Eucerin očný krém Hyaluron Filler

Eucerin ocny krem

Očné krémy som na istý čas odstavila od úzadia. Prišlo mi, že to nie je niečo, čo musím nutne mať. Viete snažím sa minimalizovať kozmetiku a v tomto duchu som teda odstavila aj očné krémy. Avšak tá kozmetika je nezmar a vždy sa ku mne vráti. A tak ku mne prišiel aj očný krém od značky Eucerin. Už som jeden očný krém tejto značky mala. Bol to ten s koenzýmom Q10 a teraz tu mám Hyaluron Filler.

Asi najlepší očný krém, aký som zatiaľ mala bol určite Dulcia krém s kofeínom. Po konvenčnej kozmetike ja až tak nepokukujem, ale tento som dostala ako darček, tak prečo nie. Navyše som nemala ani žiaden sviatok takže uznajte, musela som ho skúsiť. Krém má 15 ml a kedysi som používala od Eucerinu celkom dosť produktov. Táto nemecká dermatokozmetika je podľa mňa stále skvelá, len už si jej produkty kupujem pomenej. Krém nie je práve najlacnejší, stojí cca 20 eur, no ak chytíte zľavu tak to vychádza lepšie. Takže uznajte darček to bol naozaj skvelý. 

Krém je určený pre všetky typy pleti, odporúča sa používať ženám už od 30tky kam ja už teda spadám. Prv som sa bála, že toto je krém určený pre staršie dámy, avšak podľa výrobcu ho môžem používať aj ja. Hlavnou zložkou je kyselina hyalurónová, ktorá patrí medzi základné hydratačné zložky v kozmetike. Ja som doma mala už nejedno sérum s touto kyselinou a táto látka neuškodí nikomu. Považujem ju však za takú jemnejšiu hydratačnú zložku a úprimne už vyhľadávam niečo trochu výživnejšie. Krém by mal dokonca vypĺňať hlboké vrásky, tie ja nemám, no vrásky zo smiechu už nejaké sú. Presné zloženie sa mi podarilo nájsť tu.

Eucerin krem na oci

Samotný krém je dosť ľahký, je biely a nevonia takmer nijako. Obsahuje aj ochranu proti slnku, síce len minimálnu v podobe 15tky SPF, ale aj to je niečo. Ja však používam očné krémy len na noc takže v mojom prípade by to SPF ani nemuselo byť. Krém je fakt ľahký, rýchlo sa vstrebáva a očné okolie hydratuje. Používam ho nejaké cca 2 mesiace a okrem hydratácie som si veru žiaden účinok nevšimla. Vrásky od smiechu sú a asi mi už aj ostanú, avšak ako vieme tak ak už raz nejaké vrásky máte, tak žiaden krém ich nevymaže. Našťastie vrásky od smiechu sú to najmenej a nejako ma netrápia, sú dôkazom, že sa rada smejem. Hydratačnú funkciu spĺňa krém na jednotku a ja mu vlastne nemám čo extra vytknúť. Akurát som mala znova trochu vyššie očakávania. Keď ho prirovnám ku krému Dulcia tak mi príde, že Dulcia je v niečom lepší.

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemerne dobrý krém.

Neviem ako vy, no ja som až tak na zadok z tohto krému nespadla. Na druhej strane je dobrý a v podstate spĺňa čo sľubuje. U mňa je to možno aj o tej vôni nakoľko kofeínový krém od Dulcie vonia fakt perfektne. Tu o vôni príliš nemôže byť reč, no inak krému nič nechýba. Len mi skrátka príde, že ak by som ho nedostala tak z vlastného úsudku po ňom asi nesiahnem. Stále mi tá prírodná kozmetika sedí akosi viacej. Krém určite spotrebujem lebo je dobrý a ľahký. Asi však cítite, že moje názory naň sú trochu rozporuplné. Žiaľ neviem úplne, či krém potrebujete. Asi záleží od osobných preferencií.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aký očný krém je podľa vás najlepší. Skúšali ste tento od značky Eucerin?

Komentáre

  1. Ja nedám dopustiť na Benton Fermentation Eye Cream, ktorý milujem ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ho mala tiež pred niekoľkými roky (mám naň aj recenziu na blogu), no spokojná som s ním nebola, čakala som viac. Momentálne očný krém moc nepoužívam, zvyknem si pod oči dávať to isté, čo aj na tvár a tak mi to celkom vyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mávam obdobia, kedy očný krém proste neriešim. Nie je to až také must-have.

      Odstrániť
  3. Ja som doteraz nejako očné krémy neriešila, ale dnes mi jeden dorazil domov, tak sa neviem dočkať, ako ho vyskúšam :) Škoda, že ti tento až tak nesadol...
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sadol len ja už čakám aj niečo viac ako len krém, ktorý hydratuje. Tak uvidíš aký bude ten tvoj.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.