Tipy na rúže - odporúčané aj prepadáky

ruze na pery jesen

Rúž je takou značkou ženy. Sú ženy a poznáme ich aj z histórie, ktoré mali svoj odtieň aj značku a boli im verné do konca života. Ja si myslím, že z času na čas nám pristane niečo iné alebo máme chuť zmeniť farbu. Rozhodne sú však isté farby, ktoré by mala mať vo svojej kozmetickej taštičke každá žena. Sú nimi výrazná červená, nejaká nude farba a ešte jedna, ktorá je vaša obľúbená. To je za mňa základné trio, ktoré by ste mali mať. Dnes vám ukážem tipy na rúže, ktorých kvalita vás nikdy nesklame. Okrem jedného tu mám všetky cenovo dostupné pre každú z nás takže si určite vyberiete.

VÝRAZNÉ ČERVENÉ RÚŽE

Začnem červenými rúžmi, ktoré mám vo svojej zbierke dva. Červené sa hodia do divadla, na večer a na rôzne udalosti avšak ak ma poznáte a sledujete môj blog dlhšie, tak viete, že ku mne červené rúže patria a nosím ich aj bežne počas dňa. Čo sa líčenia týka a rúžov hlavne mám rada farby. Inak je moje líčenie jemnejšie, no výrazný rúž nosím najčastejšie. Určite vás kvalitou prekvapia a nikdy nesklamú rúže Rimmel. Aj nižšie v článku ich budem spomínať. Asi ktorýkoľvek typ z tejto značky vám bude sedieť. Ich rúže mi prídu maslové, mierne hydratačné a dlho držia. Odporúčam hlavne LASTING FINISH či MOISTURE RENEW. Tie LASTING sú skutočne dlhotrvácne a značka ich síce inovovala od tých pôvodných, no kvalita sa našťastie nezmenila. Krásna červená je napríklad odtieň 130 Buzz N. 

Ruz na pery MAC Rimmel

Ďalším červeným kúskom je rúž MAC. MAC ako značka je zárukou kvality. V Bratislave majú aj svoju kamennú predajňu, takže odporúčam zájsť a vybrať si svoj odtieň rúžu. Ja mám rada rúže matné, no majú aj lesklé. MAC rúž je takou klasikou, ktorú má a pozná mnoho žien. Jasné, stoja viac avšak to už podľa mňa k MACu patrí. MAC rúže držia perfektne a veľmi dlho, stále hovoríme o kategórií tuhých rúžov na pery. Určite majú aj tekuté no tie som neskúšala. Tieto matné vám však vie odporučiť, výdrž je perfektná. Oproti rúžom Rimmel sa mi zdajú viac kriedové, no nie sú vyslovene suché. Takže je to už na vás. Ja by som do MACu išla znova. A môj tip na odtieň: 630. 

NENÁPADNEJŠIE NUDE RÚŽE 

U mňa ani NUDE nie je úplne NUDE a nuda. Aj tu mám rada istú farebnosť, no sú to farby, ktoré nie sú extra výrazné a dajú sa nosiť kedykoľvek. Medzi nude rúže už našťastie dávno nepatrí iba hnedá, avšak aj staroružová či svetlooranžová. Záleží čo sa k vám hodí a čo sa vám osobne páči. Z mojej zbierky rúžov vám určite odporúčam Bourjois Rouge Velvet. Je to tekutý rúž, ktorý pery nevysušuje, príjemne sa nosí a farba je nude, jemná s nádychom ružovej. Môj odtieň je 07 Velvet. Veľmi podobná, takmer totožná farba je aj Maybelline Super Stay Matt Ink v odtieni 90 Keep It Fun. Tieto rúže sú tuhé a na môj vkus také akoby kriedové. Pery dosť vysušujú takže tieto vám príliš neodporúčam. Boli hitom, obleteli blogosféru avšak nie sú príliš príjemné na nosenie. 

Nude

RÚŽ, KTORÝ VÁS VYSTIHUJE

V prípade tejto kategórie si potrebujete všimnúť, ktorú farbu najradšej nosíte. U mňa je to výrazná ružová s trochu bordovej. Príkladom sú rúže Loreal Color Riche, odtieň 463 alebo Rimmel Moisture Reniew vo farbe 260 Amethyst Shimmer. Tá farba sa k vám musí hodiť a musí vás vystihovať. Pre niektoré ženy to môže byť aj práve nude hnedá pretože ju má rada a pristane jej. Pre inú to zase bude napríklad studená oranžová či niečo extravagantnejšie. U niekoho zaváži svetloružová atď. Ak by som vám mala poradiť typ a značku tak rozhodne dva vyššie spomínané. Rimmel z môjho blogu už dôverne poznáte, no Loreal je u mňa takou novinkou. Ktovie však ako dlho pretože som si všimla, že tieto rúže sa vypredávajú a pokiaľ viem tak Loreal už má na trhu aj novšie typy. Každopádne Color Riche Matt sú fakt kvalitné, príjemné, dlho držia na perách a majú krásne, intenzívne farby. 

Vyrazny Ruz

MOJE ODPORÚČANIA

Jednoznačne čokoľvek od značiek Rimmel či Bourjois. Tu som sa nikdy nesklamala. A ešte Loreal Color Rich určite áno. Ja nosím v zásade dookola tieto tri: Loreal, Rimmel a tekutý Bourjois. Farby striedam podľa nálady. momentálne takmer vždy ma vidíte s rúžom Loreal Ultra Rich. Je to taká moja nová ikona. Farby sa totiž menia a nie je to len ročným obdobím. Skôr je to obdobím vášho života a mierou akoby duchovnej vyspelosti, štádiom života veď ma chápete. Ak nie tak odporúčam pozrieť psychologický význam farieb. Každá máme tie svoje a každá farba či už v oblečení alebo v rámci líčenia o nás vie veľa prezradiť. Ak napríklad milujete ružovú tak ste romantická, no zároveň mierne naivná. Modrá je biznis farbou a farbou ľudí, ktorí stále niečo študujú a radi sa učia atď. To už by bolo na inú tému.

Majte sa krásne a napíšte mi aké rúže nosíte najradšej. Ktorá farba u vás dominuje?



Komentáre