Ako ma dekoratívka Loreal v poslednom čase ohúrila

Loreal Paris

Dekoratívnu kozmetiku Loreal Paris som veľmi dlho obchádzala. V minulosti som síce mala pozitívne skúsenosti s ich double riasenkami (báza plus čierna riasenka), no od tej doby príliš nič. Samozrejme, na danú dobu boli a myslím, že tieto riasenky sú stále skvelé. Inak som však ani neviem prečo sortiment značky Loreal dlho prehliadala. Posledný rok som skúsila jeden produkt, potom ďalší a ďalší a zistila som, že táto francúzska značka s dlhoročnou históriou je naozaj trieda. 

Loreal ma jednoducho prekvapil. Produkty, ktoré vám dnes ukážem nie sú asi žiadne horúce novinky. Niektoré sa už dokonca čoskoro asi prestanú predávať a možno aj vyrábať celkovo. Tak detailné informácie nemám, no tak to už v beauty priemysle chodí. Nie každé zastavenie výroby ma teší, hlavne ak mi tie produkty sedia avšak zatiaľ som na ovplyvnenie tejto sféry malá rybka. Jednoducho blogerský hlas nestačí. Tak si poďme aspoň napísať pár riadkov o tom, čo ma v poslednom dobe od značky Loreal naozaj zaujalo.

A prvé spomeniem linky v pere Ultra Precision. Linky v pere som obchádzala veľmi dlho, prišlo mi, že rýchlo vyschnú a vôbec nekreslia. Tieto linky ma však vyviedli z omylu a ja mám už ak dobre počítam tretie balenie. Linky sa kreslia takmer samé, zvládne ich každá žena aj keď netuší čo to tekuté linky vôbec sú. Skvelo držia a ja k nim nemám čo príliš dodať. Ok nie je to síce úplne typické pero avšak má to dosť podobný aplikátor. Nie je pevný takže som si fakt myslela, že ich nebudem vedieť kresliť ale opak je pravdou. Akurát si nie som istá ako dlho ich budú ešte predávať. Nekúpite ich v každej drogérii, majú ich ešte na elnino.sk a v pár obchodoch ale odporúčam spraviť si zásoby.

Ďalším v poradí excelentnosti je mono tieň Loreal Oil EyeShadow. Mono tiene pre mňa boli kedysi dosť zbytočnou a dosť drahou investíciou. Nechápala som na čo je to dobré a kto preboha investuje viac ako euro do mono tieňa? Veď je to mono a za paletku dáte v prepočte oveľa menej. No a kvalitou som dlho nenachádzala nič extra, rovnako som kedysi používala farieb viac takže by som tých mono tieňov potrebovala dosť. To všetko sa zmenilo časom a skúsenosťou s týmto práškovým očným tieňom. Nuž hm nie je práškový, je skôr maslový a perfektne na oku sedí. Rovnako táto farba vie vyniknúť a je výrazná a veru - stačí mi len tento 1 deň, max nejaký podklad a mám líčenie hotové. Takže už chápem, že mať jeden, dva mono tiene naozaj stačí na krásny look. Mne teda rozhodne áno. Jedinou nevýhodou je trochu málo farieb na výber. Tuším majú tak 3 odtiene čiže niet až tak z čoho vyberať avšak táto Almighty sedí podľa mňa každej žene. 

Na záver niečo, čo dodá líčeniu tú správnu bodku - rúž Ultra Rich. Tieto rúže už majú aj svoju vylepšenú verziu, sú v inom obale a pokiaľ viem zvyčajne sú lesklé. Ja mám rada rúže skôr matné a tieto boli na trhu dlho známkou kvality a pozná ich asi každá žena, aj staršie dámy si na ne pamätajú a možno jeden kus aj vlastnia. Aktuálne tieto pôvodné v čiernom šate vypredávajú takže som si jeden musela kúpiť. A trafila som nádherný, sýto fialový odtieň s nádychom ružovej 463. Niečo veľmi podobné ako môj milovaný Rimmel Moisture Reniew vo farbe 640 Amethyst Shimmer. Myslím, že tie farby sú dosť podobné akurát Loreal je bez trblietok. 

Rúž ma ohúril svojou výdržou aj intenzitou. Mám rada rúže, ktoré držia takmer celý deň bez potreby opätovnej aplikácie. Nie som z tých žien, ktoré nosia rúž v kabelke a môj make-up musí držať tak ako si ho nanesiem ráno. Inak to nemá cenu, dámska kabelka toho musí zniesť dosť a toto mi už fakt netreba. Ok možno si poviete rúž je predsa malý, zmestí sa všade. Ok beriem no akosi zase v tomto nejdem príkladom a v mojej kabelke rúž nenájdete, iba balzam. 

Čo vy a dekoratívna kozmetika Loreal Paris? Používate, obľubujete alebo vás táto značka necháva chladnou?



Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.