Neznáma micelárna voda Ellie


Drogériu Teta navštevujem veľmi zriedka a dôvod je jednoduchý - nepáči sa mi dizajn predajne, ani výber kozmetiky tam nie je až taký zaujímavý, ako je tomu napr. v DMke. Avšak z času na čas zavítam aj sem, nedávno prešla predajňa zmenou dizajnu a keď si svoju pobočku otvorila priamo v nákupnom srdci Bratislavy - v Centrali, tak som doslova horela zvedavosťou. 

Predajňa pôsobí fakt lepším a príjemnejším dojmom, aj osvetlenie je lepšie a celkovo to na mňa dobre zapôsobilo. Kúpila som si jeden odlakovač, ktorý je mimochodom skvelý, ale o tom inokedy a tiež som tam objavila neznámu značku Ellie, ktorá pokryla môj momentálny deficit micelárnej vody.


Podľa čiarového kódu to vyzerá na made in českí susedia, ale nechcem kecať. Moja Micelar Cleansing Solution obsahuje vitamínový komplex a je určená pre všetky typy pleti. Veľa ma nestála a ak by aj nesadla, tak 200 ml mi nebude tak ľúto.

Vôňu si viem predstaviť aj lepšiu, ale kým nesmrdí, tak to znesiem. A keďže je reč o micelárke, poďme sa bližšie pozrieť na jej odličovacie schopnosti. Odlíčenie make-upu zvládla veľmi dobre, to som bola až prekvapená, efekt sa dá porovnať s drahšími micelárkami. Po odlíčení navyše žiaden pocit ulepenosti nenastal.

Dobré správy sa však odlíčením make-upu skončili, očný make-up zvláda micelárka s veľkou námahou, odlíčiť očné linky bolo nad jej sily a aj s bežnými tieňmi mala značné problémy, bolo potrebné oči dlho trieť a nakoniec som si aj tak musela oči ešte doodličovať iným odličovačom.

Hodnotenie: z maximálnych 5 bodov udeľujem 2 body, podpriemer.

Vyhovovať by mohla niekomu, kto si oči vôbec nelíči, nelíčim sa síce výrazne, no moje líčenie zahŕňa aj očný make-up a preto túto micelárku už viac nekúpim.

Na záver sa nezabudnite zapojiť do giveaway o balíček kozmetiky. Žrebuje sa 15. júna. 

Komentáre

  1. No mne by možno aj vyhovovala, keďže ja si dávam zvyčajne len špirálu a korektor na niektoré miesta :) Koľko stála? :) A inak, s názorom na Tetu sa s tebou stotožňujem, všetky Tety čo sú v NR sú strašne chaotické a tmavé.. Aj keď zase, v iných mestách som bola aj v príjemných predajniach. enjoy little cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo na cenu si presne nespomína, asi okolo tých 2 - 3 EUR, bola fakt lacná, ale neviem už kam som dala bloček, takže presne ti nepoviem.

      Odstrániť
  2. Ja som takto v Tete objavila micelárku od Lirene, ktorá bola tiež celkom lacná a na počudovanie som bola aj spokojná. Odličovala pekne, akurát vodeodolný make up jej robil problém.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lirene som neskúšala. Ono každá micelárka spraví niečo, ale ak neodličuje oči tak mi to nestačí.

      Odstrániť
  3. Já mám doma od této značky vzorek hydratačního krému a čistící gel 3v1, tak jsem zvědavá jaké budou. Tetu také nemusím, ale bohužel u nás ve městě to je jediná větší drogerie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je škoda, že nemáte napr. DMku, ale tak hádam ju raz otvoria.

      Odstrániť
  4. Já tetu také moc nemusím, ale ted uz vim i co nekupovat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super recenzia, aspoň viem, čomu sa mám vyvarovať :) Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.