Najkrajšie zlaté očné tiene

Studeny podton ocne tiene zlata farba licenie makeup

Oficiálne som bleduľa so studeným podtónom a teda oficiálne by mi zlaté farby vôbec nemali svedčiť. Dlho som používala strieborné tiene a rozjasňovače, no potom ma začali lákať iné farby. Zároveň sa mi zdalo, že mi tie studené farby už akosi nepristanú. A tak som presedlala na zlaté odlesky, samozrejme bez teplých červených podtónov, tie mi naozaj nejdú. Avšak ako vidíte nie je to o farbe samotnej, ale o jej podtóne. Rovnako mi pristanú aj zlaté rozjasňovače či hnedý bronzer, opäť skôr v studenom alebo neutrálnom odtieni. Dnes vám ukážem moju zbierku očných tieňov,  ktoré pristanú každej žene so studeným podtónom pleti (a možno aj tým neutrálnym).

LOREÁL mono tieň z radu Oil eyeshadow vo farbe 21 Almighty je úplne dokonalou zlatou farbou. Tá farba je za mňa taká zlatá s nádychom hnedej avšak je nádherná. Tým, že toto sú skutočne krémové očné tiene tak na viečkach perfektne držia a sú vysoko pigmentované. V zásade ak ste minimalistka tak vám úplne postačí tento očný tieň a máte s ním hotové celé líčenie očí. Ja to takto bežne robím, nanesiem si tento tieň na celé viečko a je zo mňa sexy kočka okamžite. Pokiaľ teda hľadáte naozaj krásnu, lesklú zlatú farbu s trochu hnedej tak táto sa vám bude páčiť.

Pink panda Revolution rozjasnovac paletka

Revolution paletka rozjasňovačov, ktorú som dostala z e-shopu PinkPanda ako darček k nákupu je mojím najnovším miláčikom. Obsahuje 4 rôzne rozjasňovače a ja z nich využívam hlavne tú zlatú a ružovú. No a práve tá zlatá sa skvelo hodí ako očný tieň. Konzistencia rozjasňovčov je opäť maslová, paletka je navyše krásna a dovolím si tvrdiť, že vám na cesty postačí len táto paletka a máte hotové celé líčenie. Farby sa dajú krásne kombinovať a môžete ich tak ako ja použiť či už na líčenie očí alebo na rozjasnenie lícnych kostí. Zlatá farba je v tomto prípade opäť trochu do hneda avšak veľmi jemne a je to skutočne krásna farba. Akurát si nie som istá, či je táto paletka v stálej ponuke značky. 

GABRIELA SALVETE ROSE PALETKA mám doma už po druhýkrát. Myslím, že aj z fotky je vidieť, že ju používam naozaj často. Pre všetky ženy so studeným podtónom pleti je táto paletka naozaj ideálna. Nachádza sa v nej jeden zlatý očný tieň a práve tento je taký otázny. Je totiž o niečo teplejší ako zvyšok paletky. Stále je to však aspoň u mňa na hranici prípustnej tolerancie. Zároveň tým, že je v paletke s ďalšími super ružovými a fialovými farbami, tak ho viem do líčenia krásne zakomponovať. Paletku mám doma už nejaký ten rok, našťastie sa predáva stále. No a konzistenciou sú to opäť krásne pigmentované a maslové očné tiene.

Neviem ako vy, no mňa tá maslová konzistencia produktov v poslednom čase priťahuje. Nedávno som si hľadala nejaký nový bronzer nakoľko môj úžasný Butter Bronzer od Physician Formula má už dieru a tak nejako mi dochádza. V drogérii som otestovala naozaj veľké množstvo populárnych bronzerov typu Maybelline city bronzer a ďalšie. A tuším až na jeden od Loreal sú všetky klasicky púdrové. Nič krémové som nenašla a tak mám doma znova môj top maslový bronzer. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, či sa držíte svojho podtónu pleti a príslušných farieb alebo zvyknete experimentovať. 


Komentáre