Korektory Maybelline Fit Me a Revolution Conceal and Define

Korektory Maybelline a Revolution

Korektor pod oči som prestala používať asi tak pred rokom. Akosi mi prišlo, že je to tak trochu zbytočný produkt. Vlastne to aj bola pravda avšak po takmer ročnej pauze som sa ku korektorom vrátila opäť. Skrátka som dostala na ne chuť, nič viac za tým nehľadajte. Stále si myslím, že ak nemáte extra kruhy pod očami, čo ja nemám, tak vám ten korektor až tak rozdielny efekt ako make-up nespraví. No ale každopádne, korektory mám doma momentálne dva a s jedným som sa veru príliš netrafila. Avšak to už predbieham, pozrieme sa na ne zbližšia.


Korektory Maybelline Fit Me

Maybelline Fit Me make-up je dosť legendárny, ja som ho úprimne nikdy neskúšala. Dosť ma odrádza jeho relatívne riedka konzistencia a slabá výdrž. Obávam sa, či je vôbec na mastnejšiu pleť vhodný. Skrátka zatiaľ som sa k jeho kúpe neodhodlala a veľmi to ani neplánujem. Avšak povedala som si, že ho skúsim aspoň vo forme korektoru. Zvyčajne majú korektor a make-up podobné vlastnosti, takže vlastne prečo nie. Korektor som si vzala v odtieni 05. Som predsa bledá a to by mi malo sedieť. Nesedí mi to veru ani omylom a navyše je príšerne žltý. Takže som sa netrafila do farby a ani do podtónu a to sú už závažné chyby. Avšak v očnom okolí to nie vždy tak prekáža, ak korektor robí čo má. Nuž a aj tu je problém, korektor mi príde veľmi slabý. Ja síce tmavé kruhy nemám, ale skôr také tie modré a veru, korektor pod očami nekryje. Je hydratačný, čo som si o rade Fit Me aj myslela a aj preto by som teda do make-upu nešla. Hydratačný korektor mi však vyhovuje, no toto mi bohužiaľ nesedí. Oceňujem však jeho mini balenie a praktický aplikátor. 

Hodnotenie: 1/5 bodov, pre mňa nevyhovujúci.

Revolution korektor

Pri kúpe ďalšieho korektoru som si už dala viac záležať. Hlavne aby som znova netrafila nič žlté, veď viete ja som ružová, studená pokožka. Takže potrebujem ružové veci no a v tomto smere sa už Revolution zdal ako to pravé. Výberom odtieňa mi však dal zabrať, tých svetlých mali viac a nevedela som sa úplne trafiť do správnej farby. Po dlhošom bádaní som to teda riskla s odtieňom C1. Našťastie som sa zdá sa trafila, i keď o trochu tmavší by mi asi sedel tiež. Každopádne ak je na výber odtieňov až príliš veľa, nie vždy je to dobré.

Korektor je obrovský, má 4 gramy, ale mám pocit, že je ho tam mega. Plus on je vlastne celý taký mega, aj ten obal a aj jeho aplikačný štetec. To veru v prípade korektoru nie je práve top nakoľko kým som trafila množstvo tak som spočiatku dávala korektor pomaly všade, aj na oči. Takže pozor na to množstvo, stačí ho fakt menej než si myslíte. Samotný korektor je fajn, kryje o dosť lepšie ako spomínané fiasko od Maybelline. Aj farba sa mi už pozdáva viac a sedí mi, tá žltá na mne neprirodzene svietila. No aj Revolution má svoje ale a to sa mi už pri skúšaní trochu nepozdávalo. Bála som sa, či nie je zbytočne suchý a veru aj je. Toto je korektor s takou tou hutnejšou konzistenciou. Tým pádom viete, že kryje, no zároveň môže zaliezať do vrások a vytvárať nepekné šupinky. Nuž a sem tam to aj robí. Takže ako vidíte, ani tento nie je úplne ideálny. No tá farebná kombináciu obalu a ružový podtón boli pre mňa neodolateľné. A tuším je o čosi lacnejší ako Maybelline.

Hodnotenie: 3/5 bodov, taký lepší priemer.

Myslím, že spomedzi korektorov mi zatiaľ najviac sedeli Bourjois Radiance Reweal a Rimmel Match Perfection. Len keď mne to nedá neskúšať nové a nové veci a potom na to občas doplatím. Nešlo síce o horibilné sumy, avšak mrzí ma to aj tak. Revolution sa pokúsim spotrebovať, u Maybelline to tak ružovo nevidím. Tá farba mi fakt vôbec nesedí a vyzerám ako nevyspatá. Takže asi mu nájdem nejakú žltú majiteľku. Experimentovať sa skrátka niekedy nevyplatí. 

Majte sa krásne a zaujímalo by ma, ktorý korektor vám najviac sedí pod očami. 

Komentáre

  1. Ja som korektory istu dobu používala, ale teda zatial som nenašla taký čo by mi tip top sedel. Vždy sa mi zdalo, že zaliezaju do vrások a zvyraznuju ich a tým vyzeraju oči unavenejšie.. A to som ich vyskušala už niekolko roznych značiek. Ale skúsim aj niektorý z tovjih tipov.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mnohé zaliezajú hej, asi najmenej ten Bourjois. Aké korektory zvykneš používať?

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.