Novinky z každého kúta

V mojom nielen kozmetickom živote sa toho udialo za posledný čas naozaj dosť. Zažila som zaujímavé situácie a objavila zaujímavé kozmetické artefakty a keďže byť sebec nie je správne, dovolím vám dnes trochu nazrieť do môjho života.

Minulý rok som dala zbohom jednej práci a prešla do inej spoločnosti, medzi nových ľudí a začala plniť nové pracovné úlohy. Zatiaľ je skoro hodnotiť, či šlo o zmenu k lepšiemu alebo k horšiemu, som len v začiatkoch, každopádne zmena to bola a presne to som už potrebovala.

Tento rok mám už za sebou prvý menší výlet, nedávno sme boli cez víkend pozrieť dedinku Svätý Jur, keďže sa väčšinu roka zdržiavam v hlavnom meste, je dobré trochu poznať aj jeho okolie. Dedinka pôsobila pokojným dojmom a aj spojenie je tu veľmi dobré, 15 minútová cesta vlakom a lístok stojaci pod 1 euro mi ako východniarke, ktorá za jednu cestu vlakom dá vždy minimálne 15 eur pripadala ako sen.


Salse sa venujem stále a intenzívne, momentálne chodím na dva kurzy súčasne, jeden beriem ako predjedlo a druhý ako hlavný chod, alebo ak chcete rozcvička a potom naostro. Navštevujem Salsa by Norika a boli sme sa pozrieť aj na salsa párty, ktorá bola úžasná, konali sa workshopy, ktoré ma veľmi bavili, naučili nás tam zaujímavé pohyby a dobre sme sa zabávali. Už teraz sa teším na ďalšiu. Klub Lafiesta, kde som so salsou začínala, navštevujeme s partiou stále a aj keď sa z našej veľkej partie stala už malá, čas na tančiareň si vieme nájsť stále alebo takmer stále. 



A čo nového vo svete kozmetiky? Tak v prvom rade všetci povinne bežte do DMky pre nové suché šampóny Balea, ktoré sa predávajú konečne logicky v dvoch verziách - pre blodínky aj pre brunetky.  

So značkou Nivea som kedysi prežívala každý deň, dnes však táto značka v mojej kozmetickej zbierke tak trochu chýba, tak som sa to rozhodla zmeniť a dať jej micelárkam ešte jednu šancu, siahla som po Caring micelárke s vitamínom E určenej pre normálnu až zmiešanú pleť. Hádam bude lepšia ako jej citlivá sestra.

Keďže mi došli moje milované zmatňujúce papieriky od Elfu, rozhodla som sa v tejto kategórii trochu zaexperimentovať a tak vlastním momentálne papieriky Essence aj Oriflame.

Momentálne u mňa panuje olejová mánia a do rodinky som pribrala suchý telový olej Yves Rocher, ktorý nádherne sladko vonia.  

Posledným zaujímavým úlovkom je Sensual upokojujúci gél po depilácií s arganovým olejom, ktorý by mal dokonca spomaľovať rast chĺpkov. Sansual produkty nájdete v Teta drogériách a ja som po ňom siahla preto, že ma nejako po holení nôh začala svrbieť pokožka, gél si s týmto problémom vie hravo poradiť, viac vám o ňom prezradím v plánovanej recenzii.

Ako vidíte, žiadnej novej vášni som neprepadla, teda pardon vlastne prepadla - knižnej, momentálne čítam o sto šesť a najradšej po anglicky, preto ocením každý námet na dobrú knihu.

Majte sa krásne, hlasujte v súťaži Bloger roka a napíšte mi, aké novinky sa vyskytli vo vašom živote - kozmetickom či nekozmetickom.


Komentáre

  1. Ja mam rada prave tu Nivea micelarku 3 v 1 pro citlivou plet, ale jinak toho od Nivei taky zrovna moc nepouzivam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne celkovo micelárky pre citlivky nesedia, takže ma neprekvapilo, že ani tá Nivea nebola dobrá, ja mám inak Niveu ako značku veľmi rada, dlho to bolo takmer jediná značka, ktorú sme mali doma a tak nejak mi prirástla k srdcu.

      Odstrániť
  2. Ja mam rada prave tu Nivea micelarku 3 v 1 pro citlivou plet, ale jinak toho od Nivei taky zrovna moc nepouzivam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Díky za tip na suchý šampon Balea, to jsem nevěděla, že už je taky dělá :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farebné suché šampóny sú skvelou novinkou a veľmi sa teším, že už sú konečne aj na našich trhoch.

      Odstrániť
  4. ta salsa to znie užasne, ale u nas v dedine ked začala zumba ani som neváhala hned som išla no po nejakom roku a pol prestala a dochádzať som dalej nemala ako, ale potešilo ma teraz niečo nové Jumping má sa u nás v kulturáku rozbehnúť tak som naň zvedavá trampolíny su predsa už o niečom inom:)) Ja mam teraz aktualne ešte tu prvu miceralku od nivei a je uplne skvela:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V menších mestách a na dedinách je takýchto možností rozhodne menej, to je veľký výhoda života vo veľkomeste, ale zase dá sa nájsť aj v menších mestách, len o tom treba vedieť, presne ako píšeš. Jumping je teraz dosť populárnych, chodí naň pár kamarátok, no ja som skôr umelecky založená.

      Odstrániť
  5. Máš pekný blog, nechcela by si sledovaž navzájom? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Och salsa♥ Miluju ten tanec a hrozně mi chybí, že jsem nakonec s tanečníma skončila, protože solo lekce mi absolutně nevyhovovaly:(
    O Balea suchých šamponech slyším poprvé, ale asi na ně skočím kouknout. Těch od Batiste jsem už vypotřebovala tak 5 mega balení:D

    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani sa ti nečudujem, sólo tance? Nechápem, kto to vymyslel.

      Odstrániť
  7. Balea suchý šampón pre brunety musím vyskúšať, pretože mám ten Batiste pre brunety a aj tak mi na hlave zanechá biely povlak. A nech sa darí na Salse, myslím, že aj mna by to bavilo, ale v okolí žiaden taký kurz nie je :/.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Batiste ti zanecháva biely povlak? Zvláštne, tiež mám Batiste pre brunetky a nič také som si nevšimla, možno zlý kus alebo neviem, čím by to mohlo byť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.