Diviak versus tangle teezer


Jedným z mnohých prekvapení Vianoc 2015 bol aj tangle teezer. Priznávam, že som občasne nad jeho kúpou aj uvažovala, avšak po kúpe kefy so štetinami z diviaka som už akosi nemala potrebu skúšať nič iné, brat to však videl inak a tak aj ja už patrím do rodiny tangle. Tromfol tento poklad moju skvelú kefu na vlasy?

Prvý týždeň používania Tangle Teezer som nechápala, čo je na ňom tak super, veď to pomaly ani vlasy nečeše, tak som ho odložila a pekne sa vrátila ku kefe. Neskôr som mu však predsa len dala druhú šancu, hlavne keď som mala vlasy hrozne zamotané mi tangle teezer veľmi pomohol. Česanie s ním ani necítite, dokáže si poradiť aj s fakt riadne zauzlenými vlasmi a je jedno, či suchými alebo mokrými. Rozhodne je to trieda medzi vlasovými kefami, pretože i keď má neštandardný tvar, ja by som ho medzi kefy zaradila.

Tangle Teezer či kefa z diviaka sú, samostatne stojace, úžasné a je ťažké si vybrať víťaza, keďže som však poctivo otestovala obe ponúkam svoj pohľad na vec. Ak túžite po objeme, tak radím kefu so štetinami z diviaka, tangle vám objem nedodá, teda dodá, ale s diviakom sa to porovnať jednoducho nedá. Diviak navyše dodáva vlasom aj určitý lesk, čo opäť pri tangle nebadám. Z týchto aspektov rozhodne diviak.

Kedy tangle? Keď sú vaše vlasy mastnejšie a je potrebné ich len jemne prečesať, keď sú zauzlené po celom dni a nechcete prísť o všetky, diviak tiež rozčeše, ale tangle češe povedala by som šetrnejšie. Na mokré a zauzlené vlasy sú skvelí obaja, avšak odporúčam používať len v sos prípadoch, mokré vlasy sú náchylné na štiepenie, takže tu je lepšie použiť hrebeň so širokými zubami. 

Skutočne si neviem zvoliť jednoznačného víťaza v kategórii najlepšia kefa a našťastie ani nemusím, vlastním obe pomôcky, spokojná som rovnako, ani jednu som neodstavila, používam ich na striedačku, na cesty bude ale asi lepší tangle vďaka veľkosti. 

Vlasy sú koruna krásy, to už vedia všetci, aj chlapi to už isto neraz počuli, takže ani pre moje pánske publikum to nie je žiadnou novinkou, o vlasy sa treba náležite starať. koniec koncov je to jedna z našich ženských zbraní a mali by sme byť vždy pripravené ju použiť. 

Majte sa krásne, využite poslednú možnosť hlasovať v ankete Bloger roka a do komentárov mi napíšte, či ste už skúšali niektorú z dnes spomenutých vlasových pomôcok a ako ste s ňou spokojné. Ak niekto skúšal obe tak sa teším na komentáre dvojnásobne.

Komentáre

  1. Ja mám Tangle Teezer, je to skvelá vec, akurát mi trochu vadí že mám po ňom také "ulízané" vlasy :D Už by som ho asi nevymenila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tangle Teezer mám veľmi rada, no zaujal ma aj diviak, možno časom vyskúšam aj túto kefu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Doma mám "diviaka" a som celkom spokojná, no ten Tangle Teezer ma stále viac a viac láka. :)
    Môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/
    Vzájomne sledovanie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diviak je skvelý, ale aj tangle, každý je vhodnejší na niečo iné. Tvoj blog si pozriem.

      Odstrániť
  4. Také mám Tangle Teezer a miluji ho.. Nyní si budu objednávat Dtagler, abych zjistila jestli mezi nimi jsou nějaké rozdíly.. :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nikdy som nechapala k čomu ten tengle deezer je či ako sa to vola ale zase až take zauzlene vlasy nemavam aby som si kupovala niečo tak drahé na česanie, zničene končeky budem mať asi tak či tak:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, tak tangle je určite dosť marketingová vecička, pokiaľ ti tvoj česací arzenál vyhovuje tak nie je dôvod meniť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.