Beauty novinky a nákupy Január

Beauty novinky kozmetika vianoce darčeky kozmeticke baličky The ordinary Max Factor

Nikdy, za celú moju 10 ročnú históriu blogu, som nepísala články typu čo som si kúpila. Nakoľko však sama hlcem novinky beauty sveta, rozhodla som sa zaradiť tento typ článkov. Dlho som odolávala a uverejňovala svoje nákupy iba na Instagrame, ale dozrel čas a chcelo to nový dych. Predsa len každý formát si vyžaduje inovácie, tak prečo nie tieto. Nazvala som to tak ako to je - Beauty novinky a nákupy. Nie vždy totiž to, čo si kúpim je automaticky novinka na beauty trhu, ale zároveň to nie je vylúčené. Dnes to budú hlavne rôzne darčekové kazety, ktoré som buď dostala alebo a to konečne - ulovila v povianočných výpredajoch. Takže poďme na to.

Max Factor set kozmetika licenie oci pery 2000 calorie lesk riasenka

Ako prvý dávam do pozornosti tento krásny set od značky Max Factor. Dostala som ho na Vianoce od partnera a veľmi sa mi páči. Obal je nádherný a ten ma skutočne upútal až tak, že som si ho zatiaľ nechala. Set obsahuje riasenku 2000 Calorie, ktorú ako viete, od minulého roka, milujem. No a ešte lesk, na ktorý som fakt zvedavá. Lesk nemám doma žiaden už dlhé roky, kedysi som ich používala dosť, potom ma nejako prestali baviť a plus moc toho nevydržali. Takže uvidíme kam sa pohli za tie roky. 

The ordinary set BHA kyseliny salicylova gel pletova starostlivost

Dostala som ešte jeden set od značky The Ordinary a to rad s BHA kyselinou salicylovou. Je to rad, ktorý obsahuje sérum s danou kyselinou, čistiaci gél a gélový krém s Beta glukánom (novinka značky).  Set vyzerá úžasne, BHA kyselinu skúsim určite lokálne na akné. Gély síce nepoužívam, no v tomto prípade urobím výnimku a celkovo ma tento set potešil. Predsa len značku mám rada a aj keď je to rad skôr pre pleť s akné, rozhodne mi uškodiť nemôže. Navyše to balenie - kto by sa netešil?

Nivea vianocny set telove mlieko spevnenie Q10

Nivea Feel Good set som si konečne uchmatla v povianočných výpredajoch. Set obsahuje spevňujúce telové mlieko Q10, no tak možno to niečo spraví ktovie. Ďalej úplne klasický Nivea krém, s tým príliš neviem čo urobím, možno ho niekomu posuniem. No a ešte antiperspirant. Oslovil ma hlavne pre to telové mlieko, krásne balenie a cenu celého setu necelých 7 EUR. Zároveň to bol takmer jediný dámsky balíček telovej kozmetiky, aký som v obchode našla. 

Mimochodom k tým povianočným výpredajom balíčekov vám musím napísať pár slov. Sama nie som úplne zástanca behu za zľavami a výpredajmi, výnimkou sú však beauty balíčky po Vianociach. Predsa len sú krásne zabalené a je ich pred Vianocami toľko, že si poviem, že po sviatkoch sa ku mne hádam nejaký dostane. Záhadou života je, že kým pred Vianocami ich je plný obchod, po Vianociach sa po nich dosť zľahne zem. Nejaké sú, ale musíte sa dosť naháňať a dobre prepočítavať, či cena balíčka neprevyšuje jeho obsah. A z mojich skúseností je tých dámskych balíčkov vo výpredajoch veľmi málo. Nuž čo, my ženy sme na kozmetiku viac náchylné. Ak sa vám však podarí kúpiť si aspoň jeden, vždy je to výhra. 

Tak a to je všetko, adventné kalendáre som vám už ako beauty novinky ukazovala. Výnimočne som tento rok nedostala hŕbu kozmetiky. Na jednej strane sa tomu skutočne teším, na druhej by som určite prijala ešte niečo viac. Každopádne možno sa mi ešte podarí uchmatnúť si niečo v povianočných výpredajoch. Aj keď tie dámske sety sa vypredávajú ako teplé rožky a takmer nikdy mi už nič neostane.

Ako ste na tom s kozmetikou po Vianociach vy? 


Komentáre