Telová kozmetika Lavera

Lavera-telova-kozmetika
Dekoratívna kozmetika Lavera už na blogu svoj priestor dostala. Hlavne ich linky som si veľmi obľúbila a zaradila medzi svoje stále produkty. Dnes to bude o ďalších Lavera produktoch, tentokrát som sa zamerala na starostlivosť o telo. Stojí za to ich skúsiť?
Spoznať sortiment prírodných značiek ma láka už nejaký čas. Lavera je jednou z tých, ktoré sa dajú zohnať aj v kamenných predajniach. Ani jej ceny vám nezruinujú peňaženku takže smelo do toho.

Nedávno som robila menšie porovnanie tekutých deo-rollon dezodorantov a práve tento ružový od Lavera z nich vyšiel ako víťaz. Je skrátka fakt účinný, neobsahuje alkohol a príjemne vonia. Pokiaľ chcete skúsiť niečo prírodné, toto je cesta.

Lavera-telova-kozmetika

Horšie sú však na tom dva zvyšné produkty. Prvý je sprchový krém s medom a mandľovým olejom. Myslím, že je úplne ideálny pre citlivú a suchú pokožku, vôbec totiž nevonia. Aspoň ja som nič necítila a to viete, že mne ak niečo nevonia, tak to za veľa nestojí. Konzistenciou je to niečo medzi krémom a gélom a na telo sa nanášal fakt príjemne. I keď ide o produkt do sprchy tak vôbec nepení.  

V jeho zložení nájdete množstvo skvelých účinných látok. Okrem medu a mandľového oleja sa v ňom nachádzajú bambucké maslo, mlieko, olivový olej, sójový olej, jojobový olej, vitamín E a ďalšie látky. Z hľadiska zloženia je to fakt pastva pre oči. Účinkami si ma však vôbec nezískal. Pokožka po ňom nebola nejako extra vyživená, efekt bol podobný iným sprchovým krémom. Síce ju vyslovene nevysušoval, no čakala som rozhodne viac. Osobne by som si takýto produkt nekúpila.

Hodnotenie: 2/5 bodov, podpriemer. 

balzam-na-pery-lavera-prirodna-kozmetika

Balzam na pery Sensitive bol posledným produktom, ktorý som vyskúšala. Jedná sa o dosť legendárny balzam a mnohým ľuďom vyhovuje. Ja som asi znova výnimka, na moje pery to má totiž skôr vysušujúci efekt. Akosi mi tie prírodné balzamy skrátka nesedia. Avšak aspoň má príjemnú sladkú vôňu a predáva sa bežne v DMke. Ak ho chcete vyskúšať, môžete, no moje pery boli po ňom dosť suché.

Hodnotenie: 2/5 bodov, podpriemer. 

Čo sa týka telových produktov, odporučiť môžem jedine deo-roll on. Sprchový krém ani balzam na pery si podľa mňa svoje služby neplnia. To, že sprcháč nevonia by som možno ešte prežila keby mal iné benefity. Balzam aspoň vonia, no tiež to nie je sláva. Z produktov na telo môžem odporučiť jedine deodorant. Čo však nesadlo mne môže sadnúť vám, minimálne bazlam má v blogosfére dobré ohlasy. Za produkty ďakujem e-shopu naureus.sk.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké produkty značky Lavera ste už vyskúšali a aké sú vaše skúsenosti s nimi.


Komentáre

  1. Od Lavery jsem tuším ještě nic neměla a z těchto výrobků mě toho moc nezaujalo. Jedině ten deodorant mě trochu láká, ale zároveň odrazuje, protože na mně přírodní deodoranty bohužel moc nefungují.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem ťa tie prírodné sú ťažká káva. Sama som ich vyskúšala niekoľko a nie všetky fungovali. Plus sú aj drahšie čiže nie je ľahké vybrať si.

      Odstrániť
  2. Neviem prečo ma táto značka nejako vôbec neláka a stále sa mi spája s takou komunistickou dobou, kde zapadá aj Indulona alebo alebo taká tá Placenta (jelení loj z lekárne)...proste takéto veci aj napriek tomu, že napr. Indulona pekne zmenili obaly a sú "in". Nič som však od Lavery ešte neskúšala a nechcem ju hneď hodiť do toho vreca len preto, že mi pripomína staršie časy, určite raz niečo vyskúšam aj sama a spravím si objektívnejší názor :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S niektorými značkami to mám podobne, vôbec ma nelákajú. Obaly robia veľa a buď sa nám páčia alebo nie. V prípade Indulony zmena obalov dosť pomohla, tie predtým som tiež nevedela stráviť a aj napriek kvalite som si ich produkty príliš nekupovala. Teraz je situácia iná.

      Odstrániť
  3. tiež som od tejto značky nič nemala a ako spomína aj kolegyňa vyššie tiež na mňa pôsobí tak komunisticky, ale neskúšala som nič iba podľa obalu súdim. no možno sa k nej raz dostanem a už ju budem používať stále :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U mna praveze tento balzam patri k najoblubenejsim :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na to si spomínam z tvojho blogu a presne preto som sa ho rozhodla skúsiť.

      Odstrániť
  5. Od tejto značky som ešte nič neskúšala, ale čo ja viem, ani ma to nejak veľmi neláka :/ Ale možno ten balzam by mohol byť celkom fajn :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Laveru znám, a mám ji moc ráda. Především ze strany dekorativní kosmetiky, tam mám své velké oblíbence a ráda je používám. :-) Péči moc vyzkoušenou nemám, ale určitě to je v plánu :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru dekoratívka prišla lepšia aj mne, hlavne na ich tekuté linky nedám dopustiť.

      Odstrániť
  7. Tuším, že jsem od značky Lavera měla kdysi nějaký krém na ruce. Ale značka mě moc neláká. Takový průměr.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.