Dva svieže fresh prípravky na leto


Leto je už konečne tu, možno ešte nie oficiálne podľa kalendára, ale podľa teplôt určite. Na jednej strane je to super, no na druhej strane nás to núti siahať po účinnejších prípravkoch proti poteniu. Ja som si dosť zvykla na používanie deodorantu Nivea Pure and Natural. Zatúžila som však trochu po zmene a momentálne skúšam a striedavo používam dva produkty proti poteniu. Každý z nich mám rada pre niečo iné, no nechcem predbiehať.



Keď som už tú Niveu spomenula, ostanem pri nej. Minule som v obchode objavila ďalší deodorant Nivea Fresh Comfort. Rovnako ako jeho Pure brat, ani tento neobsahuje hliníkové soli. Vôňa je svieža, no vedela by som si predstaviť aj niečo ženskejšie a krajšie. 

Deodorant je číry, nanášam si ho raz denne, nevytvára v podpazuší žiaden povlak či nános, za čo ho veľmi chválim. Čo sa týka jeho účinkov, tie sú slabšie. Ja viem, že deodoranty nie sú 100% spoľahlivá ochrana a na leto už vôbec, avšak paradoxne Pure and Natural fungoval perfektne aj v lete. Tento sa mi zdá, že nie je až tak účinná. Niekedy to zvláda, niekedy nie, takže je vhodný skôr v chladnejšom počasí. 

Ešte musím spomenúť jednu vec a tou je popis na obale a vysvetlenie vône produktu. Nič sa nedozviete, v podstate by na produkt ani žiadnu slovenskú etiketu lepiť nemuseli. 

Hodnotenie: 2/5 podpriemer.


Značku Dove mám rada a ich antiperspirant Original so mnou trávil tuším celé minulé leto, až kým ho nenahradila Nivea. Úprimne netuším, či to píšem správne nakoľko na obale sa uvádza že ide o antiperspirant a deodorant v jednom. Toto sa mi zdá hrozne zavádzajúce, dobre vieme, že účinky týchto dvoch produktov nie sú vôbec totožné. Aj preto som istý čas váhala, či si ho zakúpiť, no čo vám poviem, riskla som to.

Deodorant Fresh vonia sviežo, v tomto prípade je už z obalu jasné po čom - po uhorke a zelenom čaji. Ja tam cítim ešte klasickú mierne púdrovú vôňu všetkých produktov Dove, no mne je táto vôňa príjemná. 

Obal sa mi páči, no čo sa týka obsahu, nie som tak nadšená. Po nanesení vytvorí v podpazuší povlak, ktorého sa bez sprchy zbaviť nedá. Asi je to spoločná vlastnosť všetkých antiperspirantov, takže pojem deodorant na obale je rozhodne zavádzajúci. 

Proti poteniu vás ochráni, no žiaľ počas leta to celý deň nezvláda a je potrebná opätovná aplikácia. Ja ho používam skôr v dňoch, kedy ma čaká náročnejší deň. 

Hodnotenie: 3/5, priemerný produkt.

Na záver asi ostáva zodpovedať otázku, ktorý produkt je lepší. Ja uprednostňujem deodorant Nivea, moja pokožka s ním môže dýchať a čo sa týka účinnosti, je to porovnateľné s produktov Dove. Stále viac sa presviedčam o tom, že antiperspiranty už nie sú pre mňa takže hurá do skúšania deodorantov. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké prípravky proti poteniu zvyknete v lete používať. Máte nejaké tipy na dobrý deodorant? Pokojne aj z radov prírodnej kozmetiky. 

Komentáre

  1. Antiperspirant od Nivey som dostala k narodeninám, neviem čo je presne zač, myslím že natural fresh. Ale na moje prekvapenie mi celkom vyhovuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Antiperspiranty sú fajn, len mne prekáža ten povlak, ktorý vytvárajú.

      Odstrániť
  2. Pekný príspevok. Ja používam Rexonu .
    Budem rada ak si pozrieš môj blog :-)
    http://jullietblog05.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.