Physicians Formula Butter Bronzer

bronzer

Veľmi populárny bronzer, ktorý vychvaľuje nejedna blogerka mám konečne aj ja. Síce je to produkt, ktorý sa až tak multifunkčne nedá využiť, zlákal ma. Predtým som mala od Rimmel trio paletku bronzer-rozjasňovač-lícenka. Je tomu však už pekných pár rokov, čo túto paletku mám. Takže to chcelo zmenu a navyše som ju našťastie už stihla dosť kvalitne spotrebovať. Myslím, že na zmenu bol teda ten najvhodnejší čas. Poďme sa teda pozrieť na to ako som spokojná s novým bronzerom.

Značku Physicians Formula kúpite prevažne online buď cez elnino.sk alebo cez notino.sk. Na výber sú viaceré odtiene no nakoľko ja som dosť svetlá tak som radšej zvolila Light Bronzer. Balenie je obrovské a podľa mňa až zbytočne robustné. Jeho súčasťou je aj štetček na nanášanie bronzeru. Ten ja ale nepoužívam, no pred rokmi by som také niečo možno aj ocenila. Inak je bronzer dosť voňavý čo som bola až prekvapená. Vôňa je sladká a príjemná no opäť niečo, čo príliš nepotrebujem. Bronzer stojí cca 8 EUR takže myslím, že tá cena je celkom primeraná.

Posledné roky používam takmer výlučne bronzer a rozjasňovač. Lícenku už používam dosť málo, akosi mi ten bronzový look vyhovuje viac. Takže s týmto produktom kamaráti rozhodne budeme. Farbu som trafila aj keď som ju kupovala naslepo - iba z internetu. Je hnedá bez červených podtónov a úplne vyhovuje môjmu studenému podtónu pleti. Farba je podľa mňa naozaj vhodná pre svetlé typy pleti ako ja. Nie som síce najväčšia bleduľka pod slnkom, no k tým tmavším sa rozhodne radiť nemôžem.

Samotný bronzer je maslový, no na štetec sa naberá úplne klasicky. Na pleti pôsobí prirodzene takže ak by ste to aj s množstvom prehanli, nič sa nestane. Nepríde mi extrémne pigmentovaný, ale ani slabo. Myslím, že na bronzer je to úplne ideálne. Na pleti vydrží celý deň, myslím, že ani nestráca na intenzite. Trochu som sa bála tej maslovej konzistencie, predsa len tá býva lepšia pre suchšie typy pleti. Zdá sa však, že aj tej mojej tento bronzer maximálne vyhovuje. A keby ste potrebovali výraznejší efekt tak sa dá bronzer aj veľmi pekne vrstviť. 

Hodnotenie: 4/5 bodov, bod dole za zbytočne veľký obal.

Až na to mega balenie je bronzer perfektný. Vyhovuje mi, že nemá trblietavý efekt čo ja osobne nepreferujem. Uvidíme ako dlho budem tento produkt míňať avšak vidím to tak na pár rokov. Spomedzi bronzerov som ešte uvažovala nad Maybelline City Bronzerom, no nakoniec som si z blogerskej recesie vybrala práve tento. Osobne preferujem klasické zlisované bronzery než nejaké tekuté či krémové. Myslím, že na môj typ pleti je práve púdrová konzistencia to pravé orechové. 

Aký bronzer používate najradšej vy? 


Komentáre

  1. Ahoj, aktuálně mám doma konturovací paletky od "buržoá" Borjouis nebo tak něco, která je úplně katastrofální a pak celkem použitelnou Oriflame. Takže používám ten Oriflame :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, že tá Bourjois nie je funkčná. Nájsť dobrú paletku je naozaj luxus.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.