Top 5 letných produktov


Leto ešte stále trvá, avšak svoje top produkty som už identifikovala. Koniec koncov lepšie spísať článok teraz ako niekedy v jeseni či nebodaj zime. Často sa mi totiž stáva, že články o top produktoch akosi nestíham napísať v tom správnom čase. Tentokrát som sa rozhodla to zmeniť a článok je na svete. Vyberalo sa ťažko, ale vybrala som. Tých 5 najlepších produktov, na ktoré by ste si mali v lete posvietiť.

Ziaja After Sun je mlieko po opaľovaní. Každý rok si vždy jedno takéto mlieko kúpim. Ich hydratácia je totiž omnoho vyššia a lepšia ako hydratácia bežných telových mliek. Toto obsahuje panthenol, glycerín a veľmi výživné bambucké maslo. A veru, maslo je v poradí zložiek už na 4tom mieste, bude ho tam teda asi fakt dosť. Vôňa je jemná, mierne sladká, avšak mne ulahodila. Na fotke nie je nakoľko ho už nemám. Svedčí o tom, že je skvelé a ja som ho používala nonstop. 

Avon lightening drops ste už mali možnosť vidieť v článku o rozjasňovačoch. Prekvapilo ma dvojnásobne, jednak svojím dlhotrvácnym efektom a jednak konzistenciou. Ja som tekuté produkty obchádzala oblúkom, nesedeli mi a nedržali. Toto je rozjasňujúci zázrak a ja len dúfam, že ho nikdy vyrábať neprestanú. 

Avon olej na pery je ďalší super produkt z dielne Avon. Je to bezfarebný olej na pery, ktorý ma super hydratačné schopnosti. Je to ešte lepšie ako môj milovaný prírodný balzam od Alverde. Teda asi tak o 100% lepšie. Navyše je na perách neviditeľný, nezanecháva biely povlak ako bežné balzamy. Asi aj preto, že to nie je balzam ale olej. Už svoj priestor dostal a ja len dodám, že si ho ešte určite kúpim. Našťastie sa míňa pomaly.



Balea Olej na holenie je super produkt, len horšie dostupný. Minimálne v našich DMkách som ho nevidela. Inak je to však paráda, natriete oholíte a hotovo. Žiadna podráždená pokožka, žiadne svrbenie naopak. Pokožka je vyživená a konečne už nemusím používať ďalšie produkty. Mne sa s ním pracuje perfektne a už teraz viem, že ničím iným ako olejom sa holiť nechcem. Na Instagrame si oň môžete aj zasúťažiť. Stačí nájsť fotku s giveaway. 

CeraVe hydratačný pleťový krém SPF 25 je absolútnym letným víťazom. Zároveň je to pre mňa obrovský objav roka 2019. Krém hydratuje, no nerobí pleť mastnou. Navyše nespôsobuje akné aj keď je určený skôr pre suchú pleť. Zloženie je tiež úžasné a ja ho používam na dennej báze. Je to fakt doslova zázrak pre pleť. Ak ste doposiaľ nenašli žiadne dobrý pleťový krém, tento stojí za to.

Leto mi prinieslo kopec skvelých kozmetických zážitkov. Boli aj nejaké sklamania, no myslím, že minimálne. Snažila som sa nekupovať si toho zbytočne veľa a aj tak mám pocit, že ma tá kozmetika zaplavuje. Na moju radosť mi však došla takmer celá pleťovka avšak stále mám nejaké mini balenia a tie používam. Predsa len, cestujem síce dosť, no nikdy nie tak dlho, aby sa mi podarilo minúť celú moju krabičku mini kozmetiky. A ešte ma čaká Grécko takže kozmetiky asi zas bohužiaľ pribudne. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše top produkty tohto leta. Poznáte nejaký z dnes spomenutých produktov?

Komentáre

  1. Olej som veru neskusala. Skusim ho v drogerii pohladat.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús, ale ja som v našich nenašla. A to je tento olej v predaji už asi 2 roky, ale u nás stále nič.

      Odstrániť
  2. Skvělé výrobky, žádný jsem ještě neměla, ale docela jsi mě nalákala na olej na rty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten prekvapil naozaj veľmi. Je to asi najlepší balzam na pery pod slnkom.

      Odstrániť
  3. Ty lightening drops mě zaujaly, stejně tak i olejíček na rty. Super! :)

    GrünHauz/Šári

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že Avon dekoratívna kozmetika je fakt kvalitná, mňa v poslednej dobe dosť prekvapuje v pozitívnom zmysle.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.