Čo sa mi podarilo minúť alias Prázdna kozmetika 5

Ďalšia recenzia o tom, čo som minula v poslednom čase zo svojich kozmetických zásob. Nie je toho veľa - konkrétne sú to dva produkty, ktoré spolu v podstate ani veľmi nesúvisia, ale to nie je až také podstatné. Spája ich jediná vec a tou je, že mi poslúžili a môžem o nich podať objektívnu recenziu. V tomto prípade však len doplním recenzie, ktoré som už napísala - oba produkty ste už na blogu mali možnosť vidieť a prečítať si o nich, takže sa pokúsim neopakovať. 


A tu ich máme - zľava Garnier Essentials - 24 hodinový hydratačný krém a ďalší produkt, ktorý padol za obeť v poslednom čase je od Alverde Cellulite Körperöl - telový olej s vôňou citrónu a rozmarínu.

Takže najprv si vezmem na mušku krém od Garnier - recenziu naň si môžete prečítať tu. Na tomto mieste len dodám, že ma trochu sklamal, stále sa mi na ňom páči jeho vôňa a sám osebe je super, ale keď som ho začala používať ako podklad pod make-up tak sa mi pri nanášaní make-upu začali vytvárať hrudky a poviem vám, nebolo to nič príjemné. Takže ako podklad pod make-up by som si ho už nekúpila, ale ako hydratačný krém na zimu je fajn, hlavne pre mastnú pleť akou je moja, pleť nezaťažuje, nie je zbytočne mastná a naviac krém ma fakt super vôňu a pekný obal, cenovo je tiež veľmi prijateľný.

Kúpim znovu: nuž možno nasledujúcu zimu áno, ale nie som si tým istá na 100% - ostávam pri Možno.

No a teraz sa pozrieme na Alverde telový olej -  primárne som si ho kupovala za účelom zbavenia sa celulitídy, ale po pár použitiach som pochopila, že to asi nebude v jeho moci. V lete mi totálne nevyhovoval a preto sa aj ocitol medzi Kozmetickými prepadákmi roka 2013. Ale a tu je jedno veľké ale, povedala som si, že mu dám ešte šancu a že ho spotrebujem, nech mi nezaberá priestor na políčke. Takže som si ho vyložila do kúpeľne a natierala som si ním celé nohy vždy po sprchovaní. Najprv som uvažovala, že ho použijem len na lýtka, pretože po holení ich mám hrozne suché, ale potom si povedala, že to vyskúšam plošne na nohy a uvidíme. Zázrak sa nekonal ani v tomto prípade ale viete čo, zapáčilo sa mi jeho používanie. Na tú vôňu si stále neviem tak úplne zvyknúť, ale natieranie olejom je niečo iné ako keď používate klasické telové mlieko. Naviac ten pocit hydratovanej pokožky trvá oveľa dlhšie, aj do ďalšieho dňa, vlastne až kým sa znovu neosprchujem. Takže môj záver - ak očakávate ako ja na začiatku, že vám pomôže v boji proste celulitíde, tak si ho nekupujte. Ale ak chcete oživiť svoj večerný sprchovací rituál a chcete cítiť hydratáciu nejaký čas, tak si ho kúpte. Cenu si už nepamätám, ale nebolo to nič závratné. 

Kúpim znovu: no opäť ostanem pri Možno. 

A čo vy?Skúšali ste niektorí z dnes recenzovaných produktov?

Komentáre

  1. Nemám ráda krémy Garnier. Oleje používám, ale tento jsem ještě neměla. Poslední dobou jsem si totiž oblíbila mazání tělovými mléky Playboy, která krásně voní a fakt skvěle hydratují. Mažu se s nimi hned ve vaně, ještě na mokrou kůži. :) A baví mě to tak víc, než potom nasucho.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sa tiež natieram hneď po sprche, kedy som ešte trochu mokrá, nasucho sa potom žiaden krém tak dobre nevstrebe.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.