Rituals of Sakura

rituals of sakura telova kozmetika

Prepáčte mi, fakt sa ospravedlňujem, že som vám o tomto poklade ešte stále nenapísala. Píšem to aj preto, že už je skoro celý fuč. A vy ste o ňom ešte takmer nič nepočuli. Nuž tak dnes budete pretože Rituals of Sakura si našiel v mojom srdci špeciálne miesto. A myslím si, že by mohol sedieť mnohým z vás. A keby aj nie priamo tento rad, tak iný od Rituals určite áno. Prečo? Tak čítajte.

Tento set v nádhernej ružovej krabičke som si kúpila cca dva roky dozadu. Z opatrnosti som ho však neotvárala a neovonivala, aby mi vydržal. Vôňu som otestovala v predajni a vedela som, že je pre mňa tá pravá. Set obsahoval sprchovú penu a telový krém. Ja som si dokúpila ešte krém na ruky lebo som vedela, že toto mi ale že neskutočne vonia. Mám pocit, že vôňa radu Rituals of Sakura je celá o mne. Som to celá ja, je to dokonalá, jemne sladká vôňa s príchuťou možno aj ruží. Jednoducho toto mi vonia ešte viac ako Rituals of Ayurveda a aj tá vôňa sa mi páči. Táto mi však príde viac jarná a je akoby stelesnením mňa samotnej. Takže tento rad bude u mňa doma určite opakovane.

Sprchové peny od Rituals sú jednoducho zážitok. Mala som už iný variant, takže som vedela, do čoho idem. Ako viete, jeden rok som mala doma aj adventný kalendár od Rituals a stále z neho ešte míňam pár produktov. Pena je dokonalá, na telo si ju nanášate ako takú obláčikovú šľahačku. Vôňa je nádherná, pena dobre drží, nesteká až kým si ju nezmijete. Tomu hovorím pena ako sa patrí. Vôňu je cítiť ešte nejaký čas po umytí, ale len samotná by vám na prevoňanie tela nestačila. Každopádne pokožku nevysušuje a aj napriek parfumácii som nezaevidovala žiadne svrbenie pokožky. 

Nasledujú krémy a to či už tie na telo alebo na ruky. Mne príde, že sú jednoducho iné a to nepíšem preto, lebo je to RITUALS. Sú jednoducho iné tým, že sú akoby také našľahanejšie. Nie sú to typické tekuté mlieka či krémiky. Toto sú skôr také šľahané krémy. Tak ten na telo ako aj ten na ruky. No a telo vám po nich bude voňa fakt dlho. Ok no nie až do ďalšej sprchy, ale o niečo dlhšie. 

rituals of sakura vlasy sampon kondicioner

V ponuke tohto radu nájdete ešte  telový peeling. To je však produkt, ktorý aj používam takmer že vôbec a tak som ho darovala. Odozva na tieto pílings je však perfektná, vraj sú veľmi dobre hydratačné a jednoducho sa ich oplatí vyskúšať. Okrem toho však vôňu Sakura nájdete aj v rade na vlasy. A to vám poviem, že ten set Volume šampón a kondicionér mojim vlasom sedí. Možno preto, že je to set určený na objem vlasov a ten tie moje fakt potrebujú. Na internete sa dajú kúpiť vo veľkom balení alebo v menšom. 70 m, napríklad na Elnino.sk Inak značka by mala byť podľa mojich info prírodná o čom svedčí aj fakt, že som v zložení šampónu silikóny nenašla. Kondicionér má zloženie iné čo je však logické. Nájdete v ňom pšeničné proteíny, chia semienka, výťažok z ryže či olej z makadamiových semienok. Osobne som si tento set tak zamilovala, že by som pokojne išla do plného balenia. Napadlo mi to síce až teraz pri písaní článku, no lepšie neskoro ako nikdy. 

Tak a to by bolo všetko, čo v rade Rituals of Sakura nájdete. Mne chýba ešte vôňa, veru Rituals má aj parfémy z jednotlivých svojich radov. Niektoré mu však v sortimente chýbajú a moja Sakura je práve jednou z nich. Hádam sa to však do budúcna zlepší. Inak Rituals mávajú často aj v letiskových, duty-free zónach takže pozrieť si to môžete aj tam. Ak vám napríklad mešká let, Rituals bude tým správnym miestom. No ich predajne máme samozrejme aj na Slovensku alebo si viete nejaké produkty kúpiť aj cez internete. 

Ktorý rad od Rituals máte najradšej? Podľahli ste už čaru tejto značky?

Komentáre