Micelárna voda Nivea


Ahojte, neviem ako vy, ale po tom, ako prišli firmy ako Garnier a Loreal s miclárnou vodou, som len čakala, kedy príde na trh s touto novinkou aj moja obľúbená Nivea a stalo sa. Na blogoch sa o nej písalo ešte skôr, než dorazila do obchodov, takže je fakt, že z blogov sa toho človek veľa dozvie. Ale poďme sa už venovať micelárke. Na úvod musím priznať, že odličovanie micelárnymi vodami mám najradšej, mojej pleti najviac vyhovujú, pretože sú to vody a nie nejaké mastné odličovacie mlieka. Táto od Nivei má oficiálny názov Upokoujujúca čistiaca micelárna voda 3 v 1. A čo to 3 v 1 vlastne znamená?Čo môžeme očakávať? Na obale je uvedené že - čistí, odstraňuje make-up a hydratuje. 


Táto micelárka je určná pre citlivú pleť, čo tá moja rozhodne nie je, ale keďže iný variant firma zataiľ nevymyslela, tak som bola nútená vyskúšať túto. Na pleti naozaj vôbec neštípe a pleť nijako nedráždi, takže mohla by vyhovovať citlivej pleti, ale neviem to posúdiť na 100% nakoľko ja citlivú pleť nemám. 

Pokiaľ ide o odličovanie to micelárka zvládla takmer bez problémov, trochu horšie sa s ňou odličujú oči, hlavne vodeodolné ceruzky a podobné veci, ja mám skúsenosť len s tou vodeodolnou ceruzkou a išlo to dosť ťažko. Ale bežné očné líčidlá, ktoré nie sú vodeodolné zvláda pomerne dobre. Make-up sa s ňou odličuje bez problémov, tu výhrady nemám. 

Micelárka ďalej sľubuje hydratáciu pleti - myslím, že mojej mastnej pleti tá hydratácia úplne postačuje, nie je to nič extra výživné, ale na druhej strane je skvelé, že pleť nezaťažuje. Používam ju aj na čistenie či už pleti, alebo krku a dekoltu, aj túto úlohu splnila skvelo, neviem, nič zásadné nemôžem tejto micelárke v tomto smere vyčítať. 

Pokiaľ ste si už prečítali nejaký ten môj príspevok tak určite viete, že mám rada parfumovanú kozmetiku a to mi pri tejto micelárke dosť chýbalo, vôňa je taká nemastná-neslaná, takmer nijaká, slabučká a veľmi nevýrazná, chápem, že je to asi z dôvodu, že je určená na citlivú pleť, ale ja osobne mám radšej parfumovanú kozmetiku. Takže toto je asi jediný bod, v ktorom ma táto micelárna voda sklamala. Inak aj s balením som spokojná, balenie drží, vrchnáčik je vyklápací, žiadne šrubovnie sa chvalabohu nekonalo. 

Cena micelárky sa pohybuje niekde okolo 5 - 6 EUR, čo je myslím na to, že ide o micelárnu vodu pomerne normálna cena. 

Na záver ale musím priznať, že spomedzi micelárnych vôd ostáva môjmu srdcu najbližšia stále Bioderma Sébium na mastnú pleť, ktorá krásne vonia, skvelo odličuje a mojej pleti maximálne vyhovuje. Dlhšie som si ju už nezakúpila, keďže rada skúšam nové veci, ale k tejto od Biodermy sa ešte určite vrátim. 

Pre tých, ktorí radi študujú zloženie produktov pripájam aj túto informáciu aspoň vo fotografickej verzii, vypisovať sa mi to tu celé nechcelo, myslím, že z fotky sa to dá celkom dobre prečítať.



A čo vy?Používate micelárne vody? Ktorá je vaša najobľúbenejšia?



Komentáre

  1. ja som ju ešte na žiadnom blogu nevidela teraz u teba prvy raz ale pozerala som po nej v obchode láka ma možno ked sami minie bioderma si ju kupim ja sa s miceralkou vobec neodličujem použivam ju ako pleťovu vodu... mne nevadi ked niečo neni parfumovane ale poteši ma ked je:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že jej dostupnosť v obchodoch nie je veľmi dobrá, ja som si ju kúpila v Tescu asi tak cca pred mesiacom, ale v DM ju ešte stále nemajú.

      Odstrániť
    2. Ja som ju kupila v hypernove, ale momentalne maju na nu akciu v Tescu za 4 eura, inak momentalne o nej pisem tiez blog a moj nazor sa celkovo zhoduje s tvojim (o;

      gomistories

      Odstrániť
    3. Tak to som rada že máme podobnú skúsenosť. Tá dostupnosť micelárky je naozaj zaujímavá, stále som ju v DMku nenašla.

      Odstrániť
  2. Micelárky nepoužívam vôbec, preferujem mokré odlíčenie a dočistenie tonikom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. U mña veľké sklamanie.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.