Balea na to konečne prišla!

kondicioner

Roky dozadu mala Balea v rámci vlasovej kozmetiky kultový produkt. Maska a kondicionér dva v jednom s vôňou vanilky. Samozrejme k tomu existoval celý vlasový rad ala šampón a bežný kondicionér. Tento produkt však milovala každá jedna blogerka a ja som nebola výnimkou. Kombinácia skvelej, hutnej konzistencie a sladkej vanilkovej vône nás všetky dostala do kolien. Žiaľ stalo sa čo sa stať nemalo a Balea prestala tento produkt vyrába. Márne som hľadala po rakúskych či nemeckých DMkach, nikde som sa nevedela dostať k tomuto radu späť. A to nešlo o limitku. Minule som však v DMke objavila niečo, čo sa veľmi nápadne podobná danému radu a produktu. Značka to konečne pochopila a zdá sa, že svoj kultový produkt obnovila.

Som veľmi šťastná, že sa mi podarilo z histórie mojich blogerských článkov vyhrabať pôvodný produkt a pôvodný článok. Fakt som vám to tu musela pripnúť pretože balenie je tiež veľmi podobné. Rad bol modrý a tento nový vlasový rad je tiež modrý. Predtým šlo o 2 minútovú kúru na farbené vlasy , teraz je to len obyčajný kondicionér a maska je zvlášť. Vôňa to je vám bomba - až som neverila, ale je to to isté. Na tú pôvodnú si dobre pamätám. Písalo sa síce, že ide o kokosovú vôňu ale pardon kokos od vanilky viem rozlíšiť veľmi dobre. 

Rad je určený na namáhané vlasy čo sú v podstate všetky vlasy, ktoré majú istú dĺžku. Predsa len tie vlasy pri konečkoch sú staré, majú už svoj vek a aj preto sa ich treba u kaderníčky pravidelne zbavovať. Ja to na svojich už cítim a preto chodím ku kaderníčke cca raz za tri mesiace. Myslím, že v mojom prípade to stačí a fáma raz mesačne je podľa mňa viac o marketingu ako o pravde. Vráťme sa však ku kondicionéru. Natrafila som naň náhodou keď som si obzerala také tie mini balenia kozmetiky. Milujem cestovnú kozmetiku, mám jednu menšiu krabičku, ktorá obsahuje tieto mini produkty. Našťastie dnes sa k nim už dá celkom jednoducho dostať. Kedysi ste ich vedeli získať len ako prílohu nejakého časopisu alebo nepredajnú vzorku či darček. Skrátka nebolo to easy. Dnes už máme našťastie ja adventné kalendáre takže tých mini produktov je fakt dosť.

Samotný kondicionér vlasy vyživuje a zjemňuje a to mi stačí. Mám pocit, že dokonca dodáva aj nejakú tú hydratáciu do končekov. Samozrejme nakoľko je to len možné. Čo je vždy plus v prípade Balea produktov je absencia silikónov. Tie ako viete ja pri vlasovej kozmetike obchádzam oblúkom pretože vlasy zaťažujú a rýchlejšie mastia. Skrátka nič pre mňa.

Úprimne toho doma od značky Balea mám momentálne dosť málo. Celkovo sa mi akosi mení vkus na kozmetiku, no k Balea značke sa rada vraciam. Za skvelú cenu kvalita akú vidíte málokde. Zároveň má značka tak široký sortiment, že niekedy nájdete to čo potrebujte jedine tu. 

Som neuveriteľne rada, že sa tento kultový rad vrátil do predajní. Tuším si spravím zásoby keby značku znova napadlo tento rad z predaja stiahnuť. Alebo sa možno po tomto článku nahrnú všetky ženy do DMky a mne nič neostane. Verím však, že rad je relatívne nový a ešte pár rokov s nami ostane. Ideálne navždy.

Tak čo spomínate si na túto Balea vlasovú legendu? Ktoré legendy vám ešte stále spôsobujú smútok na duši?


Komentáre

  1. Ahoj, já můžu jenom smutně vzpomínat na Balea Kokosový každodenní šampon a krém na ruce s vůni lesních plodů, no to už je spousty let zpátky.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.