Prvá riasenka, ktorá sa mne otláča!

riasenka

Doposiaľ som nikdy nechápala čo to je - otlačená riasenka. Ani jedna jediná riasenka mi tento problém nikdy nerobila. A to som používal fakt rôzne značky: Rimmel, Maybelline, Yves Rocher, Avon a čo ja viem čo všetko možné ešte. Kedysi aj Miss Sporty, Loreal či Essence. Skrátka čokoľvek okrem prírodných Alverde mi na očiach aj pod nimi krásne držalo. Asi viete, že ja si už rok líčim výlučne a len spodné riasy. Skrátka sa mi to tak páči a nehodlám na tom nič meniť. Nedávno som sa zamilovala do značky Mary Kay. Mám doma niekoľko ich produktov a jedným z nich je aj táto riasenka Lash Instensity. 

Na oko na mňa pôsobí dosť obrovsky, avšak do ruky je ľahká takže sa nemusíte báť. Značku Mary Kay mám veľmi rada, o zakladateľke a celkovo filozofii značky toho viem dosť na to, aby som ju zaradila medzi svoje top. Zatiaľ som bola veľmi spokojná s ich minerálnym púdrom a taktiež očným krémom Timewise. A tak som verila, že riasenkou sa nič pokaziť nedá. Žiaľ dá a musím sa priznať, že táto riasenka mi veru nie je príliš sympatická.

riasenka

Je pravda, že riasy vie krásne zahustiť a dodať objem čo sa mi veľmi páči. Asi viete, že som človek, ktorý preferuje volume riasenky. Takže tie, ktoré riasam dodajú objem. V tomto prípade sa teda moja primárna podmienka na kvalinú riasenku splnila. Žiaľ od prvého nanesenia a to bola podotýkam ešte zima, ktorá je vlastne stále, sa mi riasenka otláča dole pod oči. Vytvára u mňa efekt pandy a to sa mi veru nepáči. A žiaľ deje sa to už pár hodín po nanesení, možno 2 ak nie menej. Skrátka ten efekt sa mi ale že vôbec nepáči.

Riasenka na mňa veru dojem nespravila. Myslím, že to balenie by mohlo byť menšie, s lepším dizjanom. A tak isto kvalita samotnej riasenky mi nepríde najlepšia nakoľko sa mi otláča. Neviem koľko typov riaseniek značka má avšak táto veru medzi moje top nezapadla.

Hodnotenie: 2/5 bodov, podpriemer a neodporúčam.

Zvyknem byť mierna a snažím sa na všetkých a všetkom hľadať niečo pozitívne. Aj tu som sa fakt snažila avšak až tak mi to nešlo. Keď to nejde tak to skrátka nejde, čo si budeme klamať. Našťastie mám doma inú riasenku od inej značky takže až tak zle na tom nie som. Je však pravdou, že na kvalitu a super meno Mary Kay je toto tak trochu prepadák. Na druhej strane viem touto skúsenosťou konečne pochopiť ženy, ktorým sa riasenky otláčajú. A fakt chápem, že dvakrát príjemné to nie je. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, ktoré riasenky sa vám otláčajú ak vôbec. 

Komentáre

  1. Zvlastne, ked som tuto znacku pred par rokmi pouzivala, bola to kvalitna kozmetika.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že kvalitná stále je, no čo sa týka riaseniek tak tam za mňa teda nie.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.