Tipy na ružovú kozmetiku

ruzova kozmetika pletova kozmetika ruze voda toner krem balzam bulharsko

Tento článok mám rozpísaný už dlho. Stále akosi nebola tá správna "nálada" na jeho dokončenie. Zdá sa však, že konečne nastal ten pravý čas. Aj keď síce nie všetko, čo vidíte na fotke je MADE IN BULGARIA, ružovú vodu alebo olej tieto produkty v sebe majú. A nakoľko som ja stále milovníkom ružovej kozmetiky, ruží a ich vôní, článok som musela napísať. Samozrejme, najlepšia je rozhodne tá priamo z Bulharska, tam sa však zdá sa najbližší čas ja nechystám. Našťastie kamoška ide takže som si u nej vopred zajednala nejaké nové beauty prírastky. Kým sa tak stane, nenechám vás "na holičkách" a ukážem vám, čo je dostupné aj tu v našich podmienkach. Predsa len sa tá ružová kozmetika načas z blogu stratila a to je škoda. Tak si poďme zopár tých ružových tipov ukázať. 

Dnes pôjde predovšetkým o produkty na pleť. Mojou topkou z Bulharska stále ostáva ružový olej, ten však doma aktuálne nemám. Rovnako tak som mala aj veľmi dobré telové mlieka a až mi dôjdu zásoby, určite si nejaké kúpim. Pre dnešok sa však zameriame na starostlivosť o pleť. Teším sa, že mi písanie článkov o pleťových produktoch ide znova samo od seba. A že sú aj nápady, časovo som na tom teraz nie najlepšie, začínam v novej práci a to je kopa učenia. Čo je super, no vyčerpáva to moju kapacitu na ďalšiu tvorivú činnosť. Avšak nebojte sa, každým dňom je to lepšie, niektoré veci už robím samostatne takže času na blog aj nadbytočnej energie je stále o niečo viac. Blog rozhodne nezanikne a dôkazom toho sú aj tieto tipy na ružovú kozmetiku. 

Biofresh ruzovy balzam na pery biankanotes ruzova kozmetika

BIOFRESH balzam na pery je už taká moja ikona. Toto je pravá, ružová kozmetika z Bulharska. Balzam nádherne vonia po ružiach, vôňa je jemnejšia, ale mne pripadá taká reálna. Nezdá sa mi umelá. Tento balzam spolu s veľmi podobným od značky Yogurt of Bulgaria sa mi osvedčili najviac. Sú si dosť podobné a mne veľmi vyhovujú. Balzam je veľmi jemnučký, má extra mini rozmer, ale nedajte sa mýliť, vydrží dlho. Je skvelý aj ako podklad pod rúže, nezanecháva biely ani iný povlak či nános na perách. Za mňa úžasný produkt za málo peňazí. 


dr hauschka kozmetika ruzova voda prirodna krem

DR HAUSCHKA pleťový krém s ružou je už niečo z kategórie luxus. Ako iste viete, tieto krémy sú drahšie. Ich ceny sa pohybujú okolo 20 EUR za krém. Nie je to katastrofa, ale je to už viac. Značka má drahšie produkty a nepatrí medzi bulharskú ružovú, ale medzi prírodnú kozmetiku. Aj tú mám ja veľmi rada a dôkazom toho je aj tento krém. Obsahuje hlavne ružovú vodu a rôzne oleje, no dodali mu aj peknú, jemne ružovú vôňu. Objavil sa už v top produktoch minulého roka aj v samostatnom článku, takže viac sa tu rozpisovať nebudem. Krém je skvelý a určite ho doma musíte aspoň raz za život mať. Ja sa v zime chystám aj na tú klasickú verziu, teraz mám verziu light. 

NUXE Very Rose toner mám doma už dlhšie, no k jeho používaniu som sa dostala až neskôr. Aktuálne ho používam denne, je skutočne skvelý. Nuxe je francúzska kozmetika, opäť nič bulharské, ale nevadí. Majú celý rad Very Rose, v ktorom nájdete aj pleťové krémy a ďalšie zaujímavé produkty. Toner som si objednala z Elnino.sk. Má 200 ml a stojí cca 10 EUR. V rámci zloženia obsahuje hlavne 3 zaujímavé zložky a to: ružovú vodu, glycerín a alantoín. Neobsahuje oleje, čo je trochu škoda, no v konečnom dôsledku to na pleti ako mínus necítim. Toner hydratuje veľmi dobre, na pomery tonerov samozrejme. Rozumie si s olejmi, rozprašovač funguje ako má a hlavne - nádhnerne vonia. Nič pre citlivú a podráždenú pleť, tá vôňa je výraznšejšia, mne sa však páči. Jedine ak mám náhodou nejako podráždenú pleť tak vtedy ma štípe, bežne sa to však nedeje. A to podráždenú myslím podráždenú alergiou, nie nejakou vytlačenou vyrážkou, aby sme sa chápali správne. Produkt si ma získal, ja si ho prelievam do menšej nádobky, predsa len 200 ml sa mi akosi drží v ruke menej komfortne. Možno je to však iba môj zvyk. Toner je veľmi dobrý a určite ho vyskúšajte. 

Nuxe very rose toner plet ruzova voda

To by bolo, čo sa týka ružovej kozmetiky, u mňa doma aktuálne všetko. Samozrejme, mám doma ešte kopec parfémov s touto vôňou. Skutočne sa mi páči najviac, najnovší úlovok je dokonca zo siete MOHITO. Nie je to síce čistý parfém, je to parfumovaná voda, no kým to nie je toaletka, beriem. Ako vidíte, všetko čo vonia po ružiach jednoducho musím mať. O vôňach na telo však možno inokedy. 

TIPY NA E-SHOPY S RUŽOVOU KOZMETIKOU

Na záver som si pre vás pripravila zhrnutie e-shopov, ktoré predávajú ružovú kozmetiku. Malo by ísť hlavne o tú z Bulharska alebo s obsahom bulharských ružových extraktov. Samozrejme, ružovú vodu či ružový olej môžete nájsť aj v zložení iných, veľmi často prírodných produktov. Ja osobne však najviac milujem práve originál bulharskú kozmetiku. Tu je sľubovaný zoznam. 

BIORUZA

BGNATURAL

RUZOVAKOZMETIKA

KRASNADOMA

Čo vy a ružová kozmetika? Milujete, používate? Kde túto kozmetiku nakupujete najčastejšie?

Komentáre