4 krémy na ruky, ktoré mám momentálne doma


Krémov na ruky nie je nikdy dosť. Ak chcem vyskúšať nejakú novú značku, práve krémy na ruky sú produkt, po ktorom siahnem. Cenovo vychádzajú vždy najvýhodnejšie a čo si budeme klamať, jeden nikdy nestačí. Ja mám vždy jeden doma, ďalší v práci, ďalší ani neviem prečo v kabelke a mohla by som pokračovať. Hoci už nie je zima, krémy na ruky používam stále. Moja zbierka je momentálne dosť veľká a tak vám ju chcem ukázať.

Avon regeneračný krém s arganovým olejom som dostala od frajera. Ide o skladné, 75 ml balenie vhodné aj na cesty. Krém je vhodný na suchú až extra suchú pokožku a obsahuje aj glycerín, nejaké silikóny a ďalšie zložky. Ja mám krémy na ruky od Avonu všeobecne veľmi rada. Majú krásnu vôňu, ktorá je pre ich krémy identická. Okrem toho ruky perfektne hydratujú a vyhladzujú. Síce nie sú prírodné, no mne plne vyhovujú. Tento navyše krásne, jemne sladko voňal a minula som ho fakt rýchlo. Neviem ako funguje v zime, no v bežných dňoch je skvelý. Navyše sa dá používať hocikde, vstrebáva sa rýchlo a ruky po ňom nie sú mastné. 

Hodnotenie: 5/5 bodov. 

Po dobrej skúsenosti s týmto krémom som prešla sortiment krémov Avon a zatúžila po ďalšom. Vybrať si nebolo jednoduché, no tentokrát som stavila na glycerínový krém s mandľovým olejom. Vonia tiež úžasne, no menej sladko ako jeho arganový kolega. Balenie je opäť perfektné, viečko je otváracie tak ako v prvom prípade a opäť ide o 75 ml krém. Pre mňa je to úplne top balenie, skrutkovacie vrchnáčiky produktov neznášam, vždy mi to viečko niekam spadne a sú s ním len problémy. Krém je rovnako perfektný, rýchlo sa vstrebáva. Vlastne medzi týmito dvoma Avon krémami veľký rozdiel nevidím. Záleží len od vône, akú zvolíte. Možno ten prvý hydratuje o zlomok lepšie. 

Hodnotenie: 4/5 bodov. 


Krémy Oriflame už zase tak vysoko cenené u mňa nie sú. A nepresvedčil ma veru ani tento Milk and Honey s mliekom a medom. Jednak to vôbec nevonia resp. nevonia to sladko. Tá vôňa je taká chemická a neviem ani čomu ju prirovnať. Skrátka vôňa a obal vôbec neladia. No a ďalej je tu téma samotnej hydratácie. Keď si krém nanášate, tak máte pocit, že je to super hydratačné. Vstrebáva sa totiž trochu dlhšie, no vzápätí nastane pocit suchých rúk. A to vážne nepreháňam, tento krém ruky vysušuje, neviem prečo, ale je to tak. Jediné, čo sa mi na ňom páči je jeho balenie. Opäť super vrchnáčik a iba 75 ml. Inak je to slabé a krém neodporúčam. 

Hodnotenie: 2/5 bodov, podpriemer. 

Posledným úlovkom je krém značky Dove. Tento som vyhrala v jednej giveaway na blogu Lucky. Kozmetiku Dove mám ja veľmi rada a výhra samozrejme potešila. Tento krém sa mi však od prvého ovoňania nepáčil. Krém Dove nourishing secrets obsahuje avokádový olej a nechtík lekársky. A asi tu nastáva ten problém, táto kombinácia mi skrátka nevonia. A ani krém samotný mi nepríde dobrý. Ja som krém na ruky Dove ešte nemala a evidentne si ich kupovať ani nebudem. 

Krém je určený na suchú pokožku, balenie je opäť dobré, ľahko otvárateľné a malé 75 ml. Tým sa však pozitíva krému končia. Nezachráni to ani fakt, že sa krém rýchlo vstrebáva. On totiž  ruky vôbec nehydratuje a okrem toho na nich vytvára taký nepríjemný povlak. Je to nejaká zvláštna vrstva, ktorá je mierne lepkavá a na rukách nepríjemná. Možno je to problém len tohto variantu, no Avon krémy mi prídu ďaleko lepšie. 

Inak na stránke Tesco potraviny som našla aj zloženie tohto krému, takže ak vás to zaujíma, kliknite na tento link

Hodnotenie: 2/5 bodov, podpriemer. 


Zbierka krémov na ruky je fakt veľká, nedávno mi pribudol aj piaty. Boli sme totiž v Kittsee na nákup bezlepkových potravín a tam som objavila krém značky Today. Obsahuje kokosový olej a vanilku a za cenu 1 euro som mu nemohla odolať. Hlavne ma presvedčila tá kombinácia vôní. Toto je však zatiaľ neotestovaná novinka, takže o nej niekedy nabudúce.  Z dnešného výberu môžem najviac odporučiť krémy Avon. Nie sú síce dostupné v kamenných predajniach, čo mi na značkách tohto typu stále mierne prekáža, avšak sú dobré. Ak ste ich ešte neskúšali, určite sa po nich pozrite. Sú aj cenovo výhodné takže nie je o čom. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké krémy na ruky aktuálne používate a čo hovoríte na krémy Avon. 

Komentáre

  1. Taky stále používám krémy na ruce. Z Avonu jsem měla jen jeden a byl výborný. Z Oriflamu mi krémy taky nevyhovují. Teď jsem si na ruce oblíbila krémy od Balei.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea mala svojho času krém a masku na ruky. Bol to super produkt s obsahom oleja z makadamiových orieškov, žiaľ už ho asi nevyrábajú.

      Odstrániť
  2. Súhlasím, že krémov na ruky nie je nikdy dosť :) Od Oriflame som u jeden tiež mala, vôňu nepamätám ale bol tiež nič moc a naozaj mastný, zle sa vstrebával. Avon krémy boli omnoho lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.