Nevýrazné riasy s Giga riasenkou MOJE



Česká značka MOJE sa začala na blogoch objavovať hlavne minulý rok, značka je na trhu relatívne nová a v našich kamenných predajniach som ju zatiaľ nenašla. Našťastie online svet je v tomto smere vyspelejší a tak som sa rozhodla skúsiť šťastie a siahla som po riasenke GIGA. Riasenky s veľkými kefkami mám veľmi rada, odkedy ich vymysleli, po tých tenkých už nepozerám, s týmito sa mi pracuje úžasne. 

Riasenka má krásny, hravý a pestrofarebný obal, niečo pre moje oči. Pekný vzhľad bol predzvesťou kvality, aspoň som v to dúfala, avšak riasenka ma úprimne veľmi sklamala.


Po prvom použití sa mi riasenka zdala suchá, akoby bola už stará a dávno otvorená, avšak nevenovala som tomu veľkú pozornosť, hovorím si možno to tak má byť. Opak bol však pravdou, riasenka ostala suchá aj pri ďalších aplikáciách a riasy sa s ňou nalíčiť skrátka nedali, s jednou vrstvou vyzerali riasy akoby len učesané hrebienkom, no žiaden objem, výraznosť, dĺžka, nejaká čierna farba na riasach - nič z toho sa nekonalo. A nepomohla ani druhá vrstva, riasenka síce riasy nezlepuje, no nerobí s nimi vôbec nič. 

Nechávam si ju na horšie časy a na dni, kedy sa nelíčim alebo sa mi nejako extra líčiť nechce, no inak je pre mňa táto riasenka obrovským sklamaním a tom som na riasenky tejto značky čítala väčšinou pozitívne recenzie, tak neviem, kde sa stala chyba. Možno konkrétne táto k tým najlepším nepatrí, z mojich skúseností určite nie. Už som si kúpila novú od Maybelline, tá už farbí riasy uspokojivo, no recenzia bude neskôr, ešte je v štádiu testovania.

Hodnotenie: 1 bod za vizuálnu stránku produktu

Skúšali ste už nejakú riasenku značky MOJE? Tiež bola tá vaša tak suchá?



Komentáre

  1. ja som neskúšala, ale obecne takýto typ kartáčkov je na nič, takže ju ani nepotrebujem.. ale vraj dáka so silikonovym je super :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám práveže s veľkými kefkami riaseniek veľmi dobré skúsenosti, až na túto jednu, táto riasenka sa nejako nevydarila. Silikónové kefky veľmi nepoužívam, mala som zatiaľ asi jednu, bola veľmi dobrá od Maybelline One by One, no nejako sa mi lepšie pracuje s týmito.

      Odstrániť
  2. Na tuhle znacku jsem uz taky nekolik recenzi cetla, dokonce jsem jeji produkty nasla v jedne drogerii u nas, ale popravde me moc nezaujala :) Jinak velke kartacky mam taky rada, aktualne pouzivam taky rasenku od Maybelline (Colossalku) a s tou jsem moc spokojena :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tuhle znacku jsem uz taky nekolik recenzi cetla, dokonce jsem jeji produkty nasla v jedne drogerii u nas, ale popravde me moc nezaujala :) Jinak velke kartacky mam taky rada, aktualne pouzivam taky rasenku od Maybelline (Colossalku) a s tou jsem moc spokojena :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som dlho riasenkám Maybelline odolávala, no ich povesť je pravdivá, sú naozaj dobré.

      Odstrániť
  4. Tuhle rasenku jsem nezkousela, ale cetla jsem ze maji i dobre rasenky.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež čítala samé pozitívne recenzie, no nevadí, možno som len zvolila nesprávny produkt.

      Odstrániť
  5. zatiaľ som od kozmetiky Moje neskúšala nič, ale chystám si niečo objednať tak dúfam, že ma nesklame:) avšak táto riasenka má obal naozaj krásny, to sa musí uznať:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem už zkoušela dvě řasenky značky Moje. A podle mě jsou naprosto k ničemu – natočení nikde, objem nikde, délka nikde, řasy slepené a ve výsledku vypadaly mnohem hůř než když na nich nemám nic. Podle mě jsou naprosto nejlepší řasenky od NYC (značka v Rossmannu), hlavně Big Bold Curl a Big Bold Angel Lash, ty jsou top! A pak mám ráda ještě řasenky Maybelline, ale ty mi někdy dráždí oči, když je mám už nějaké unavené.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.