Najkrajšie ružovo-zlaté paletky a tiene

Paletky ocnych tienov

Ružovo-zlaté líčenie je u mňa asi to najčastejšie. Tieto farby milujem a vystriedali moje kedysi milované strieborno-sivé kombinácie. Kreatívni ľudia sú vraj preslávení farbami a nakoľko ja som v posledných mesiacoch kreatívna až po uši, musí to byť na mne vidieť. Nakoľko aktívne natáčam YouTube videá, tak sa s líčením celkom hrám. A baví ma to, koniec koncov tú nekonečnú karanténu si treba nejako spríjemniť. Make-up som minulý rok používala pomenej takže som si povedala, že nastal čas oprášiť, čo doma mám. Poďme teda na tie najlepšie očné tiene podľa môjho výberu.

Naked UD paletka ruzova

A začnem paletkou Naked 3 od UD. Svetoznáma, legendárna značka a legendárna paletka. Je celkom veľká a asi viete, že som ju zo začiatku neznášala. Klasickými štetcami sa totiž tiene príliš na viečkach nedržia a nie sú vidieť. Potom som ale skúsila aplikátor a hurá, zabralo to. Farby sú krásne metalické i matné. Tie matné používam zvyčajne na vykreslenie línie oka a následne sa hrám s farbami ako sa mi páči. 12 nádherných tieňov zaručuje fakt hravé líčenie. Najmenej používam posledné dva tmavé tiene, no keď mám chuť na smokey eyes tak pokojne aj tie. No a svetlý matný nepoužívam asi vôbec, avšak inak všetky. Na vykreslenie oka je odtieň Limit úplne najideálnejší. Sem-tam ho mixujem aj s Nooner. Ak milujete hlavne ružové a zlaté farby, tak tu si prídete na svoje. Farby sú teplejšie, no sedia aj môjmu studenému podtónu pleti. Pri líčení očí sa na farby dá zvyknúť. Akurát sa mi nejako to zrkadielko na obale už odlepuje, bude to chcieť sekundové lepidlo.

Gabrielle Salvete paletka rose

Z paletiek ešte spomeniem už druhýkrát kúpenú Rose palette od Gabriella Salvete. Neviem či viete, ale táto kozmetika je prosím pekne česká. Ja som si dlho myslela, že značka je zahraničná a keď som objavila fakt, že ju robia naši susedia, bola som v šoku. A v príjemnom šoku. Paletka má 10 farieb a ja využívam znova takmer všetky. Trochu mi tu však chýba chladnejšia zlatá, je tu len jedna a tá je dosť teplá s červeným podtónom. Mne úplne nesedí, no inak využívam všetky farby. Držia skvelo, sú maslové a úprimne až tak obrovský rozdiel medzi touto paletkou a UD nevidím. Možno predsa tie UD sú o niečo maslovejšie a o trochu dlhšie vydržia. Avšak asi je to len pocit. Každopádne toto je moja top paletka a ja len dúfam, že ju nikdy nevyradia z predaja.

Mono tiene na oci

Ako posledné tu máme dva mono tiene. Osobne už mono tiene príliš často nekupujem, no keď trafím peknú farbu tak som ochotná si nejakú kúpiť. Keď cestujem, tak si potom pribalím len 1 mono tieň a nemusím sa vláčiť s celým arzenálom. Ja som síce aj pri cestovaní minimalista, no možno skvelý tip pre niektoré z vás. Do pozornosti dávam určite tiene Catrice High Lighting. Kedysi mali perfektné tiene Metal niečo, ale už ich dávno nerobia. Tam mali ideálnu zlatú, ktorú som si dlho nechávala i keď ten tieň už bol dosť starý. No ale nedávno som našla takmer plnohodnotú náhradu v podobe farby 050 Diamond Dust. Tento tieň môžete použiť aj ako rozjasňovač takže je veľmi multifunkčný. Je to taká zlato-strieborná studená farba, no mne sa páči. Ocenila by som síce ešte výraznejšie zlatý odtieň, no toto je to najlepšie, čo som vedela kúpiť.

Posledným mono tieňom je Essence Melted Chrome Eyeshadow. Mám ho v odtieni 01 Zinc about you. Tieto Essence tiene sú dosť legendárne, sú krásne maslové a jediné čo je ich kameň úrazu sú farby. Ja som mala ešte striebornú, no tá farba je tak kovová, že mne vôbec nepristane. Táto je tiež viac kovová ružová, no nejako sa mi zapáčila. Práve v kombinácii s Catrice zlatým tieňom vyššie tvoria úžasné duo. Navyše tento tieň je mega maslový, nádherne sýto pigmentovaný a skrátka ho milujem. A čo je skvelé - nepráši. Mám taký pocit, že vôbec. 

Asi už z blogu poznáte viac-menej všetky dnes spomenuté produkty. Avšak mám ich tak rada a prirástli mi k srdcu, že vám o nich musím povedať. Všetky sú stále v predaji, zoženiete ich bez väčších ťažkostí a okrem UD aj za prijateľné ceny. Pri UD si kúpu treba fakt rozmyslieť, predsa len sú to drahšie paletky no niekedy si treba spraviť radosť. Ja som na sebe dlho šetrila, no na druhých som vedela minúť oveľa viac. Už som sa však poučila a viem, že treba vedieť dopriať luxus aj sebe.

Majte sa krásne a dajte mi vedieť aké očné tiene najradšej používate. Kupujete skôr paletky alebo mono tiene?

Komentáre

  1. Ahoj, teda ohledně Gabriely jsem též překvapená ani jsem nevěděla, že je česká. Ohledně stínů zrovna nějakou tu paletku hledám, ale chci něco, co bude mít pigmentaci jako ďas a držet jak židovská víra. Nakedku jsem doma měla jedničkovou a ani teď zpětně proti ní nemůžu říct špatného slova.

    Měj se fajn :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ak si mala Naked tak choď do nej znova. Vieš už čo čakať. Ešte sú aj Too Faced možno fajn, ale neskúšala som.

      Odstrániť
  2. Ja tiene používam veľmi málo a ak áno, tak siaham skôr po paletkách ako po mono-tieni. UD paletka je taký môj sen od doby kedy som začala pozerať beauty blogerky.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAMxx Alexandra z

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak za seba odporúčam si ten UD sen splniť. Dlho sa to na Slovensku nedalo kúpiť, no aj to je už našťastie minulosťou. Môj sen to bol tiež.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.