Produkty, ktoré si kupujem dookola


Odjakživa ma to ku kozmetike tiahlo a výsledkom je tento blog. Skúšať nové a nové produkty ma stále baví, avšak nájdu sa aj také, ktoré si skrátka kupujem neustále. Darmo kvalita sa hľadá ťažšie a keď ju už nájdem, nerada sa jej púšťam. Dnešný článok je venovaný pár produktom, na ktoré nedám dopustiť. Pokiaľ ste ich ešte neskúšali a máte podobný typ pleti, pokožky a vlasov ako ja, je načase to zmeniť.

Prvý produkt si kupujem hádam najdlhšie spomedzi všetkých dnes spomínaných. Hádam ešte z čias vysokej školy čiže cca nejakých 8 rokov dozadu. Vďaka mojej ešte vtedy spolubývajúcej z internátu som sa dostala k make-upu Dermacol 24h Control a od tej doby ho nedám z ruky. Skvelo, no pritom prirodzene kryje, má ružový podtón čo sa nehľadalo ľahko. Odtieň 1, ktorý používam je dostatočne svetlý. Pre extrémne prípady bledosti existuje aj odtieň 0, ten má však skôr neutrálny podtón. Nedávno som videla, že ponuku odtieňov rozšírili takže sa je na čo tešiť. Make-up sa predáva za necelých 11 eur, no často naň bývajú akcie. Jediné, čo mi na ňom opakovane pri každom balení prestane fungovať je pumpička. Akýmsi zázrakom vždy v polovici fľaštiky vypovie službu a nie a nie to vrátiť späť. Riešim to tak, že si make-up otvorím a pumpčiku používam ako dávkovaciu špachtličku. Avšak rozhodne je to super make-up, hlavne ak máte zmiešaný resp. mastnejší typ pleti. 

O niečo kratší čas používam dvojfázový odličovač Garnier Sensitive. Je určený na odlíčenie celého make-upu vrátane toho očného a moje extra citlivé oči ma s ním konečne neštípu. Používam ho hlavne na odličovanie očí, na pleť zvyknem používať iné produkty. Perfektne si však poradí s celým líčením, aj s vodeodolnými produktmi či tekutými rúžmi. Je to skrátka môj expert na odličovanie. Ak jeden produkt na odličovnie, tak určite tento. Navyše stojí necelé 4 eurá čo je na univerzálny odličovač fakt smiešna suma.


Z neustáleho používania očných tieňov som prešla na neustále nanášanie očných liniek. Klasické čierne sú mojou doménou. Navyše ak nosíte okuliare, tak linky vaše oči zvýraznia ešte lepšie. Dlhodobo si kupujem linky značky Rimmel Exaggerate. K nim ťažko niečo dodať, majú pevný hrot, sú dobre pigmentované a držia na viečkach veľmi dobre. Trochu im na päty šľapú linky Lavera, no ak hľadáte niečo bežne dostupné v drogérii tak linky Rimmel  sú určite správna voľba. 

Pri značke ešte ostanem a musím spomenúť môj už v poradí druhý kus rúžu Rimmel Lasting Finish by Kate. Našťastie ho stále vyrábajú, svoj prvý kus som si kúpila asi také 3-4 roky dozadu a už mám druhé balenie. Odtieň 107 je krásna červená s vínovým nádychom. Absolútne moja farba, bez tohto rúžu to skrátka nie som ja. Veľmi dlho vydrží na to, že je to klasický rúž. Kedysi som mala pocit, že pery vysušuje, no evidentne to bolo mojimi perami. Teraz sú už v dobrom stave avšak podklad pod rúž si ja už nanášam vždy Ak hľadáte dokonalú červenú, toto je ono.

A prejdime na čerstvejšie novinky, ktoré som objavila v kratšej minulosti. Prvým je skvelý, hydratačný a pre mňa aj podkladový krém od Weledy. Ide o kosatcový krém, ktorý príjemne vonia, míňa sa pomaličky a vstrebáva sa kozmickou rýchlosťou. Neviem čo už o ňom písať. Myslím, že vám z môjho blogu je už dobre známy. Ak máte zmiešanú resp. mastnú pleť tak vám ho odporčúam vyskúšať.


Bez ružovej kozmetiky to nepôjde. Čisté ružové vody sú síce fajn, no ružová voda Leganza s ružovým olejom je ešte o niečo lepšia. Nejde o čisto prírodný hydrolát z ruží, ide o kombináciu viacerých zložiek a hlavne krásnej vône. Pozor je výrazná, na môj nos úžasná, no citlivým nosom by sedieť nemusela. Ja som si kúpila už druhé balenie a plánujem a určite nie je posledné. Stojí necelé 3 eurá a kúpite ju na notino.sk.

Zakončíme to vlasmi a tu spomeniem kondicionér Repair od francúzskej značky Yves Rocher. Na kondicionér je trochu drahší, bežne stojí okolo 4 eur, no bývajú naň aj akcie. V sortimente značky patrí medzi tzv. best seller produkty a chápem prečo. Jojobový olej, ktorý obsahuje mu dodáva na výnimočnosti. V momente, keď si ho nanášate na vlasy viete, že tento produkt sa o ne stará. Je krémový, výživný a vlasy sa po ňom dobre rozčesávajú. Ja som už vyskúšala milión kondicionérov a tento mi príde najlepší, aký som mala. 

Ako tak počítam, vyšla z toho sedmička čo je moje šťastné aj obľúbené číslo zároveň. Nebol to síce plán, produkty som si spisovala priebežne, no výsledné číslo ma fakt teší. Ako vidíte, aj ja ako blogerka mám oblasti, v ktorých zásadne neexperimentujem. Z času na čas si z nudy kúpim niečo iné, zvyčajne ma to však len utvrdí v tom, že to, čo mi sedelo doteraz je to najlepšie pre mňa. Nie všetky pokusy skrátka vyjdú. Osobne si rada prezerám takéto články. Svedčia o tom, že produkty fakt  stoja za vyskúšanie. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či máte aj vy produkty, ktorých sa neviete vzdať a kupujete si ich dookola. 


Komentáre

  1. Ja musím súhlasiť hlavne s tým rúžom Rimmel Kate 👌🏼 Top!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevídam ho na blogoch medzi top produktmi často čiže ma teší, že ti tiež sedí.

      Odstrániť
  2. Super, já stále kupuji právě makeup Dermacol 24h control. Jen teď mám problém s odstínem č.1 jsem lehce za půlkou, ale na obličeji mi začal oxidovat.. tak nevím.. :( :(

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach tak to je škoda, netuším čím to môže byť. Každopádne by sa to nemalo stávať, ja mám ešte balenie kúpené dávnejšie takže dúfam, že nezmenili zloženie produktu.

      Odstrániť
  3. Tyhle výrobky jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi ta rtěnka. Já si zase stále dokola kupuji bambucké máslo, na to nedám dopustit. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bambucké maslo už mám doma a som naň zvedavá. Prvé dojmy sú dobré.

      Odstrániť
  4. Ja som inak poslednú dobu tiež prešla na neustále nanášanie liniek miesto tieňov :) hlavne v takom dennom líčení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to je aj môj štýl. V poslednej dobe sa vraciam trochu aj k tieňom no linky musia byť aj tak.

      Odstrániť
  5. Ten make-up od Dermacolu mám teď nový, tak jsem na něj zvědavá. Růžovou vodu jsem také používala, přes tuhle stejnou.. ale té doby, co jsem se dozvěděla, jak se růžová voda vyrábí, atd.. tak jsem byla nucená jí přestat používat.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že ti make-up sadne, ja som s ním už roky spokojná.

      Odstrániť
  6. Táto linka Rimmel je skvelá, tiež som ju párkrát mala, no momentálne som ju vymenila za Catrice velmi podobnu a tiež som s nou spokojna.
    Ja mám inak tiež niekolko produktov, ku ktorým sa vždy vrátim: olivova indulona, balzam na pery Balea, parfem Chanel Chance, antiperspirant Rexona Maximum protection atd. Je toho viac, ale proste ked su dobre, tak človek nemá dovod menit :-)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej aj keď sme blogerky, na tie dobré produkty si potrpíme tiež. Indulonu mám tiež veľmi rada, len v inej vôni.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.