Lokálna starostlivosť o akné Ziaja Med

Ziaja sos akne

Boli časy kedy som tieto sos produkty na akné používala takmer denne. Mojím obľúbeným v tomto boji s akné býval Essence SOS Spot Killer. To bola fakt bomba ktorá fungovala okamžite. Šlo o roztok so zinkom, ktorý akné za pár hodín doslova zlikvidoval. Žiaľ ako to už na kozmetickom trhu býva - prestali ho vyrábať. No a tak som skúšala Weledu a aj ten fungoval dosť dobre. Nebola by som to však ja keby som furt niečo nové neskúšala. A to niečo nové je od značky Ziaja z ich radu MED

Produkt má vcelku dlhý názov ZIAJA MED CLEANSING TREATMENT SPOT IMPERFECTION REDUCER. Jednoducho ho však môžeme nazvať lokálna starostlivosť o akné. Ide o hypoalergénny gél bez vône s antibakteriálnymi účinkami. To bez vône ma vcelku teší nakoľko tieto sos produkty zvyknú mať dosť výraznú vôňu. Nejako sa mi už v poslednej dobe tá vôňa v kozmetike prestala páčiť. Netuším čo sa mi stalo, asi starnem :) 

Myslím, že každá žena by mala mať takýto lokálny sos produkt na akné doma. Mne sa už akné tvorí minimálne, v podstate iba v čase hormonálnych zmien a presne na toto sú sos produkty skvelé. Ziaja lokálny produkt má 15 ml čo je podľa mňa postačujúce. Kúpite ho napríklad na elnino.sk za necelé 3 eurá, odkiaľ ho mám aj ja. Myslím, že za tú cenu to proste musíte vyskúšať. Mňa najviac zaujímalo čo v sebe tento gél ukrýva. Nájdete v ňom zinok, kyselinu salicylovú, D-panthenol, alantoin, výťažok z africkej vŕby a ďalšie látky. Keď som videla kombináciu zinku a kyseliny salicylovej hovorím si - tak toto je to pravé na akné. 

Ziaja akne gel vyrazky

Produkt som skúšala nejaké cca 4 mesiace avšak ako vravím, akné sa mi tvorí veľmi výnimočne. Napriek tomu boli príležitosti ho aktívne otestovať. Gél som naniesla na čerstvé akné večer a ráno som v zrkadle sledovala čo sa udialo. No a žiaľ musím skonštatovať že až také extra pokroky som si nevšimla. Akné bolo menšie avšak nemalo to až tak rýchly efekt na aký som pri takýchto lokálnych produktoch zvyknutá. Zdá sa mi, že je to účinkom slabší produkt a chce to pravidelnejšie používanie. Skúšala som ho použiť aj plošne na pleť keď bola v horšom stave a tiež sa nejaký extra zázrak nekonal.

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemer avšak čakala som viac.

O SOS produktoch na akné chystám ešte jeden samostatný článok. Nedávno som si kúpila SOS od značky Balea a chystám sa ho vyskúšať takže bude aj porovnávací článok. Netvrdím, že tento gél nerobí totálne nič avšak chcelo by to rýchlejší a silnejší účinok. Avšak možno to chce len viac času, spomínam si že ani s Weleda SOS produktom som spočiatku spokojná nebola a potom sme si sadli.

Majte sa krásne a napíšte mi aký lokálny sos produkt na akné je váš TOP. 

Komentáre

  1. Ahoj, já teda tyhle SOS gelíky používala naposledy v rané pubertě, ale vypadá to zajímavě. Mám vyzkoušený asi akorát Oriflame, pak už jsme s mamkou tíhly spíš k tea tree olejíčku. Dáš trošku na štětičku a poťupeš problematické místo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skúšala som kedysi aj ja tea tree olej ale na moje počudovanie to u mňa vôbec nefungovalo.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.