Skvelé dekoratívne trio


Sú ženy, ktoré sa líčia a sú také, ktoré sa nelíčia. Ja patrím do prvej skupiny, no s make-upom a líčidlami celkovo sa to snažím nepreháňať, poznáte to menej je niekedy viac. Dokonca som si za to už vyslúžila aj pochvalu od pár kamarátov, takže niečo na tom asi fakt bude. Svoje líčenie sa snažím meniť, v lete som viac nosila okuliare a tak som si akosi prirodzene zvykla na tekuté linky. Ani BB krémom som nikdy neholdovala, ale tanečná moje zmýšľanie zmenila. A do tretice sa ešte dnes pozrieme na jeden úžasný púder od Elfu. 


Linky boli pre mňa dlho nedosiahnuteľným cieľom, s ceruzkou či tieňom áno, no určite viete, že takéto linky držia veľmi krátko, otláčajú sa, rozmazávajú, nie je to ono. Chce to proste silnejší kaliber, gélové linky sú super, ale tie moje od Essence už mi zaschli, tak som prešla na tekuté s pevným hrotom, momentálne používam linky od She. Klasické čierny linky, nanášam ich len na horné viečko aj to nie po celej dĺžke, aby sa mi oči pod linkami nestratili. Linky sa nanášajú jednoducho, ak s linkami začínate alebo sa to chcete naučiť, tieto s pevnými aplikátormi sú najlepšie. 

Linky vydržia na očiach pomerne dlho, avšak ku koncu pracovnej doby už sú slabšie a trochu sa otláčajú, takže asi nebudú práve najkvalitnejšie. Odličovanie je trochu náročnejšie, keďže sú tieto linky zároveň aj vodeodolné. Linky určite oceníte hlavne ak nosíte okuliare, stačí vám horná linka a vaše oči budú žiariť, pekne ich to zvýrazní.

Hodnotenie: 4 body z 5


BB krémy už svoj veľký boom zažili, ja som im však nikdy neholdovala, avšak toto leto, ktoré bolo fakt tropické si žiadalo prehodnotiť môj doterajší postoj. V práci s klímou to make-up ešte zvládal, no tanečná bez klimatizácie tam už to s make-upom nebola žiadna sláva, chcelo to niečo ľahšie. Rimmel sa mi zdal odtieňom celkom fajn, tak som ho vyskúšala. BB cream Matte 9 v 1 v odtieni Light mi celkom sadol, na opálenú pleť, bez opálenia by bol na mňa trochu tmavý, podtón by som označila ako žltý. 

BB má pekný obal, je tekutý, no nie príliš, nie je to voda a na moje prekvapenie kryje vynikajúco, skoro ako môj make-up. Nanášať ho odporúčam prstami, štetcom to nebolo tak dokonalé. BB môžete aj vrstviť, žiadne hrudky sa vám nevytvoria. Je fakt ľahký, no na jeho matnosť sa v prípade mastného typu pleti spoliehať nedá, takže púder určite použite. A výdrž? No slabá, nejaké 3 hodiny, takže na celý deň do práce asi nie, ale na nejaké kratšie aktivity rozhodne áno. Každý deň ho používať neodporúčam, stav pleti sa mierne zhoršil. Odličuje sa dobre, príjemne ma prekvapil, takže ak nejaký BB tak určite Rimmel. 

Hodnotenie: 4 body z 5


Od Elfu som zatiaľ skúšala len fixátor make-upu, ktorý je super a tak som sa rozhodla skúsiť aj niečo iné, voľba padla na Minerálny púder Elf Booster s trblietkami, odtieň ako inak najsvetlejší aký bol v ponuke. Púder je pomerne malý, ale stačí ho fakt malé množstvo, trblietky nie sú po nanesení viditeľné, čo je super. Púder nemení farbu make-upu, len občas sa mi nejako zhlukne na líci, to však dodatočne rozotriem a je všetko ok. Vydrží celý deň a pleť zmatňuje dokonale, nemusím používať ani zmatňujúce obrúsky ani žiadne iné triky na zabezpečenie matného efektu. Ako nedostatok vidím balenie, ktoré neobsahuje žiadnu aplikačnú pomôcku, preto odporúčam používať štetec. 

Najviac sa mi páči, že ide o sypký púder, ktorý je pre mastný typ pleti rozhodne vhodnejší a ľahší, ako tuhé verzie púdrov. Tento púder je môj momentálny miláčik. 

Hodnotenie: plných 5 bodov. 

Tak vidíte, nechcela som používať linky, používam ich, nevedela som nájsť vhodný BB krém, našla som. Skrátka človek sa stále učí, jeho osobnosť sa vyvíja a čo by sme to boli za blogerky, keby sme stále neskúšali nejaké novinky. Občas sa zariskovať oplatí. 

Komentáre

  1. Linka ma celkom zaujala, nakoľko linky sa mi veľmi páčia, avšak som v nich stále celkom nemotorná, takže sa po nej asi pozriem v drogérii. :) O tomto BB cream-u som počula už dosť, avšak make-up nenosím vôbec a bb cream len občas, takže by mi bol celkom nanič. Každopádne skvelý článok a ďakujem Ti za tip na linku! :)

    leuslifestyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež linky dlho nešli a tie s tými tenkými aplikátormi si neviem naniesť dodnes.

      Odstrániť
  2. Linky pouzivat neviem, ale ako pises, casom mozno na ne pride. BB krem si uz po mojich skusenostiach nekupim ziadny. Prekvapilo ma, ze po tom, co vsetko si mu vytkla, si mu dala pomerne vysoke bodove hodnotenie :-). A mineralne pudre su fajn. Ja som mala zatial len Mary Kay a Alverde, ale urcite su vsetky robene na podobnych principoch. Mary Kay mal napriklad velmi fajn balenie vhodne aj na cesty, co mi pri Alverde chyba a vidim, ze ani Elf nie je prave vhodny na cestovanie.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento BB ma fakt prekvapil a som s ním veľmi spokojná, preto to vysoké hodnotenie i napriek jeho menším nedostatkom, doposiaľ malo každé BB príšerne oranžový tmavý odtieň, nič to nekrylo, ale fakt totálne nič a keď som skúsila Rimmel tak to bolo obrat o 360 stupňov.

      Odstrániť
  3. Na tento výrobok od Elf som čítala len chválu, práve sa po niečom takom zháňam :)

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som naň našla málo recenzií, ale rozhodla som sa zariskovať a vyplatilo sa.

      Odstrániť
  4. Nemám zkušenost ani s jedním produktem linky mám oblíbené od Miss Sporty, které drží jak blázen :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechno vypadá krásně a taktéž jako Ili používám linky od miss sporty a jsou skvělé!
    Srdečně zvu tebe i všechny tvé fanoušky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o rtěnku Maybelline Color Drama, ve dramatickém podzimním odstínu :)
    I am clarella ...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám jediný krém od Mixy a ten si nemůžu vynachválit. Je opravdu velmi příjemný. Bývá i v akcích, tak na něj mrkni :)
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny článok, zaujali ma tieto produkty!:)

    Krásny deň!
    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.