Aké je Yves Rocher mlieko po opaľovaní?

Yves Rocher mlieko po opalovani

Určite to poznáte, niečo sa vám zapáči a hneď to musíte mať. Presne tak vo mne návšteva u sestry v Košiciach vyvolala túžbu po telovom mlieku Yves Rocher. Bolo to ešte v časoch horúceho leta a mne sa podarilo mierne spáliť. Takže mi dala svoje mlieko po opaľovaní a bolo to práve toto. A odvtedy som telové mlieka tejto značky vídavala všade. Na každom rohu. Doma na východe, na internete. Ako sa hovorí - keď na niečo intenzívne myslíte, tak si to do života pritiahnete. Len tomu musíte veriť. Nuž a tak mám aj ja svoj After sun od Yves Rocher. A že je to úplne dokonalý produkt je vám asi z môjho kvetnatého úvodu jasné.

Slečna v predajni Yves Rocher to so mnou nemala ľahké. Pôvodne som chcela skrátka nejaké telové mlieko, ktoré by pekne voňalo. No v hre bolo aj toto mlieko po opaľovaní a keďže bežali práve augustové výpredaje, mali naň aj zľavu. Inak sú ich telové produkty o niečo drašhšie, než tie bežné, no vždy mávajú nejaké výhodné zľavy. A stále to nie sú nijako astronomické ceny. Moje mlieko ma vyšlo so zľavou na nejakých 5 eur, tak som si povedala - beriem. Ide o hydratačné mlieko po opaľovaní 3 v 1 vďaka ktorému vaše opáelnie vydrží omnoho dlhšie. Samozrejme som si to zloženie hneď preštudovala a zistila som, že má v sebe vzácne bambucké maslo a dokonca aj oleje, napríklad kokosový. Celé zloženie je krásne vypísané aj na stránke yves-rocher.sk. Z tej jednej ochutnávky, ktorú som u sestry mala som vedela, že produkt vyživuje veľmi dobre. Neviem, či som doposiaľ mala až tak silne hydratačný produkt. A navyše tak krásne voňavý. Je to niečo svieže, nie citrusové, jemné a príjemné. Musíte to skrátka ovoňať.

Yves Rocher mlieko po opalovani zlozenie

Balenie je plastové, 200 ml a dávkovacia pumpička by sa podľa mňa zišla. No dá sa používať aj bez toho, len musíte obal stlačiť. Na kvalite mu to však neuberá a za mňa osobne je toto objav roka. Telové mlieko je hebké a veľmi dobre vyživuje pokožku. Aj na druhý deň cítite, že vaša pokožka je hydratovaná, žiaden pocit suchosti. Navyše sa mi veľmi páči aj vôňa produktu a jeho schopnosť vstrebať sa do pokožky. Nemusíte sa tu zbytočne dlho drhnúť, kým sa mlieko vpije. Nie je to sekundová záležitosť, ale pracuje sa s ním perfektne. Myslím, že ďalší opis je už asi zbytočný. Toto je najlepšie mlieko po opaľovaní, aké som v mojom beauty blogerskom živote mala.

Hodnotenie: 5/5 bodov, úplná dokonalosť.

Yves Rocher je francúzska kozmetika, ktorá je u nás našťastie bežne dostupná. Moju lásku k ich kondicionéru a riasenke z blogu už poznáte. Zdá sa, že som si v ich radoch našla práve tretieho miláčika do partie. Ani neviete, s akou radosťou som písala dnešný článok. Sem-tam sa mi stane, že ma tá múza písania nenavštívi. Dnes sa zdá, že mi venovala 100% svojej pozornosti. A ja som ju teda venovala vám.

Majte krásny deň, som rada, že ste dočítali až do konca. A určite mi dajte vedieť, či tiež tak milujete kozmetiku Yves Rocher ako ja.

Komentáre

  1. Yves Rocher taky mám moc ráda, moc jsem toho nezkoušela, ale co jsem zkoušela, tak mě nezkalamalo. A jsem ráda, že jsi článek napsala a věnovala nám pozornost. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za pochvalu, rada píšem články. Hej ja som pri tejto značke toho poskúšala tiež pomenej, ale čo som mala mi sedelo.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.