Adventný kalendár Yves Rocher - aký bol

Yves Rocher adventny kalendar

Už pár rokov som sa chystala skúsiť práve adventný kalendár značky Yves Rocher. Jednak sa mi páčila jeho estetická stránka a jednak som si túto značku vcelku obľúbila. Nemám síce vyskúšaný celý jej sortiment, avšak ako už z tohto článku viete, mám tu pár svojich obľúbencov. Dokonca až takých, že ich kupujem pravidelne. Na rok 2020 zvolila značka moju milovanú modrú farbu. Kalendár ma vyšiel na 45 EUR čo mi prišlo teda trochu veľa, avšak túžba bola predsa len väčšia. A ako ste z mojich instastories zistili, kalendár som počas adventu otvorila a dnes vám prinášam moje dojmy. Nemám ešte otestované všetky produkty, avšak pár slov napísať skrátka musím.

Kalendár ako taký sa mi páčil, vizuálne aj praktickou stránku. Celý kalendár bol papierový takže značka fakt ide trendom recyklovateľnosti. Po značke Yves Rocher som siahla aj preto, že vyrába produkty vo všetkých možných kategóriách ako pleť, telo, vlasy či dekoratívna kozmetika. Osobne mám vyskúšané hlavne produkty starostlivosti o telo a o vlasy. V kalendári som našla 24 krásnych produktov, ani jedno prázdne okienko či niečo nekozmetické. To sa mi predtým pri kalendároch stávalo - našla som tam formičky na pečenie či semienka na výsadbu. Je to možno fajn, ale v kozmetickom kalendári takéto veci nemajú čo robiť. Takže som rada, že značka predávala a snáď aj v budúcnosti bude predávať fakt rýdzo kozmetický adventný kalendár.

V kalendári som našla produkty z každej kategórie. Asi najviac z oblasti starostlivosti o telo čo sa hodí k zimnému obdobiu. Limitky tam síce boli, no bolo ich len veľmi málo a šlo prevažne o sprchové gély a balzam na pery. Nevnímam to teda ako nejakú katastrofu, limitky sú fajn, ale v kalendároch nie sú až tak super. Väčšinou si totiž adventné kalendáre kupujeme preto, aby sme vyskúšali sortiment danej značky a mohli si následne kúpiť, čo nás zaujalo. No a ako vieme, limitky sú proste v predaji len na krátky čas. Takže aj tu maximálne oceňujem kvalitu kalendára.

Čo mi spravilo fakt veľkú radosť? V prvom rade úžasný krém na ruky, tie Yves Rocher fakt vie. Sú to tie malé 30 ml krémy s obsahom rôznych olejov a bambuckého masla. Akurát myslím, že tento krém je limitka, no podobné vône a zloženia predávajú aj bežne. Ja som napríklad mala ten vanilkový a bol skvelý. Potom som sa veľmi potešila Comforting Shower Balmu čo by mal byť krém na telo s obsahom bambuckého masla pre extra suchú pokožku. Ešte som ho neskúšala, no ako poznám kvality značky bude to pecka. 

Yves Rocher lak na nechty

Z dekoratívnej kozmetiky som sa potešila hádam všetkému. V prvom rade kalendár obsahoval plné balenie mojej obľúbenej riasenky Sexy Pulp. Plná cena je 15 eur takže asi sa ten kalendár predsa len vyplatil aj cenovo. Ďalej som tu našla dva krásne laky na nechty Go Green, farby sú ako stvorené pre mňa. Ružový som už skúšala a ako vidíte na fotke, je úžasný. No a v neposlednom rade, na Štedrý deň v okienku číslo 24 som našla rúž na pery Grand Rouge z matnej edície vo farbe 156. Ide o červenú s mierne teplejším nádychom, no sedí aj mne a to ja som rozhodne studený typ. Presne tieto rúže so zlatým obalom som už chcela skúsiť dlhšie, čítala som, že sú skvelé. Nosím ho pár dní takže hlbšia recenzia bude čoskoro. Mám doma teraz zbierku viacerých červených rúžov takže sa môžete tešiť na väčší článok o rúžoch.

Vlasová starostlivosť ma mierne sklamala. Čakala som nejaké mini balenie ich skvelých kondicionérov. Ten s jojobovým olejom si ako viete kupujem pravidelne. Žiaľ na vlasy tu boli 3 produkty: šampón, malinový ocot a nejaký Botanical Balm čo chápem ako masku na vlasy. Malinový ocot som už skúšala, je to legenda no s mojimi vlasmi nerobí nič. A šampón z radu Nourishing som ja už tuším mala a nerobil mi dobre. Vraj je dobrý na suché vlasy, no mne sa zdá, že po ňom mám vlasy ako slama. Maska zatiaľ na rad neprišla.

V rámci starostlivosti o pleť som si toho nechala asi najmenej. Gély, krémy či scruby predsa len nie sú moja šálka kávy. Krémy áno no nie z tejto značky takže to som bez skúšania posunula ďalej. Čo som si ale nechala je micelárna voda Sensitive Camomille. Ja síce nemám rada vôňu kamiliek, no táto micelárka je akoby zázrakom vôňou príjemná. Už som si ňou skúšala odličovať oči a poviem vám, funguje skvelo a navyše neštípe v očiach.

Celkovo hodnotím kalendár kladne i keď mi nesadol úplne každý produkt. To sa však asi ani nedá. Na zimný kalendár mi tam však chýbalo viac krémov na ruky a aspoň 1 krém na nohy. Neuveríte, no aktuálne nemám doma ani jeden takže som trochu dúfala, že to kalendár zachráni. Nestalo sa takže asi si musím kúpiť opäť môj milovaný od značky CeraVe. Toľko ku kalendáru, som s ním spokojná no nabudúce skúsim asi znova ďalšiu značku. Oceňujem však plné balenie produktov a umiestnenie legendárnych produktov. 

Majte sa krásne a ak ste mali tento kalendár, dajte mi vedieť, ako sa vám pozdával. Rovnako mi napíšte, ktorý adventný kalendár vás najviac láka skúsiť. 

Komentáre

  1. Mně by se tento kalendář moc líbil, byly v něm produkty, které bych ráda vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že to mávajú dosť podobné každý rok. Rúž bol napríklad aj v kalendári za rok 2019 takže určite vyskúšaj.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.