7 kozmetických lások v týchto domácich časoch

7 kozmetickych produktov doma

Aj keď sme teraz mnohí doma neznamená to, že na seba máme kašľať. Práve naopak, treba sa o seba starať aj keď sme doma. Veď si to len skúste, dajte si malý test. Spravte si jeden deň make-up, svoju rannú rutinu a pekne sa oblečte. No a druhý deň nespravte nič z toho a ostaňte v pyžame. Ktorý deň ste mali lepší pocit? Garantujem, že ten prvý. Nuž a určite si vyčleňte nejaké svoje produkty, ktoré vás robia šťastnými. Či už pre ich účinky, vôňu alebo hoci len pre krásny obal. Tu je pár mojich miláčikov, na ktorých spoločnosť sa každý deň neskutočne teším.

Začnem produktom rannej rutiny od značky Alverde. Aj keď mi prv prišlo, že nie je až tak zázračný, zdá sa mi, že som ho predsa len podcenila. Ono je to totiž skvelý, vôbec pleť nevysušujúci krém. Navyše sa mi zdá, že mi pleť predsa len udrižava v dobrej kondícii. Teším sa naň vždy hlavne pre pekný obal a ten spôsob použitia. Krémové produkty v čistení pleti sú fakt prelomové a ja nechápem, že som ich objavila až teraz.

Lak a ruz

Akosi sa mi zapáčilo aj lakovanie nechtov. Z času na čas to mám fakt rada a teraz, ako som doma, tak ma to chytilo ešte viac. No a môj vianočný darček od Catrice IcoNails gel lak mi v tomto smere robí neskutočnú radosť. Je to lak 100% vegan takže evidentne neobsahuje žiadne látky živočíšneho druhu. Zápach má však ako typické laky, takže nebude to asi žiadne 3,5 či 7free. Zloženie mi príde ako klasické laky čiže to označenie vegan u mňa až tak veľa nezohralo. Avšak možno tomu až tak nerozumiem. Každopádne toto je tak krásny odtieň číslo 73, dokonale lesklá farba, ktorá uschne rýchlosťou blesku. Fakt takmer ako sekudnové lepidlo, na laky dosť rýchlo. No a navyše, a to je u mňa dosť dôležité, drží veľmi dlho. Takých 5 dní dáva lak s prehľadom, výrobca garantuje až 7, ale aj tých 5 je fajn. Určite sa po nich pozrite, sú fantastické.

Keď už som načrela do tej dekoratívnej kozmetiky, tak nemôžem vynechať rúž na pery Bourjois. Aj keď to nie je úplne výrazný odtieň, teraz keď sa líčim pomenej na mne vynikne perfektne. Navyše sa mi tá jeho farba začína akosi dostávať pod kožu. Nuž a plusom je jeho hydratácia. Tu ten podkladový balzam nie je až tak nutný. Takže konečne prišiel rad aj na používanie tohto rúžu.

7 kozmetickych produktov doma

Aj vlasy si umývam stále a pravidelne. To sa človek s čistými vlasmi skrátka inak cíti, veď to poznáte. Ak neveríte, opäť skúste test a uvidíte. Takým mojím skvelým riutálom po umytí vlasov je nanesenie oleja na vlasy Tigi S factor. Na blogu nič nové, je to stálica v mojej vlasovej rutine. Stále mám aj to isté balenie, i keď pyšne priznávam, že som už takmer na konci. To vám však tak krásne vonia, že keby v tejto vôni vyrábali parfém, určite ho už mám doma. Navyše je to olej, ktorý nie je vôbec extra mastný. 

Nuž a na vlne vôní pokračujem a asi vás neprakvapí krém na ruky. Veď dezinfekčné gély s alkoholom vysušujú ruky statočne a nahrávajú tak predajcom krémov na ruky. Tí podľa mňa krízu koronavírusu ani nespozorujú. Naše ruky však áno nakoľko sú suché horšie ako v zime. Našťastie to u mňa zachraňuje tento krásavec v zlatom obale od Eveline Cosmetics. Nuž a nielen, že je výživný, ale navyše nádherne sladko vonia. Ešte svoj priestor dostane, nebojte sa. Avšak momentálne je to môj najobľúbenejší krém na ruky.

Posledným super voňavým skvostom je telové mlieko Vital Cosmetics s ružovou vôňou. Teda vlastne aj s ružovým obalom a olejom, prišlo ku mne priamo z Bulharska. Je veľké a na istý čas zapadlo prachom. Keď som sa však k nemu spätne vrátila, tak až nechápem, že ho ešte mám. Veď toto je lahôdka pre všetkých milovníkov ružovej kozmetiky. No a navyše sa bleskurýchlo vstrebáva takže nie je o čom. Rozhodne by som ho chcela mať doma na kilá. Pri spisovaní článku som šokujúco zistila, že som ho na blogu nespomínala. Mlieko je pomerne veľké, až 300 ml a na leto je skvelé. Hydratáciou priemernejšie, ale ako viete ja túto ružovú kozmetiku môžem.


Záver patrí novinke z radov pleťovej kozmetiky. Pleťové sérum s kyselinou hyalurónovou od značky Renovality už doma nejaký ten piatok mám. Samotné mi príde slabé, avšak akonáhle ho primiešam ku krémom či olejom, tak sme niekde úplne inde. Kompletná recenzia sa ešte len chystá, viete snažím sa vychytať všetky muchy. Avšak páči sa mi ako dokáže o level zvýšiť účinnosť akéhokoľvek produktu v zmysle vyššej výživy a hydratácie. Skrátka s ním v kúpeľni veľmi rada experimentujem.

Top 7 produktov vírusového obdobia som už našla. Aktuálne som si dala záväzok minúť aj menšie balenia kozmetiky, ktoré som si vždy odkladala na cesty. Žiaľ tie cesty by museli trvať aspoň mesiac aby som minula napríklad sprcháč s objemom 50 ml. No a keby som mala len jeden, ja mám celú krabicu malých cestnových produktov. Je to taká moja slabosť avšak treba míňať aj tie nech sa mi chúďatká nepokazia. Takže počítajte na blogu aj s recenizou menších produktov. Koniec koncov kúpa adventných kalendárov sa o zásoby bohate postarala. 

Majte sa krásne, želám vám príjemné prežitie týchto radostných veľkonočných sviatkov. No a do komentárov mi napíšte, aké čarovné produkty robia krajším ten váš deň. 


Komentáre

  1. Mne v týchto časoch z kozmetickych produktov robi radost akurat tak krem na ruky :-D
    Lebo tolko čo si ich umývam, už ich mám také vysušené, že jedine krém im dokáže ulavit ..
    Inak z tvojich produktov nemám vobec nič vyskušané, ale zapáčil sa mi rúž, aj vegánsky lak na nechty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krém na ruky robí radosť aj mne, musela som ho zaradiť. Lak je super isto vyskúšaj krásne drží, je kvalitný.

      Odstrániť
  2. Ja sa teraz snažím o seba starať ešte omnoho viac, a je to vidieť, pleť sa mi dosť lepší, čo ma teší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak to robíš veľmi dobre, teraz je na tú starostlivosť dosť času :)

      Odstrániť
  3. Milujem tieto rúže SuperStay Matte Ink od Maybelline. Mám ich v niekoľkých odtieňoch. Sú stále super. Perfektne vyzerajú na perách. Objednávala som na stránke MAKEUP. Doručenie bolo dosť rýchle, čo ma naozaj prekvapilo. Tento e-shop odporúčam, lebo tam nájdete veľa nádherných a krásnych veci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za tip, ten e-shop veru nepoznám. A ktorý odtieň od Maybelline máš najradšej?

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.