Larens konečne aj u mňa doma

Larens pletova kozmetika

Značka Larens sa objavuje hádam na všetkých blogoch. Mňa na ňu namotala blogerka Saveonbeauty. Tá má s touto značkou naozaj bohaté skúsenosti a tuším som negatívnu recenziu na Larens ani nečítala. Namotaná som už bola viac než dosť a Larens produkty ku mne prišli aj samé. So želaniami to skrátka tak funguje. Zaželáte si, pustíte to z hlavy a ono to k vám príde. A tak tu mám pre vás dva produkty Larens, ktoré si myslím, že mať potrebujete.

Začnem krémom na pleť Hydro Balance. Oficiálne je krém vhodný pre všetky typy pleti a teda by mal sedieť aj tej mojej. Plné, 50 ml balenie kúpite za 27 EUR čo je uznávam trochu vyššia suma. Ja som mala menšie 20 ml balenie, no aj to mi stačilo na dosť dlhý čas. Samostatne je však nepredajné takže rozhodnutie o kúpe nechávam na vás. Krém nádherne vonia. Všetky Larens produkty majú svoju špecifickú vôňu. Podľa mňa je jemná, svieža a na môj nos lahodiaca. 

Larens Hydro Balans krem na plet

Samotný krém je klasickej, bielej farby a je taký akoby trochu našľahaný. Je fakt ľahký a rozotiera sa perfektne. Aj do pleti sa dokáže takmer okamžite vstrebať a krásne ju vyživiť. Ja by som ho označila za skvelý denný krém, na noc by vám asi nestačil. U mňa zastáva úlohu podkladového krému pod make-up a nemám mu čo vytknúť. S make-upom si rozumie, rýchlo sa vstrebe a pleť hydratuje primerane. Musím uznať, že tento krém si ma získal a naozaj rozmýšľam, že by som si kúpila aj plné balenie. Nie je síce prírodný, avšak naozaj mi sedí. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, maximálna spokojnosť. 

Druhý produkt, ktorý som dostala v rámci výhry je veľmi legendárny Biopeptide serum spray. Ak by sme to chceli nejako voľne preložiť tak ide vlastne o sérum v spreji s peptidmi. A asi viete, že peptidy sú dnes vyhľadávanou a dosť často skloňovanou zložkou kozmetiky. Sú účinné aj proti vráskam a majú pre pleť aj rôzne ďalšie benefity. Toto sérum sa predáva vo veľkosti 150 ml za cenu 27 EUR. Ja mám opäť len menšie, nepredajné balenie veľkosti 50 ml. Na vyskúšanie mi to však postačovalo a vydržalo mi nejaké cca dva mesiace. Teraz už som takmer na konci takže asi chápete, že na recenziu už fakt dozrel čas.

Biopeptide serum spray Larens

Sprej má perfektný rozprašovač. Mali by sa ním inšpirovať všetky značky. Vonia opäť tak, ako všetky Larens produkty. No a ten pocit po nanesení na pleť - to som ešte nezažila. Hydratovaná, zamatovo jemná a vôbec nie mastná pleť. Keďže ide o sérum v spreji tak sa do pleti vstrebe takmer okamžite. Navyše ju aj príjemne osvieži čo oceníme všetky v nadchádzajúcich letných horúčavách. Avšak letu to vieme odpustiť však? 

Mám k tomuto séru ale jeden mínus a ním je jemné akné. Nie, nezhorší vám pleť nejako katastrofálne. Všimla som si však, že keď ho používam viac dní po sebe tak mi naskočia také menšie vyrážky. Takže neviem, čím to je, avšak na moju pleť má aj takýto neblahý efekt. Takže do ďalšieho balenia by som asi nešla. Je mi to mierne ľúto avšak akné na svojej pleti už neakceptujem. 

Hodnotenie: 4/5 bodov aj napriek miernym nedostatkom skvelý. 

So švajčiarskou značkou Larens som teda naozaj spokojná. A to aj napriek miernym nedostatkom, ktoré na mojej pleti sérum vyvoláva. Určite mám v pláne skúsiť ďalšie Larens produkty. Páči sa mi ich vôňa, účinky na pleti, konzistencie ako aj samotná grafická stránka obalov. Áno ceny sú vyššie takže táto kozmetika úplne pre každého asi nebude. Ja osobne však už k veciam pristupujem trochu inak a som ochotná za niečo, čo funguje si priplatiť. Avšak aj lacnejšie a účinné produkty sú pre mňa to pravé. Takže je to na vás avšak za mňa môžem Larens určite odporučiť.

Majte sa krásne a píšte mi vaše skúsenosti so značkou Larens. 

Komentáre