TIGI ultra ľahký vlasový olej

Tigi olej na vlasy

Mojím zvyčajným problémom pri zháňaní oleja na vlasy bolo, že boli hutné a ťažké. Tým pádom boli aj moje vlasy s nimi ťažšie a mala som pocit, že sa aj trochu rýchlejšie mastili. Istý čas som teda dala od vlasových olejov ruky preč. Zlom nastal, keď si moja kamarátka na odporúčanie kaderníčky kúpila vlasový olej Tigi. Samozrejme som si z neho trochu ukradla a potom už bežala na notino pre vlastné, plné balenie. Tento olej je fakt zázrak, ak neveríte, uveríte. 

Vlasový olej Tigi S-factor True lasting colour predstavuje výživný vlasový olej pre ochranu farbených vlasov. Pokojne ho však môžete používať aj v prípade, že máte svoju farbu vlasov.  Olej má ľahké zloženie a mal by vlasy zjemňovať, zabraňovať ich štiepeniu a chrániť pred teplom. Čo sa týka zloženia obsahuje kokosový a mandľový olej. Použiť ho môžete tak do mokrých ako aj do suchých vlasov. 

V prvom rade ma na oleji zaujala jeho fakt ľahká, nemastná konzistencia. Pripomína mi Biosilk, ak ste ho skúšali, viete o čom hovorím. Olej krásne vonia, čiže aj v tomto smere sme si padli do oka. Najväčšiu radosť mám však z jeho efektu na vlasoch. Moje vlasy sú na pocit hebkejšie, jemnejšie a vyživenejšie. Teda vlasy, skôr končeky, ku korienkom si olej zásadne nenanášam. Dokonca toto je prvý olej, ktorý si viem naniesť aj do suchých vlasov bez toho, aby som sa bála mastného efektu. Nič také sa s týmto olejom nedeje.

Tigi S factor olej zlozenie

Asi viete, že keby som si produktom nebola istá, do 100 ml balenia by som nešla. Je to na mňa priveľké a kým ho miniem, prejde istý čas. Tento je však asi najlepší, aký som zatiaľ vyskúšala. Najčastejšie ho používam pred fúkaním do polovlhkých vlasov, no občas aj do tých suchých. Nikdy som po ňom nemala pocit mastnoty, práve naopak, vlasy boli citeľne hydratované. Hádam ešte viac ako po mojej maske z olivového oleja. Spoločnosť mi robil dokonca aj pri mori v Bulharsku a to je už povedať.

Hodnotenie: 5/5 bodov, maximálna spokojnosť.

Ak ste ešte stále nenašli svoj vysnívaný vlasový olej, tento stojí za skúšku. Jeho cena sa pohybuje okolo 8 eur, čo je podľa mňa skvelé. Poznám aj drahšie oleje, ktoré tak zázračný efekt nemajú. Na oleje z drogérie sa už príliš nespolieham, príde mi, že skrátka nefungujú. S týmto si môžem byť istá, že nešliapnem vedľa.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali nejaký vlasový produkt značky Tigi. Aký je váš top vlasový olej?

Komentáre

  1. Vyzerá úžasne :) Za mňa je momentálne topka intenzívne obnovujúci olej na vlasy Sachajuan :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha takú značku nepoznám, no pozriem sa. Vďaka za tip :)

      Odstrániť
  2. vlasové oleje veľmi nepoužívam, no zvážim to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku Tigi znám. Vyzkoušela jsem od ní zatím pouze dva produkty. Líbí se mi poutavé obaly :-) ale jinak mě tato značka nějak extra neokouzlila. Já mám moc ráda vlasový olej od Alterny.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tej Alterne som už počula, ale neskúšala som zatiaľ žiaden produkt.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.