Sada olejov do kúpeľa Kneipp

Kneipp oleje do kupela

Za čias tvrdých korona opatrení som sa doslova výživala v robení si kúpeľov na nohy. Vaňu síce mám, ale kúpeľ si príliš neužívam. Skôr preferujem sprchu a vo svojom ideálnom bývaní sprchový kút určite nesmie chýbať. Kúpeľ na nohy je však taká alchýmia ako si to človek namieša a to ma naozaj baví. Elnino.sk mi zaslalo ako darček set troch olejov do kúpeľa od značky Kneipp. Paradoxne som už tuším presne tieto raz doma mala avšak už sa minuli.

Produkty sú balené nádherne, ide o malé fľaštičky, ktoré si môžete so sebou zabaliť aj na cesty. Na výber sú viaceré vône, ja mám arinku, zmes na uvoľnenie svalov a najviac mi vonia tá posledná na dobrý spánok. Vôňne sú ktoré aké, arnika je výrazná a určite ju poznáte. Mne sa najviac páči práve tá na dobrý spánok (na obrázku prvá zľava). Prostredná by mala byť originál žltá lenže obal počas prepravy praskol a tak sa mi niečo asi primiešalo. 

Kneipp olej

Čo oceňujem na týchto olejoch je, že sú už hotové namiešané a stačí ich jednoducho vyliať. Zároveň na jendo použitie na nohy vám postačí povedala by som 1/5 obsahu, takže aj keď sú maličké, vystačia vám pokojne aj na 5 použití. Čo sa týka samotného účinku musím sa priznať, očakávala som viac. Nie som si istá koľko olejových zložiek v sebe obsahujú, avšak príde mi to skrátka slabé. Na nohách necítim žiadnu extra hydratáciu akú by som po produktoch s obsahom oleja čakala. Pre lepší efekt si teda pridávam do zmesi ešte vlastný olej.

Ako darček sa tieto oleje určite hodia, na výber je ešte iný set takže sa môžete pohrať aj s výberom vôní a účinkov. Ja som tento set už mala a môjmu nosu vonia najviac práve zmes na dobrý spánok. Do budúcna by som však volila možno niečo iné avšak ako vieme vôňa je individuálna záležitosť. 

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemerný produkt, no sú aj lepšie

Verte mi, fakt som sa snažila nájsť pozitíva. Kneipp ako značku mám fakt rada, ich rad Goodbye Stress je fantastický a ich soli do kúpeľa sú podľa mňa naozaj top. Doma mám ešte na vyskúšanie kávový peeling, ktorý som dostala ešte minulé leto na meniny čiže už by som sa doň aj mala pustiť. Tieto oleje sú fajn ako darček, len ja by som si zvolila určite iné vône. A čo sa týka účinku fakt by to mohlo byť lepšie. 

Skúšali ste oleje do kúpeľa Kneipp? Ako sa vám páčia a ktorá vôňa je podľa vás naj?



 

Komentáre

  1. Ahoj, celkově oleje do koupele já vůbec nepoužívám. Já jsem schopná si rozbít ústa i bez toho :-D a že už se mi to nejednou stalo. Od Kneipp mám ráda soli do koupele a sprchové gely.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To vážne? No teda tak vane sú nebezpečné aj bez olejov, stačí kondicionér a už to "jede" :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.