Douglas konečne u mňa doma - recenzia mini produktov z adventného kalendára

Douglas pletova kozmetika

Odkedy viem, že existujú aj kozmetické adventné kalendáre, musím vždy nejaký mať. Advent 2019 sa niesol v duchu Douglas skincare adventného kalendára. Stál 27 EUR, čo mi prišlo ako fajn cena a zároveň som túžila túto značku skúsiť. Sieť je konečne aj u nás na Slovensku, tak prečo tomu nedať šancu. Kalendárov mali dostatok, nie ako milovaná DMka, kde zvyčajne nič nemajú a ak majú, tak pár kusov, ktoré sú hneď preč. Skrátka šlo o jasnú voľbu. Jednotlivé produkty sa objavovali ešte v decembri na instagrame. Ja viem, už máme apríl avšak skôr sa mi ich míňať nedarilo, viete zásoby. Takže tu je recenzia tých pár produktov, ktoré to už majú za sebou.

Douglas krem na ruky

Samozrejme, začala som krémom na ruky. Jasná voľba ešte v zime. Kalendár ukrýval chutný, ňuňu 20 ml krém na ruky s bambuckým maslom. Nuž rovno poviem, že toho masla tam asi veľa nebolo nakoľko v zložení je až na 9 mieste. Silikónov to na druhej strane malo dosť, bolo cítiť hneď pri nanášaní krému. Mal taký ten vyhladzujúci, silikónový efekt. Voňal sviežo ako nejaké ovocie, len netuším presne aké. Do kabellky a na cesty som ešte vhodnejšie mini balenie nevidela. Plné balenie ani nemajú, originál je tento krém v mini verzii, takže na cesty by som si ho kúpila.Veď hydratoval perfektne a vstrebával sa tiež expresne rýchlo. Len tie silikóny sa mi trochu nepáčili, efekt bol až taký skoro voskový.

Hodnotenie: 4/5 bodov, skvelý aj napriek silikónom.

Douglas cistiaca maska na plet

Pred vianočnou párty som sa rozhodla svojej pleti dopriať po dlhej dobe nejakú čistiacu maska. Tieto Douglas majú krásne mini balenie, ale ako všetky mini jednorázové masky toho majú vnútri až príliš veľa. Maska sa naraz spotrebovať nedala, jedine že by som ňou natrela aj zvyšok rodiny. No a žiaľ tým, že sa maska už opäť zatvoriť nedala tak mi vyschla a k druhému pokusu nedošlo. Takže maska ako taká mi prišla fajn, jedna z tých, ktoré čistia aj póry fakt viditeľne. Trochu pleť sťahovala, ale nič dramatické. Jediná výhrada u mňa je k baleniu. Avšak stále si myslím, že sú aj lepšie masky a ešte ten efekt sa z jedného použitia úplne zistiť nedá.

Hodnotenie: 3/5 bodov, taký priemer kvôli baleniu.

Douglas toner a pena na plet cistenie


Odličovacia pena na oči a pleť tak na tento produkt som mala prv ťažké srdce. Ako viete peny či gély ja v odličovaní a celkovo s skincare nevyhľadávam. Nejako mi tie konzistencie a ich efekt nie sú symptaické. O to horšie, keď sa máte s penou odličovať. Pleť ešte ako tak šla i keď na tampón to neodporúčam. Tampón vstrebal skoro všetko produkt a odličovať už nebolo čím. Potom som to riešila rukami, to mi však pri odličovaní penou nejako nesedelo. Navyše v očiach príšerne štípe takže ten názov na oči a pleť nesedí. Na pleť určite, inak nie. Osvedčil sa mi jedine pri čistení pleti, tu sa správa príjemne a dokonca pleť vôbec nevysušuje. Takže balenie pekné, na cesty na čistenie isto fajn, brať si mydlo nie je až tak praktické. Inak by som so však ja z vlastného presvedčenia penu na pleť nekupovala.

Hodnotenie: 3/5 bodov, pre mňa nevyužiteľná vec.

Aj keď sú to mini balenia, tak mi trvá ich minúť. Predsa len nie sú až tak mini a ak pripočítam všetko to, čo doma mám, nejde mi to tak rýchlo. To je asi údel nás beauty blogeriek - ako sa popasovať so spotrebou kozmetiky. Nedávna situáciu s vírusom tomu síce trochu pomohla, lebo do obchodu som sa príliš nehrnula. Napriek tomu mi však došla maximálne zubná pasta. Každopádne Douglas ako značku zatiaľ ani neviem ako zhodnotiť, uvidíme ďalej. Na jednej strane majú veľa cestovných produktov, no čo sa týka účinkov až tak super mi zatiaľ neprišli.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké produkty Douglas ste už skúšali.

Komentáre

  1. Veru od tejto znacky som neskusala nic. Uvedene vyrobky na zaklade tvojej recenzie ani nebudem. Tesim sa vsak na dalsie produkty.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som prekvapená z recenzie, vlastnú skúsenosť s touto značkou nemám, ale meno "nejaké" majú, preto som prekvapená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skúšam ďalej, ešte som značku neodpísala, tak uvidíme čo prinesú ďalšie produkty.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.