Avon po dlhom čase opäť na scéne


Sama neviem prečo, no asi ako každá žena mám značky, ktoré obľubuejm a kupujem viac a aj tie, ktoré kupujem akosi pomenej. Značka Avon patrila medzi prvé kozmetické značky, ktoré som poznala. Jej chýrny katalógový predaj ma veľmi lákal hlavne v časoch základnej a strednej školy. Potom to nejako na pár rokov ustúpilo. Tento rok sa však snažím polepšiť aj v tejto oblasti a tak tu mám konečne aj pár Avon produktov. 



Začnem riasenkou Mark Big and Daring Volume mascara. Ako už názov nešepkáva, malo by ísť o riasenku dodávajúcu objem. Nanáša sa veľkou kefkou, ktoré mám ja osobne veľmi rada. Čierna je tak akurát a odličuje sa dobre, čo je v porovnaní s nedávnymi odličovacími problémami dobrá správa. Tu sa však klady riasenky končia.

Nejako si s mojimi riasami nerozumie. Nevšimla som si veru žiaden objem. Dokonca mi moje riasy miestami zlepuje a to už v štandardnej prvej vrstve. Myslím, že si túto riasenku zamilujú skôr ženy, ktoré vyhľadávajú prirodzený efekt na riasach. Pre mňa to nič je to pravé orechové.

Hodnotenie: 1/5 bodov.



Podstatne lepšiu skúsenosť som mala s gélom na holenie Soft and Smooth. Jeho vôňa mi síce trochu pripomína pánske balzamy po holení, avšak gél si svoju úlohu plní na výbornú. Je to gél, ktorý našťastie vôbec nepení, čo mne plne vyhovuje. Holenie s ním ide jedna báseň a dokonca prekonal aj moje milované gély na holenie Balea. Po holení je samozrejme potrebná hydratácia pokožky, čo je však nutnosť po akomkoľvek holení. Tento produkt ma príjemne prekvapil a určite si kúpim ďalšie balenie. 

Hodnotenie: plných 5/5 bodov.



Chladivý sprej na nohy Foot Works je niečo, čo človek veľmi ocení hlavne v lete. A veru nás tohtoročné leto teplotami poctilo poriadne. Použitie tohto spreja je jednoduché, stačí nastriekať a hneď máte príjemnejší pocit. Vôňa by mala byť niečo medzi exotikou a kokosom, no musím žiaľ priznať, že ja som cítila hlavne alkohol. Sprej som používala na osvieženie chodidiel alebo som ho aplikovala priamo do topánok. S výsledkom som bola spokojná a na leto tento sprej určite odporúčam, no za nejakú kozmetickú nutnosť ho nepovažujem. 

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemer.

Mňa samotnú najviac oslovil gél na holenie. Konečne niečo, čo zbytočne nepení a splní svoj účel. Možno tú vôňu by som vylepšila. Avon ako značku rozhodne nezatracujem a mojím top produktom tohto roka sú rozhodne bronzujúce guličky. S tými kúzlim svoje líčenie každý deň a vždy sa na tú aplikáciu veľmi teším.

Ďakujem spoločnosti Avon za zaslanie produktov.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, ako ste na tom s kozmetikou Avon vy. Skúšali ste niektoré z dnes spomenutých produktov? Ste naklonení katalogóvej forme predaja?

Komentáre

  1. Ja mám celu sadu foot works na nohy píling a tiež aj krem plus prej, objednala som si to kôli dobrej cene a hlavne ta vôňa mi veľmi zapasovala a musela som ich mať, z toho spreja citiť alkohol ale ked si ho pričuchnem potom keď sa rozpraši vonia pekne:) píling je dobra vec prvý krát mám niečo take na nohy a páči sa mi to, inak produkty na nohy veľmi neobjednávam. Nohy si natriem aj telovym krémom či krémom na ruky:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám rada píling z tohto radu, konečne niečo čo fakt funguje.

      Odstrániť
  2. Tak z té recenze na řasenku jsem celkem zklamaná, přemýšlela jsem, že si jí v této bílé verzi pořídím. Protože mám doma její "sestru", která má černý obal a s ní jsem spokojená.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak asi mám fakt tú horšiu verziu alebo táto riasenka proste nie je pre mňa. Každá sme na tom inak, možno by ti sedela.

      Odstrániť
  3. mne sa tá vôňa spreju na chodidlá celkom páči :) je taká príjemná kokosová, a to tam cítim viac ako alkohol :) pekný článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. robila som Avon lady veľmi dávno, ale nešlo mi to, nakoľko som bola mladý teenager :D.
    odvtedy som od Avonu vlastne ani nič nemala, takže s týmito produktami nemám skúsenosť... :).

    KEJMY | GIVEAWAY .

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.