Modrá klasika od Dove


Rozhodla som sa zaspomínať na klasiku. Pre každého to môže byť niečo iné. V prípade slovenskej kozmetiky by tu určite bola reč o Indulone. Dnes to však bude o klasike od značky Dove. Koniec koncov ich mydlá s obsahom 1/4 hydratačného krému predstavovali na trhu prevratnú novinku. Ja som netúžila po ničom inom, len tieto mydlá mať. A veru ich aj mám a statočne používam. Ak klasika od Dove tak potom určite všetky tie produkty s modrým obalom.

Asi jediné, čo som z tohto modrého radu neskúšala resp. nespomínam si na to, je ich sprchový krém. Inak som však mala a mám mydlo, telové mlieko aj hutný telový krém. Ja na tomto rade zbožňujem tú jeho krásnu vôňu. Nie je to nič extra výrazné, ale je to veľmi príjemné. Mala som aj ich antiperspirant a bol super a momentálne mám aj guľôčkový Dove, len z nového radu a s kokosom. O tom však trochu neskôr.

Myslím, že je vám už jasné, že tieto produkty nemám doma po prvýkrát. Stále sa k nim tak nejako vraciam. Mydlo mám vždy aspoň jedno v zásobe nakoľko tvorí základ starostlivosti o moju pleť. Telové mlieka síce nezvyknem používať až tak často ako oleje, no ide leto a je nám asi všetkým jasné, že na tieto dni bude mlieko predsa len lepšie.

K mydlu sa už vyjadrovať nebudem. Ak ma sledujete dlhšie tak moju lásku k tomut mydlu dokonale poznáte. Ak nie tak vám sem dám aj link, kde jeho majstrovské účinky na pleť opisujem dosť podrobne. Na akné je to super pomocník, pleť nevysušuje a fakt ju pomáha liečiť.

Telové mlieko Rich Nourishment je konzistenciou taká klasika. Možno je o trošku hutnejšie než bežné mlieka, ale stále sa perfektne rozotiera. Hydratuje iba priemerne a do pár hodín je to preč, to mi je však dosť jedno. Pre tú jeho vôňu som mu to ochotná odpustiť. Ak som na návšteve a vidím tento produkt tak nikdy neodolám a natriem si ním aspoň ruky po umytí. Toľko sa na návšteve ešte ukoristiť dá. Skrátka ja tento produkt zbožňujem a ak si mám z drogérie vybrať jedno telové mlieko, tak to bude určite toto.

Hodnotenie: 5/5 bodov.

Telový krém z tohto radu je na moje prakvapenie pomerne tekutý. Čakala som huntú konzistenicu, akú mávajú telové maslá. Je však fakt, že toto nie je maslo. Ide o univerzálny telový krém, ktorý sa predáva v tube po 75 ml. Ak je niečo univerzálne, tak to musím samozrejme mať. Používam ho  tak na ruky ako ja na telo a je perfektný. Ruky sú do rána vyživené a jemné ako pokožka bábätiek. Aj na tele sa udrží a hydratuje moju pokožku veľmi dobre, určite viac ako telové mlieko.

Hodnotenie: 5/5 bodov. 

Všeobecne mi Dove produkty sedia a nedávno sa ku mne dostali ďalšie kúsky. Jediný produkt, ktorý ma neočaril je ich gél na intímnu hygienu. Príde mi prehnane parfumovaný a dráždivý, pení až extrémne veľa. Jednoducho toto nie je dobrý produkty na tieto účely. Vrátila som sa späť k Lactacydu. Dokonca aj tá jeho vôňa mi príde umelá a nepáči sa mi.


Hodnotenie 1/5 bodov.

Ostáva mi len dúfať, že tak ako všetky skvelé produkty, tieto sa nikdy neprestanú predávať. Na osvieženie pamäti si chcem znova kúpiť aj ich sprchový krém z tohto radu. Mne sprchové produkty Dove vcelku sedia, no nemajú praktický obal. Teda obal možno aj áno, len to otváranie je dosť zlé, vždy si na tom zlomím nejaký ten necht. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, ako to máte so značkou Dove. Používate ich produkty alebo sa im radšej vyhýbate?

Komentáre

  1. Už dávno som nemala doma žiadny produkt od Dove, keďže mam toho doma až až a stále skúšam niečo iné. Ale inak mam Dove rada a hlavne tie ich sprcháče sú skvelé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej tak kozmetika sa kopí aj u mňa, to dobre poznám. Normálne si musím dávať zákaz nechodiť do drogérií a na e-shopy lebo inak pohroma.

      Odstrániť
  2. Já mám od Dove nejraději sprchové gely a mýdla. Ještě mám celou dárkovou kazetu schovanou v zásobách, kterou jsem dostala na narozeniny. Moc hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že si tiež fanúšik tejto značky. Tie ich vône sú fakt nádherné, majú taký púdrový nádych a sú fakt pekné.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.