Rituals opäť nesklamal

krem na ruky Rituals

Dávnejšie, sú tomu možno aj dva roky dozadu, som mala po prvýkrát tú časť vyskúšať kozmetiku Rituals. Okamžite som sa do nej zamilovala. Tá značka je skrátka naozaj kvalita. Pokiaľ si dobre spomínam, značka je americká, no skutočne funguje. Dokonca majú v Bratislave aj svoju vlastnú predajňu. Poviem vám, kozmetický trh na Slovensku sa za posledné roky dosť zlepšil. Mám však stále pocit, že ostatné krajiny dobiehame pomaly. Nevadí, na značke Rituals a jej kvalite to nič nemení. Niektoré produkty viete kúpiť dokonca aj online, napríklad na elnino.sk. čo je maximálne pohodlné. Odtiaľ mám aj ja svoj prvotriedny krém na ruky z radu Rituals of Ayurveda.

Tento rad som si vybrala nie náhodou, poznám už jeho vôňu a preto viem, že je to "moja šálka kávy". Prvé čo na mňa okamžite zapôsobilo bol nový obal. Veľmi praktický, štýlový a hlavne - s vyklápateľným viečkom, to už nestratíte.  Vôňa je rovnako skvelá ako som si na ňu pamätala takže v tomto prípade našťastie ostalo všetko po starom. Netreba zabúdať, že Rituals je prírodná značka a asi viete, že po tej sa ja pozerám celkom dosť. V rámci skincare prírodná kozmetika dominuje, pri starostlivosti o telo to zvyknem kombinovať, no prírodne zloženie vždy poteší. Ešte k vôni aby ste mali aspoň nejakú predstavu - je taká romantická, jemne sladká. Spája sa v nej indická ruža a sladký mandľový olej. Za mňa absolútna pecka a viem si predstaviť aj parfém v tejto vôni. 

Rituals krem na ruky zlozenie

Krém na ruky je naozaj luxusný. Luxusne vonia, luxusne rýchlo sa vstrebáva takže na letné obdobie maximálne praktický. Má 70 ml čo je na krém na ruky vcelku veľký objem. Vhodný aj na cesty a skrátka všade, kam sa len pohnete. Milujem ako rýchlo sa vstrebáva a milujem jeho vôňu. Myslím, že čo sa týka hydratácie tak budete s krémom určite spokojné. Akurát mi príde trocha divné, že je to prírodný produkt pretože krém ruky vyhladzuje čo býva väčšinou práca silikónov. Vypátrala som aj zloženie a zdá sa, že silikóny tam fakt nie sú. No predsa len pri prírodnej značke by byť fakt nemali.

Hodnotenie: 5/5 bodov, absolútny luxus medzi krémami.

Na mojom zozname želaní je na tento rok aj ich adventný kalendár. Jasné asi bude stáť viac ako nejaký obyčajný z DMky za 20-30 EUR. Od istého času však pozerám na to čo chcem už nie z pohľadu ceny, ale z pohľadu potešenia. Samozrejme, držím si svoje hranice, no beriem to ako svoj vlastný vianočný darček. Sem-tam si skrátka treba dopriať a v tejto dobe možno ešte o to viac. Veď o dvíhaní cien počúvame stále a z každej strany. 

Čo vy a značka Rituals? Používate ich produkty? Ktoré sú vaše obľúbené?

 

Komentáre

  1. Vůni této řady také miluju, je božská! :)
    https://www.everythin-kate.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, já jsem zatím zkoušela pouze jejich tělový krém z řady Mehr a jsem naprosto uchvácená. Zezačátku se mi to nezdálo, ale kromě té aromaterapeutické stránky mi taky přijde, že vyhlazuje pokožku a co ho používám neměla jsem žádnou vyrážku ani suchá místa. Jen škoda, že stojí pětistovku, to je pro mě prostě příliš. Plánuju vyzkoušet i další produkty z jiných řad časem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sabi áno s tými cenami máš pravdu sú o niečo vyššie ako sme bežne zvyknuté. Určite mesiac čo mesiac si ich kupovať asi nie je najlepšie no príležitostne sa to vyplatí.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.