Top produkty jar 2021

Jar top produkty kozmetika

Zima bola už dávno a ja sa k nej už nechcem vracať. Síce TOP produkty za zimu na blogu neboli, no verím, že tie jarné ešte stíham. Myslím, že tento rok sa jar jarou naozaj stala a užili sme si ju naplno. Ja osobne som koženku mala na sebe fakt často a vcelku sa z toho teším. Roky predtým sa jar ukázala na dva dni a hneď bolo leto. A ja ala človek v jari narodený si tohtoročnú jar fakt užívam. Poďme však už ale, bez zbytočných omáčok, k jarnej TOPke. Pripravení?

Larens kozmetika mlm plet linky

Pleťová kozmetika je u mňa doma stále najviac zastúpenou. Rôzne krémy, séra, masky, odličovacie oleje a produkty od výmyslu sveta sú pre mňa to pravé. V rámci tejto kategórie som sa naozaj zamilovala do značky Larens. Musím priznať, že ten blogerský ošiaľ okolo Larens plne chápem. Do pozornosti dávam krém Hydro Balance a Sérum s peptidmi v spreji. Sama som sa bála, či budú tieto produkty sedieť aj mojej pleti, ale sedia. Sérum úplne nie je v mojom prípade na každý deň, no je tak osviežujúce a úžasné že som ho už takmer celé minula. A krém si s pleťou i make-upom rozumie úplne dokonale. Takže určite choďte do LARENS. Oplatí sa to aj napriek ich vyššej "cenovej politike". Pre zľavy určite pozrite blog Savenobeauty

Pokračovala by som veľkým prekvapením od Garnier v podobe ich Hair Food masiek. Fakt som nenašla v drogérii nič tak úžasné a voňavé na vlasy ako tieto masky. Nezaťažujú vlasy, majú super zloženie a navyše fungujú. Pozor u mňa ako kondicionér avšak mne to stačí. Masky nepoužívam už dlho, holt na olivový olej sa žiadna skrátka nechytá. Avšak za mňa Garnier milo prekvapil. Ako som spomínala v pôvodnej recenzii tak Garnier nikdy nebola moja značka. Hlavne nie čo sa týka starostlivosti o vlasy. Zdá sa však, že zmenila svoju filozofiu a tak si ma konečne získala na svoju stranu. A verte mi, ja som cenný spojenec :)

Podobné prekvapenie ako Garnier mi pripravila značka Loreal Paris. Ich linky Ultra Precision odporúčam aj tým najväčším amatérkam a začiatočníčkam. Fakt s ničím iným sa linky nekreslia tak "ultra" jednoducho a precízne. Ja ich mám hotové za sekundu a môže ma pri tom sledovať aj celý svet. Takže tieto linky skrátka musíte mať. 

Propofit propolisova tinktura

Moje telo nebolo snáď nikdy rozmaznané tak ako pri značke Barnangen. Úprimne som sa tejto značke prv vyhýbala. Predsa len som bola dlho verná milovanej Indulone. Tá je stále moja srdcovka, ale toto je rovnako perfektné. A tá vôňa to je skvost. Navyše vaša pokožka ostane tak dlho hydratovaná že nie je o čom (ako sa u nás hovorí).

A spomenúť musím aj propolisovú tinktúru. Tá ma totiž ako jediná dokáže vyhrabať z rúk herpesu za fakt krátky čas. Do pár dní je po herpese ani o ňom neviete. Predtým som používala rôzne drahé krémy z lekárne a efekt sa dostavil tak za dva týždne. S týmto to mám za pár dní preč. Takže kým nenájdem zázrak, ktorý ma herspesu zbaví za jeden deň ostanem verná Propolisu. Zaberá inak aj na kútiky, akné či stopy po akné. Takže za mňa je to univerzálny pomocník, ktorý musíte mať doma. 

Do top 5ky som sa síce nevošla, avšak 6 produktov tiež nie je zlé číslo. Všetky produkty by sa mohli smelo zaradiť medzi moje objavy roka. Určite sa chystám vyskúšať oveľa viac Larens produktov. Teraz je táto značka skrátka v kurze a moja objaviteľská duša po nej veľmi túži. Ešte mám v zálohe sprchový krém, o o tom niekedy nabudúce. Zatiaľ sa ešte pri mojich silných zásobách sprcháčov na rad ani nedostal. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, či ste tiež podľahli čaru značky Larens. Poznáte dnešné produkty?


Komentáre

  1. Znám jen vlasové masky Garnier, měla jsem ve verzi aloe, papája a banán-ta byla top, miluji banány:-)
    Ty linky Loreal vypadají dobře, od téhle značky jsem linky ještě neměla, často kupuji ty od Catrice nebo Essence.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som fungovala na linkách Catrice alebo Essence, ale tieto sú naozaj iná trieda.

      Odstrániť
  2. Skoda, ze Larens sa neda kupit v kamennej predajni, pripadne normalne v e-shope. Ja velmi tento specialny sposob predaja cez roznych dealeroch nemusim.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak asi ostáva len čakať každopádne značka je naozaj úžasná.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.