Štastné a veselé a požehnané Vianoce 2018


Vianočný čas, koledy, rozprávky, pečenie a zdobenie stromčeka. Vianoce je už cítiť odvšadiaľ. Väčšina z nás sa už presunula domov k rodinám, s ktorými tieto sviatky strávi. Je nie som výnimka a momentálne si užívam chvíle s rodinou doma na východe. K sviatkom vám želám hlavne to, aby ste ich prežili v pokoji, radosti a láske. Jasné, sú to aj sviatky, kedy je treba všeličo pripraviť, no to nie je na nich to podstatné. Podstatné sú spoločné chvíle v kruhu rodiny. Tak si užite vianočné sviatky, vypnite sa z online života a prežívajte ten reálny, offline život. No a my sa uvidíme pri ďalšom článku, ktorý bude možno o darčekoch a možno o niečom úplne inom, ešte sama neviem. 

Tak šťastné a veselé Vianoce 2018 a keby som sa už do Silvestra neozvala tak vám prajem aj krásny a šťastný Nový rok 2019, hlavne veľa zdravia, šťastia a lásky. 

Komentáre

  1. Ďakujem za pochvalu, píšem o tom, čo ma baví. To objavovanie nových blogov nie je easy nakoľko na to nie sú databázy a google nie vždy pomôže. Youtube si pozriem, v poslednej dobe som dosť na videá.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Někdy je opravdu potřeba vypnout a být pryč z té virtuální reality..na které trávíme spoooustu času.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne vďaka tomu si oddýchneme ešte viac a užijeme si rodiny.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.