Pozrime sa na svet Naružovo s Evitou

Evita Urbanikova Naruzovo zensky styl

Keď sa povie Evita každá žena veľmi dobre vie, o aké knihy ide. Sama som ich zopár prečítala a spočiatku ma tieto knihy aj vcelku bavili, avšak všetkého veľa škodí a aj v knihách je občasná zmena potrebná. Táto kniha však nie je žiadnou klasikou z edície Evitoviek, je to kniha o jej slávnej Eve Urbaníkovej samotnej. Keď som túto knihu zazrela v kníhkupectvách vedela som, že bude moja a tak sa aj stalo, hoci som sa dlhšie presviedčala, že si ju nekúpim, nakoniec sa stal pravý opak.

Naružovo je v podstate takou akoby autobiografiou Evity samotnej, písaná veľmi ľahkou a pre čitateľa zrozumiteľnou formou a podobou, je pomerne tenká, nejakých cca 150 strán textu, takže ideálna na cesty. Veľmi sa mi páči aj samotný dizajn knihy.

Vďaka tejto knihe som sa o Evite toho dozvedela fakt dosť, rozoberá v nej svoj kariérny i súkromný život a pripája aj svoje vlastné rady k jednotlivým témam. Našťastie neobšila ani tému chlapov, ktorá je pre nás ženy logicky vcelku zaujímavou a povedzme si úprimne, ktorý náš rozhovor pri nich neskončí.

Z tejto knihy som mala pocit, že Evita je skutočne obyčajná žena, ktorá na sebe musela tvrdo pracovať a presvedčila ma o tom, že nič čo si človek tvrdo nevydrie nestojí za to a to platí či v práci či v osobnom živote, skrátka sa to dá aplikovať naozaj na každú oblasť.

Do života si z knihy odnášam aj jednu múdru radu - nemôžeme byť 100% vo všetkých oblastiach, aj keď by sme to strašne chceli, nedá sa to.

Kniha sa mi vcelku páčila, no úprimne som čakala trochu viac, hodnotím to ako taký lepší priemer, prišlo mi, že v knihe nie je veľa obsahu, šlo skôr o taký plytší pohľad na veci, v niektorých prípadoch šla autorka do detailov a v niektorých mi tie detaily chýbali. Rozhode však podnázov Veselá a motivačná kniha vystihuje podstatu tejto knihy.


Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či čítate Evitovky a ak ste náhodou narazili aj na túto konkrétnu knihu, teším sa na vaše názory. 

Komentáre

  1. hmmm.... a nemáš náhodou aj niečo iné rozčítané ? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš zákulisné informácie pán D. Žiaden strach, bude aj to, len musíš byť trpezlivý.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.