Štastný nový rok 2015


A je to tu priatelia! Začíname opäť raz Nový rok, tento bude niesť v sebe tieto čísla: 2015. Takže nastal čas poriadne sa zamyslieť nad svojím životom, dať si nejaké novoročné predsavzatia a snažiť sa ich skutočne dodržiavať. Tie moje väčšinou trvajú pár dní, potom na ne zabudnem a je po všetkom, ale tak aj snaha sa cení však. Vianočné darčeky sme už úspešne rozbalili, Silvestra sme oslávili ako sa patrí, poniektorí možno aj trochu viac, ale to k tomu skrátka patrí. 

Na prahu nového roka 2015 vám všetkým želám Šťastný Nový rok, v ňom veľa zdravia, šťastia, lásky, vzájomnej úcty a radosti zo života, veľa optimizmu a smiechu, dobrých ľudí vôkol seba, kopec skvelých zážitkov, aby bol tento rok ešte úspešnejší ako bol ten predchádzajúci.

Keďže sa zároveň začína aj nový kozmetický rok tak nám všetkým prajem veľa naozaj účinných kozmetických noviniek, svetlých make-upov, pekných obalov, zaujímavých vôní no a vrámci môjho blogu vám želám, aby ste sa tu cítili ešte lepšie ako v roku uplynulom.

Ako som už avizovala chystám pre vás Novoročnú a vôbec prvú Giveaway tohto blgou. Čoskoro zverejním recenziu s konkrétnymi produktmi, ktoré som do Giveaway zaradila ako aj podmienky. Máte sa na čo tešiť. 



Komentáre

  1. Zaujimava sablona. Budem si na nu musiet ale zvyknut. To je sablona, ktoru ponuka blogger, alebo si ju vyrobila sama?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Až tak dokonale HTML neovládam, šablóna je súčasťou služby blogger, stačí si zvoliť zobrazenie, je ich tam na výber viacero.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.