Astrid micelárka po druhýkrát

Astrid micelarna voda odlicovanie kyselina hayluronova

V testovaní micelárnych vôd budeme pokračovať aj dnes. Dlhé roky som micelárne vody nepoužívala a teraz nastal, ako hovoria Američania, ich come-back. V preklade som sa k nim vrátila a to úplne nevinne. Kamarátka mi darovala jednu, partner ďalšiu a následne mi z Elnino zaslali micelárky značky Astrid. Tie z radu pre citlivú pleť som vám už spomínala minule. Dnes si posvietime na micelárnu vodu s kyselinou hyalurónovou pre všetky typy pleti. Samozrejme, budem tieto micelárky aj trochu porovnávať.

Astrid Hyaluron micelárna voda 3 v 1 sa v objeme 400 ml predáva za slušnú cenu do 5 EUR. To je vzhľadom k súčasnej hyperinflácii luxus, ktorý nenájdete všade, no na Elnino našťastie áno. Micelárka mi robila spoločnosť počas letnej dovolenky na východe a mám pocit, že sa k nej viem konečne objektívne vyjadriť. Nakoľko zaváži obsah kyseliny hyalurónovej ťažko povedať. Predsa len ide o produkt, ktorý neostáva na pleti. Kedysi sme si mylne mysleli a žiaľ na micelárnych vodách je to dokonca napísané, že majú na pleti ostávať. Ak ich však používate na odličovanie rozhodne si po nich pleť umyte. Ak chcete dodať pleti hydratáciu, odporúčam radšej toner. Aj preto je hydratačná vlastnosť kyseliny v tejto micelárke pre mňa nie až tak dôležitá. Je však fajn, že tam je a že sa výrobcovia snažia tieto micelárky niečím oživiť a skvalitniť. Dokonca na vcelku vysokých priečkach v zložení a to je už čo povedať. 

astrid micelarna voda odlicovanie vsetky typy pleti

Dnešná micelárka je vhodná nielen na pleť, ale ja na odlíčenie očí a pier. Mňa vždy zaujímajú hlavne tie oči nakoľko používam bežne riasenku a sem-tam aj linky. S riasenkou si poradí dobre, linky sú na hrane, no niečo s nimi spraví. Očné tiene idú dole viac-menej bez problémov. Dôležitý je fakt, že v očiach vôbec neštípe. A to tak táto Hyaluron micelárna voda ako aj jej citlivá sestra. Napriek tomu, že obe obsahujú parfumáciu, sú maximálne komfortné aj na očný make-up. A to ja mám oči dosť citlivé aj suché takže určite by som to cítila. Napriek všetkému tam však tá vôňa prítomná je takže je už na vás, čo preferujete a ako budete reagovať. U mňa sa nič vážne nekonalo, vône sú príjemné a v očiach neštípu.

Hodnotenie: 5/5 bodov, tým, že je skvelá aj na odlíčenie očí.

Priznávam, že na rýchle odličovanie za pár sekúnd sú micelárne vody úžasné. Ja si pleť následne čistím takže nehrozí, aby mi micelárna voda nejako vysušila pleť či spôsobila iné nepríjemnosti. Túto micelárku môžem vrelo odporučiť a na to, že ide o značku Astrid som až uchvátená. Ako viete, túto značku som považovala za dosť zastaralú a dlho ma ich produkty nechávali chladnou. Tieto micelárky sú však dôkazom toho, že predsudky sú len predsudky a kým neskúsiš nevieš.

Čo vy a micelárne vody? Používate ich ešte alebo dávate prednosť inému spôsobu odličovania?


Komentáre