Najlepšia kozmetika roka 2022 - dekoratívna a vlasová kozmetika

Top kozmetika vianoce oblubene produkty kozmetika

V roku 2022 som sa líčila hádam najmenej za celý môj život. Ja viem, paradoxne už nebola tak silná korona a dá sa povedať, že tých príležitostí bolo viac. Ja som ho však strávila (už v poradí tretí) takmer celý na home office. Zároveň som menej natáčala, fotiť som sa tuším tak profi ani nebola a jednoducho mám pocit, že som sa líčila málo. Napriek tomu som si paradoxne našla veľa nových zaujímavých produktov, ktoré si rýchlo získali moje srdce. Čo sa týka starostlivosti o vlasy tak sa môžete tešiť - konečne to bude o niečom úplne inom než za posledné roky.

Dekorativna kozmetika licenie makeup Loreal

DEKORATÍVNA KOZMETIKA

Chcela som začať inak no top topka je jednodznačne rúž Loreal Paris Ultra rich vo farbe 463 Plum Tuxedo. Ide o dokonalú, výraznú, tmavoružovú farbu s prímesou fialovej. Ak sa tá farba volá nejako oficiálne tak mi to prosím prepáčte alebo napíšte do komentárov. Dlhotrvácny, úžasne pigmentovaný a dokonale matný rúž - to musíte mať. Navyše tá farba to je jednoducho skvost, úplne ma vystihuje. Neverila som, že moju vínovú niečo zosadí z trónu no zdá sa, že táto farba to dokázala. 

Pri značke Loreal musím ostať. Bude to zniesť síce otrepane, ale ak nejaké očné tiene,  tak jednoznačne Oil Eyeshadow. Tak maslové, intenzívne pigmentované, lesklé a jednoducho úžasné mono tiene v drogérii len tak nenájdete. Navyše si s týmto tieňom vystačíte v rámci celého líčenia a môžete ho použiť aj ako rozjasňovač. Za mňa perfektný, sú aj iné farby a určite ich chcem skúsiť.

Pokračujeme bronzerom a tým top je u mňa Physicians Formula Butter Bronzer v odtieni Light. Skôr studená alebo neutrálna hnedá farba mi dokonale sedí. Pri písaní článku som si zaspomínala ako som nevedela pochopiť, načo je komu bronzer. Prišlo mi to ako zbytočnosť, okrem toho som na lícenky nedala dopustiť a bronzer som dlho nepotrebovala. Avšak toto potrebujete a aj napriek obrovskému baleniu chápem ošiaľ okolo tohto produktu.

A teraz trochu nostalgie pretože Maybelline Brow Precise bol na trhu na jeho top kvalitu žalostne krátko. Tak fantastický a jednoduchý produkt na obočie nevymyslela asi žiadna značka. Mám však pocit, že už ho neviete kúpiť ani len online. Možno v zahraničí to som neskúšala, no v rámci SR nie. Veľká škoda pretože toto bol dokonalý a veľmi revolučný produkt.

Báza pod očné tiene u mňa dlho kraľovala v podaní tuhej od značky Gosh. Mala som dve balenia, no to druhé mi prišlo od polovice nie úplne ok. Vytváralo mi hrudky a líčenie bolo o to ťažšie. Tak som hľadala a nakoniec zvolila to, čo som sama dávno mala a tým je báza Artdeco. Predtým mi prstová aplikácia prekážala, dnes mi to príde maximálne jednoduché. Báza je skvelá, perfektne drží a tiene na nej a s ňou držia ešte lepšie. Niet čo dodať a za tú cenu je to must-have pre každú ženu.

Balea vlasova kozmetika kondicioner rozcesavanie

VLASOVÁ KOZMETIKA

Fu ale som sa rozpísala ako tak vidím. No tak ale viete, zhrnúť rok v pár riadkoch to si vyžaduje majstra a aj keď píšem dlho a písanie milujem, predsa len to v 5tich vetách nedávam. V rámci vlasovej kozmetiky to bola u mňa dlho nuda. Nonstop kombo Yves Rocher kondicionéra a šampónu Keratyna už nudilo vás aj mňa. Vidím, že už minulý rok to bolo konečne aj o niečom inom a tento rok tu mám pre vás ďalšiu, novú dávku. 

Balea kondicionér s kokosom pre jeho super vôňu, ľahké krémové zloženie a účinok na vlasy milujem. Dá sa kúpiť aj v malom cestovnom balení a je veľmi podobný pradávne legendami opradenej 2 v 1 kúre na farbené vlasy. Tá vôňa aj modrá farba obalu sú pre tieto dva produkty identické a rovnaké. Mne sa to veľmi páči a preto vám to musím znova pripomenúť.

A teraz prejdem k farbeniu vlasov. Obľúbila som si niečo, čo na trhu dlhú dobu je a určite túto farbu mnohé poznáte. Ide o  Loreal Casting Creme. Našla som si totiž perfektne ladiaci odtieň 834 zlatý karamel. Je to taká tmavšia blond alebo svetlejšia hnedá ak chcete s nádychom do oranžova. Farba neštípe, perfektne drží a ja úžasné krémová. 

Tak a sme na konci. Veru spísať tento článok mi dalo zabrať, no už dávno si potrpím na kvalite svojich článkov. A keď raz začnem písať je fajn dokončiť ho nakoľko tá múza a iskra daného momentu sa neopakujú. Verím, že ste v článku načerpali kopec inšpirácie a už teraz chystáte peňaženky na povianočné výpredaje kozmetiky. Ja rozhodne áno!

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte aké produkty ste si v minulom roku obľúbili. 

Tiež mi môžete napísať čím som vás v rámci kozmetiky inšpirovala ja :)


Komentáre

  1. Ahoj, já zrovna dneska chystala oblíbence za listopad a prosinec :-D ten tip na rtěnku určitě využiju, podařilo se mi zřejmě ztratit svou oblíbenou červenou a ty se hledají velmi špatně. Loreál rtěnku jsem však ještě neměla. Kokosová Balea no já kdysi milovala jejich kokosový každodenní šampon, ale taky se přestal dělat :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak možno skús tento kokosový a možno to bude presne to, čo hľadáš. To, že sa niektoré produkty už nevyrábajú býva škoda. A napíš ako ti sedel rúž.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.