môžete pokojne pokračovať v nanesení vášho obľúbeného rúžu. Úprimne ma na tomto balzame najviac nadchlo práve jeho balenie, no za top produkt by som ho rozhodne neoznačila. Pripomína mi tuhé balzamy na pery od Alverde, ktoré s mojimi perami tiež nič nerobili.

Hodnotenie: 2 body, podpriemerný produkt.

Maslo Nivea je pre mňa rozhodne najväčším prekvapením. Prekonalo dokonca aj môjho nedávneho ružového obľúbenca značky Yougurt of Bulgaria, o ktorom ste už na blogu počuli. Skúšanie balzamov u mňa rozhodne pokračuje ďalej, no úprimne už na nich nie som tak závislá. Kedysi som mala pery veľmi suché a bez balzamu som nevedela žiť, no potom som trochu zlenivela a perám to prospelo, takže aj balzam treba používať s mierou. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aký balzam na pery práve používate. Preferujete viac téglikové alebo tyčinkové balenia?


Komentáre

  1. Maslo na pery od Nivei som mala, ale zdalo sa mi moc umelé a nehydratovalo.. v poslednej dobe mi najviac sadli balzamy na pery od The Body Shopu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta poslední fotka je moc pěkná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten Nivea vyzerá naozaj atraktívne :) Ale zatiaľ som ani jeden neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už je dostupná aj u nás, takže ak sa ti zapáči, nie je problém sa k nej dostať.

      Odstrániť
  4. Balzamy na pery používam celoročne. V mojom prípade ich nikdy nie je dosť, lebo nejakým zázrakom ich vždy strácam, a občas i znovu nachádzam. Maslo na pery od Nivea znie zaujímavo. Vďaka za tip Jani :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som na tom podobne, vždy mám otvorené aspoň dva ak nie viac balzamov.

      Odstrániť
  5. To maslo na pery som si už chcela objednať, avšak stále ma odrádza to balenie. Mám najradšej ten klasický tyčinkový tvar ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ťa chápem, no na domáce použitie je aj takéto použiteľné. V práci alebo vonku by to veľmi hygienické nebolo.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.