Všetky moje súčasné Balea lásky




Vďaka mojej spolubývajúcej ešte z čias vysokej školy som objavila značku Balea a nejako sa jej neviem pustiť, nemá to v mnohých prípradoch ani veľký zmysel, cenovo ide o lacnú kozmetiku, ktorá však kvalitou častokrát predčí ďaleko drahšie značky, takže načo platiť viac. Navyše táto značka chápe, že obaly musia byť čo možno najkrajšie a najzaujímavejšie, skrátka taká pastva pre oči. Ide síce o strašne známy marketingový ťah, ale funguje zaručene a výrobcovia, ktorí ho podceňujú to majú na trhu omnoho ťažšie.




Svrbenie vlasovej pokožky sa u mňa z času na čas objaví a vtedy siaham po tomto jemnom šampóne Balea Med pre citlivú pokožku hlavy s provitamínom B5. Nejedna blogerka už tento šampón vychválila do nebies a ja musím len súhlasiť. Ak si neviete rady s vlasmi, tak ho vyskúšajte.


Čistiace gély či rôzne peelingy vysušujúceho charakteru by ste u mňa už momentálne hľadali márne, mala som pocit, že mi vôbec nepomáhali a tak som ich skrátka vyradila z používania a nahradila ich hydratačnými prípravkami. Pleť si čistím mydlom a občasne použijem tento jemný umývací krém s mandľovým olejom. Je určený pre suchú a citlivú pleť, čiže totálny opak tej mojej, napriek tomu si rozumieme, pleť nevysušuje a ja ho zvyknem používať aj občasne na oblasť krku a dekoltu.






Po dosť nešťastnom hľadaní zimného krému na ruky, som opäť siahla po minuloročnom objave - kréme a maske na ruky 2 v 1 s olejom z makadamiového orecha. Oleje a kozmetiku s obsahom oleja mám veľmi rada a vyhľadávam ju takmer neustále, jej účinky sú totiž takmer vždy pozoruhodne úžasné.


A pri olejovej kozmetike ešte ostaneme, očný make-up, hlavne linky, ktorým som v poslednom čase prepadla, odličujem dávno objaveným zázračným dvojfázovým odličovačom Balea. Poradí si fakt so všetkým, aj s vodeodolnými líčidlami, takže výrobca neklamal.


Doma mám už nové prírastky do rodinky Balea, najmä produkty vlasovej kozmetiky a brúsim si zuby na olej na holenie, avšak zatiaľ som ho v DMke nevidela. 


Majte sa krásne, podporte môj blog svojím hlasom v súťaži bloger roka a do komentárov mi napíšte, aký je váš vzťah k značke Balea a ktoré produkty vám najviac vyhovujú.

Komentáre

  1. Krémy na ruce od Baley jsou fajn. Mám ráda i jejich enzymatický peeling.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Enzymatický peeling som zatiaľ neskúšala, ale tento produkt ma dosť zaujíma. Majú ich viacero? Musím sa najbližšie, až budem v DMke pozrieť.

      Odstrániť
  2. Balea je super, milujem od nich šampóny, telové oleje, telové krémy a krémy na ruky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jedným slovom, majú naozaj skvelé produkty, je vidieť, že ich používaš a máš s nimi už bohaté skúsenosti.

      Odstrániť
  3. Baleu mám moc ráda, ale žádný z tvých pokladů tedy doma nemám :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri ich širokom sortimente sa ani nie je čo čudovať, sama som skúsila ani neviem či tretiu z toho, čo ponúkajú, najviac som toho vyskúšala v oblasti vlasovej starostlivosti.

      Odstrániť
  4. Mám ráda Baleu, mají dobré krémy a krásně voní. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tento krem na ruky bol veľmi dobry a tak soms i ho tiež kupila druhý raz, dakujem za typ na ten šampón skúšam teraz všeliake tiež na pokožku hlavy pozeram že nie len ja mam stymto problem:-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Svrbenie vlasovej pokožky počúvam v poslednom čase z každej strany, ťažko povedať, čo ho spôsobuje, ale jedine jemné šampóny na to zaberajú, skús buď tento alebo detské šampóny, ak máš chuť investovať tak kamarátka s tým má problém tiež a používa Kerastase, ale to je už iná cenová hladina.

      Odstrániť
  6. Balea je super, jedna z nejlepších značek, mám strašně ráda jejich sprcháče.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Balea je u mňa top a tento krém na ruky je oveľa lepší ako Bioderma Atoderm :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak potom som rada, že som ušetrila peniaze na Biodermu a predpokladám, že tento aj krajšie vonia.

      Odstrániť
  8. Já se sice poslední dobou v péči soustředím více na přírodní kosmetiku, ale značku Balea mám moc ráda, hodně mě zaujal ten šampon a jinak mým top výrobkem je asi krém na nohy s ureou, ten je vážně skvělý :)
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, krém s ureou je legendárny, až hanba, že som ho ešte neskúšala.

      Odstrániť
  9. Díky tomu, že jsem u tebe vyhrála ten odličovač na oči, tak už také žádný jiný nepoužívám. Nejdříve jsem se ho bála vyzkoušet, protože jsem před tím měla od Baley tu levnější variantu a musela jsem ho skoro celý vyhodit, protože mě štípal. Tenhle dvousložkový mi žádný problémy nedělá.
    Odhlasováno pro tvůj blog. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj? No tak to mám obrovskú radosť, vždy sa snažím dávať do giveaway dobré produkty, ktoré aj mne samej sedia. Za hlasovanie ďakujem

      Odstrániť
  10. Zbožňujem krém a masku na ruky od Balea :) Je úplne super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.